Stråsäd behållare (inga fler MESS!)Ingen mer spannmål som spillts i ditt skåp!

Vad du kommer att behöva göra denna spannmål behållare är:

Sax, en bred mun plastflaska, spannmål i en väska och en markör (valfritt)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Växande sötpotatis i behållare 2. Skörda bladen & att göra fler Underklänningar. Patate douce en France.

Hur man odlar ekologisk potatis i ett kallt klimat. Potatisen fyller redan behållaren det var transplanteras in i maj, när den placerades i växthuset. Nu vi växer det in i en andra behållare och samtidigt njuta av vår första måltid av sötpotatis blad...

Hur man bygger ditt eget växande behållare

===Min första inspiration var dessa växande behållare designad av Ray Newstead och visas här:http://earthtainer.tomatofest.com/==========På ovanstående webbplats bör betraktas som den ursprungliga och ultimata resursen och de flesta stegen används fö...

Inga fler kackerlackor

Jag har velat skriva detta Instructable länge men kunde inte uthärda tanken på ett foto av en mört. Jag hittade en plast Problemet löst. Jag tror du får idén från den meningen att jag bara lite, lite, sortera, kom att tänka på det, milt, TERRIFIED av...

Self vattning planter från katt skräp behållare

Hej alla,Jag har en katt som katt använder skräp. Jag gillar att köpa plastbehållare med kattsand eftersom de verkade ha bra återanvändning. Jag har hållit dem under en tid men aldrig visste vad med dem att göra.Våren kom och jag planterade frön för...

Hur man gör en själv vattning behållare

en själv vattning behållare består av:en pott (någon gammal plastkruka kommer att göra, se till att den har inga hål i den, potten jag använde var en hink som jag fick på dollar store)en veke (någon plast flaska kan du återvinna, jag använde en Gator...

Hur man gör en pop flaska behållare

här är hur man gör en behållare från pop flaskor och lite tråd. Vi använder korgarna som samling korgar för återvinningsbart avfall i vår lilla samhället La Peñita, Nayarit, Mexiko.Vi försökte små flaskor och större. De mindre flaskorna är bra för mi...

En Man, en Dremel och en DREAMel - hur man gör fantastiska POI LED leksaker med återvunnen plast Drink flaskor / behållare

Hej där!,Detta instructable är avsedd att visa den genomsnittliga hushållsnära amerikanska hur att förbereda, montera och använda dina egna anpassade Poi LED leksaker - 75% som alla de material som krävs görs från din genomsnittliga dagliga husgeråd!...

Påskägg eller godis behållare (datorstödd origami)

detta instructable guidar dig genom att skapa en dekorativ behållare för påsk, eller om du önskar någon sak du vill att det ska hålla. Jag tillåter att saker förutom godis.Material:Dator med skrivare. Storleken på veck mönstret att lika stor som ryms...

Jumbo PEZ-behållare (keramik)

jag gjorde denna jumbo storlek PEZ-behållare för min man (en ivrig PEZ samlare) år sedan medan i en keramikkurs college. Jag såg att det fanns en stor & liten gör det utmana och bestämde detta skulle vara ett passande & roligt projekt för att &quo...

Bygga din egen Geocache vattentät tub behållare

GeoCaching är stor! Det är i grunden en högteknologisk skattjakt spel växer i popularitet världen över. Allt du behöver är tillgång till internet, en GPS; Smart telefon, eller ens en karta och kompass, och naturligtvis, något att hitta.Vad geocachare...

Turning en Corian behållare

I detta instructable jag planerar att visa hur man använder en trä svarv för att göra en lockförsedda behållare ca 4,5 inches lång och 3,5 inches bred. Jag gjorde denna behållare av Corian. Du kan använda samma metod för att göra det av trä också. Co...

Hink Solar Light & lagring behållare SUPER lätt

jag inte genom bort saker tills jag vet säkert det ut levt det är användbart och ett bra exempel är gamla sol trädgård ljus. Jag kom med två idéer och jag har redan publicerat en tänkte jag på mitt andra projekt eftersom jag fann att billiga sol träd...

Återanvända en logga till en Geocache behållare och hur man kan dölja en

avskuren topp med en såg på önskad längd.Steg 1: Borra hålet Borra ett hål i botten bit stor nog att passa i behållaren som du ska använda i det. Jag använde stora borr och sätta flera hål i en cirkel mönster.Steg 2: Borra ett hål i den övre delen Bo...

Elektrolys för rost bort – kaffe behållare

Jag har nyligen börjat restaurering av en gammal lastbil. Som en del av återställandet behöver jag ta bort rost från många av delarna. Jag har läst flera Bloggar och instructables om detta ämne så jag tänkte jag skulle ge det ett försök. För ett proo...

Motorcykel packväskor från disponibel plast behållare

Jag gillar att resa på min cykel, men cykel bagage är så dyrt bestämde jag mig att göra min egen med några plast engångsförpackningar som jag fick.De är mycket ljus, endast 1, 15kg (2, 5lb) vattentålig och det bästa är jag tillbringade bara några tio...

Återanvända behållare för lagring av skafferiet

Jag har ett litet skafferi som jag gillar att hålla mycket välsorterad, fylld med olika ingredienser som bara väntar på att bli något mumsigt. Lagring är alltid en fråga som det finns så många olika storlek påsar, lådor och baljor som ordnas. Många g...

Dekorativa doftljus i anpassade vinflaska behållare

Vi började detta projekt genom att vilja anpassa och Återanvänd husgeråd för att skapa något vackert att göra våra hem mysigt och välkomnande.I den här anvisningen, kommer vi att upp-cykling tomma vinflaskor och hög kvalitet nya komponenter att skapa...

Lila Duct Tape närvarande behållare i ära av Prince

Hej och Välkommen till min allra första Instructable. Det var en sorglig dag, dagen jag började detta. Det var den dagen jag fick reda på att prinsen hade gått bort. Det var också en glad en, som det var också Earth Day; och hedra båda, jag beslutat...

Seed Bead lagring från återanvändbara behållare

Jag har märkt i båtar butiker är det lätt att spendera så mycket på bra förvaring som materialet själva - särskilt när det gäller pärla-arbete. Det finns objekt runt huset som fungerar som hantverk shop-lösningar. Varför inte återanvända och spara el...