Star Trek Enterprise sammansatta hyllaPå Enterprise - är D det en vägg av fartygsmodeller som namnges alla företag. Som en uppvisning av härstamning och skala trodde jag alltid att designelementet skulle vara häftigt att accent alla rum eller kontor. Kinda som med en visning av alla bemannade raketer från Mercury till Saturn V när jag var liten.

De wall modellerna var alla skalas ner för att passa väggen rymden och såg ut som en enkel form för gjutning med ingen verklig detalj. De målades också guld och därför kallas de "gyllene rymdskepp".

Modellerna såg ut som de förvandlats ur väggen så det var inspiration för att göra det en funktionell hylla.

Det skulle vara trevligt att ha en laserskärare att tillverka delarna för detta bygga men jag ska visa dig hur man gör detta projekt old school stil med kartong och trä popsicle pinnar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lätt handgjorda och muttrar Star Trek Enterprise

Detta är en mycket enkel instructable att göra Star Trek Enterprise 1701 - A från lagerplatserna uncategorized material.Idén kom från en dag hittade jag en wingnut i mellanrummet av mattan, det ser så bekant för mig, då jag insåg att det har skulle k...

Star Trek: Enterprise - Amigurumi gjutna

jag älskar "Star Trek: Enterprise", så jag har Virkat fartyget (två gånger, en för mig) och en för min bästa vän och alla huvudpersonerna (plus plats, katten från The Next Generation). Jag har gjort Porthos också, men han är inte här eftersom ja...

3D tryckt Star Trek Enterprise

att vara en Trekkie med tillgång till en 3D-skrivare, jag var bara tvungen att prova min hand på designa min egen överlämnandet av U.S.S. Enterprise och att göra en 3D utskrift av det. Jag använde OpenSCAD för att skapa en enkel version av företaget,...

Star Trek Enterprise Bridge lekset

Detta projekt startade när jag hittade mina gamla Star Trek TOS playmates siffror. Jag gav dem till min åtta år gammal son som hade blivit ett fan av gamla showen. Han började bygga enkel kartong play bitar. Inspirerad av rent trä utformningen av vis...

Laser skär Star Trek Enterprise modell

Detta är ett projekt jag gjorde under min vistelse på Instructables som Artist in Residence, juli 2013. Det är en del av min pågående laserskurna advent kalender projekt. Projektet bör hamna i en uppsättning av 25 liten konstruktion sätter, för leksa...

Star Trek Enterprise Christmas Krans

Gör vandringen, inte krig.Steg 1: Förbered kransen Jag köpte denna krans och kvistar fromTarget, $10 totalt.Använda kransen som primära hull, böja kvistar i varp motorer och sekundära skrovkonstruktion.Steg 2: Bygga konturerna av Enterprise Bandet fa...

Virka Star Trek Enterprise Amigurumi Cast (T'Pol)

Här den stegvisa "kompatibel att virka T'Pol från företaget. Med få ändringar, kan du virka varje tecken som du vill. Snälla, rösta för detta "vänners kompatibla i tävlingar!Steg 1: materialDu behöver:Garn i olika färgerCrochetScissorsFyllningGa...

Hur man titta på Star Trek

Star Trek är komponerad av serier och filmer. Här är en kort guide att titta på det på sättet jag prefere.Observera att detta är mina idéer, om du är en trekker inte kan du komma överens med dem, men ni vet ju IDIC filosofi.Star Trek & så vidare är v...

Laser skär Star Trek Klingon D-7 modell

Detta var inspirerad av Laser skär Star Trek Enterprise modellen.Min fru hade byggt mig företaget och svar, jag kontrade med Klingon D-7.Designen är på Thingiverse sak 775613....

Star Trek katt träd (med Enterprise och Romulanska rovfågel)

jag har en 2 år gammal katt Saavik som har massor av energi och gillar att vara högt upp. Jag visste att jag ville ha en katt träd, men jag tror de flesta katt träd är riktigt ful. Jag ville ha något både människor och katter skulle njuta av, om det...

Star Trek GingerBorg Enterprise

The Star Trek GingerBorg Enterprise är en Pepparkaka replik av Enterprise D. grön splotches tyder på att Borgs har tagit över och förstör saker med laser. O min!...

Star Trek USS Enterprise Phaser Red Shirt

endast en 21: a århundradet laser användes i tillverkningen av denna skjorta. Ta vanlig laserpekare till bling ut skjortan anpassade Star Trek. Outfit phasers på din konstitution klass garderob. Prova kommandot stolen i stil.Observera att detta är en...

Star Trek TOS Enterprise Turbolift ljus

"Lever länge och prosper" RIP Leonard Nimoy - Mr Spock.Inspirerad genom livet från många idéer, tecken och saker från Star Trek, The Original Series, här är en ta på förvandla något små trånga och personliga utrymme till ditt eget lilla turbolif...

Star Wars och Star Trek i Minecraft med hallon sylt Mod

Jag ska förklara hur man a enkelt göra Star Wars och Star Trek (och annan) 3D modeller i Minecraft och (b) flyga ett rymdskepp i Minecraft (eller ens har en annan enhet, som en bat eller en zombie, flyga det!), med hjälp av python exempelskripten ing...

Mini Star Trek Galileo Shuttlecraft Popsicle Stick modell

Hej alla! Här är en instructable som kan byggas på en dag - A Galileo shuttlecraft från den ursprungliga Star Trek-serien.Ett nytt koncept när Sci-Fi serien lanserades i 60, shuttlecrafts avsedda att tillhandahålla kort räckvidd transport för upptäck...

Star Trek communicator från en kasserad mus

tänka mig att vara kompetent, även som barn, att bygga din egen Star Trek kommunikatör med KVITTER och prata tillbaka funktionalitet. Toppen!Och på samma gång du återvinna kroppen av en kasserad datormus och lär dig vad du kan göra med en kasserad CD...

Hur man gör en Star Trek emblem för smuts billiga

Behöver du som en sista touch till din Star Trek cosplay? Vad gör alla Enterprise besättningsmedlemmar har gemensamt? Sina märken. Detta är den bokstavliga ikonen från älskade sci-fi serien av film och TV. Jag kommer att visa dig hur man gör en av di...

NOMAD från ursprungliga Star Trek-serien med ljus och ljudeffekter

om du är ett fan av den ursprungliga Star Trek-serien, du vet vad NOMAD.Det visades i episod #37 "Changeling".NOMAD är huvudsakligen en hybrid av en gammal jord utrymmesonden som kolliderade med en främmande utrymmesonden. Den resulterande hybri...

Skär kakan - Star Trek Delta

skär kakorna är en enkel process som alla kan göra. Jag har goda minnen av min Brownie soldaten att göra några. Använder någon kaka och glasyr du kan skapa en rolig öken för någon part.Star Treks ikoniska delta i tårtan. The Original Series varje far...