Strawbees dekorativa lampskärmGör din egen dekorativa lampskärm med Strawbees! Detta Instructable visar dig hur man gör en anpassad lampa att lysa upp ditt rum från bara papper, vissa strån och några Strawbees. Detta Instructable är för en grundläggande kub lampskärm, men himlen är gränsen för former som du skulle kunna göra för detta.

Varning: Använd inte ljus eller heta lampor att lysa upp denna lampskärm, som det är brandfarligt. En batteridriven kupol ljus fungerar fint, och kan hittas lätt på en dollar store eller någon annanstans.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Faller löv lampskärm

Hej alla! Jag är Mr ingen talang och detta är min första "konst" inblandade projekt. Så jag är ganska säker på att denna lampa kunde ha varit något mycket vackrare men det är något jag gjorde så jag är fortfarande lite stolt :)Det är en dekorati...

Enkla seashell LED night light eller humör lampa (w/LED styrkrets)

så detta är en tvådelad instructable, först att vara styrkrets LED (oroa dig inte, det är mycket enkelt) den andra delen är den fysiska lampan. Detta är en extremt flexibel design, bara om någon LED kan användas och bara om någon, låg makt, makt käll...

Laser cut hängande lampskärm

Här är en Frostad akryl lampskärmen som passar på en Ikea ljus sladd. Designen är något mellan en blomma och en klingon bat'leth, precis som du alltid velat ha. Varsågod.Här instructible fokuserar på design process, men jag har också tagit filen så a...

Enkel bambu lampskärmar (vägg & hänga)

att vara i tropikerna har välsignat mig med lätt och billig tillgång till olika typer och storlekar av bambu är som vi kan gör bra grejer från.Bambu är en familj som har varit älskad för sina snabbt växande och många trodde för att vara en hållbar lö...

Silhouette natur lampskärm

som säsongen blir till snö och kyla ofta vill vi hålla på att naturen lite längre genom att föra dekorativa gräs, kalebasser, Besksöta, löv och andra påminnelser om naturen in i våra hem. Silhouette lampskärmar har inretts på många sätt men bor i lan...

DIY dekorativa klockan

jag inte gillar att kasta bort någon skrot supawood eller MDF som jag har liggande, och sedan dess jag använda så mycket för projekt på hem-Dzine.co.za. Det är alltid garanterat massor av klipp.Små projekt är bra för att använda upp klipp och denna d...

En Jute garn lampskärm för billiga

För mindre än fyra spänn gjorde jag en spiffy lampskärm!Jag hade fått en sparsamhet butik lampa men det kom sans skugga. Efter flytta lampan runt huset, det fann sin plats och man börjar fråga om dess skugga, eller brist på sådan.Steg 1: Få leveranse...

Innan & efter - dekorativa plattor ersätta trä spindlar

När du har konverterat en oanvänd matplats i ett hemmakontor, vi ville öppna upp utrymmet ännu mer genom att ta bort 8 trä spindlarna på 2 halv väggar leder in i rummet. Vårt mål var att ta bort spindlarna utan att skada ek trim styrelser och fyll se...

5 minuters dekorativa fönster presentpåse EZ!

Letar du efter något att sätta din gåva i och du har bråttom Ja detta är projektet för dig! Detta instructable Detaljer hur man skapar en enkel gåva väska med ett dekorativt fönster. Detta är min post i den epilog tävlingen så Vänligen rösta kommenta...

Dekorativa kartong låda

när du handlar på butiker, fick jag veta att dekorativa lådor är lite dyr, och de verkade vara gjort av kartong. Så jag sa, "Jag kan göra det!" och så gjorde jag... Jag är inte pro status, men jag gillar min låda :)Saker som behövs:kartongbrytkn...

Dekorativ bambu kläder Torkställ

jag ville ha en inomhus torkskåp rack som bara kunde lämnas ut när inte i använda. Min lägenhet är bara inte tillräckligt stor för att lagra allt jag vill göra.Wheres torkning rack i detta bild tycker du?Det är den dekorativa massa bambu. Det stannar...

Dekorativ klädhängare

Det finns absolut ingen anledning att gå och köpa en av dessa billiga, låg kvalitet klädhängare finns på den lokala stora låda butiken. Du kan göra din egen hemma, med mycket begränsade verktyg och det kommer att vara anpassade för att matcha din sti...

Dekorativa snögubbe

idag var så kallt de var tvungna att avbryta skola. Verkligen, det fanns inget bättre användning av den än att göra denna dekorativa snögubbe av Legos. Han har posable stick vapen, en cylinderhatt, en morot (Tja, orange tegel) näsa, och allt annat en...

100% zip slips lampskärm

Zip band!Det enskilt viktigaste objektet i någon persons arsenal av saker efter att silver-sidig miraklet kallas silvertejp!Zip band är perfekta för reparationer, men visste du att zip band kan göra så mycket mer?Oh ja! DET. MYCKET. MER!De kan använd...

12-sidiga tärningar lampskärm

Flytta in i min nya lägenhet, det var några saker jag behövde – var en lampskärm en av dem. Varför köpa en och nöja sig med vad som finns när du kan bygga en? En icke-cubic tärningar (populariserades av roll spelar spel som Dungeons & Dragons) kom at...

Albero Di Luce lampskärm

Albero Di Luce lampskärmSteg 1: materialde material som används-grenar-transformator– 20 w lampa-elektriskt reglage– ljuskrona glaskulor-kedja-lim-parallella glampKonstruktionFörst av allt, jag jämfört skäller av på grenar och skär en av tre grenar....

Fat (trumma) lampskärm

göra din egen fat lampskärm med hjälp av några enkla material som plockade upp på hantverk och järnaffärer.Steg 1: Komma igång jag letade efter ett sätt att täcka en ful armatur istället för att ändra it eftersom jag inte vill spendera den typen av p...

CD-lampskärm

det är en annan användning av CD-skivor-en lampskärm! När jag bara hade en lampa utan en skugga någon kommenterade min CD box instructable-bumpus. Han gav mig idén att göra en, så halva aplause går till honom ;)Steg 1: Samla material Behöver vi sex C...

Göra en 4 Strand runt fläta Paracord koppel med Hand Loop och dekorativa Diamond Knut

Hej! i detta Instructable, kommer jag att lära dig hur man gör en 4 Strand runda fläta Paracord hund koppel med en loop och dekorativa Diamond knut.Steg 1: material Ditt material för denna resa är rakt fram.1) paracord färg [s] och längd som du välje...