Täcka en ful väggJag är dålig på spackling, täcks väggen med yardsticks istället.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Använda Sugru för att täcka en ful fästelement

användning kalla in gummi produkt, Sugru, att täcka upp en ful fästelement. I mitt fall var det en skruv som höll upp en provisorisk whiteboard. Jag använde vit Sugru, men vilken färg kan göra.Steg 1: Kontrollera att fästanordningen inte sticker ut f...

Göra en jägare... Quiver

Vill göra något för att ge till min bror i lag i julklapp i år började jag söka nätet letar efter idéer. Eftersom han är en jägare ville jag göra honom något som han kunde använda när ut jagar några vit svans, eller åtminstone något för jakt rådjur.J...

Fat (trumma) lampskärm

göra din egen fat lampskärm med hjälp av några enkla material som plockade upp på hantverk och järnaffärer.Steg 1: Komma igång jag letade efter ett sätt att täcka en ful armatur istället för att ändra it eftersom jag inte vill spendera den typen av p...

Kartong lampa

Hej!Råkade beställa en kaffe mugg online och var alldeles tagna av härlig kompakt lådan den kom i. På något sätt, jag var tvungen att återanvända den rutan. Så kom jag upp med denna idé.Steg 1: Objekt krävs1. en fast kartong tillräckligt stora att hy...

Grundläggande Spangenhelm (Viking hjälm)

hjälmen för denna tutorial vann TechShop Austins bästa i metall 2013!I den här guiden kommer vi göra en äkta Viking hjälm (Spangenhelm) med den primära hjälm ramen som bas. Efter avslutad stegen i denna tutorial, kommer att tillbaka här och vi avslut...

Apotekare bröstet från billiga plast delar Bin

ett tag tillbaka, vi gick till en likvidation försäljning på en handväska tillverkningsanläggning. Vi plockade upp några bra butik skåp och några riktigt fina tyg, och när vi lämnade, killen gav oss ett dussin av 18-låda smådelar lagerplatser som han...

Djur kostym från Mupparna

ordnar kalaset med detta djur kostym! Jag föreslår starkt börjar genom att hitta varje relevant bild på webben som du kan använda som referens. Här är några av de andra sakerna som du behöver.Huvud:Papper Mache (mjöl, vatten, Salt och papper)Stora 17...

Maskin sinnen: Näsa rökdetektor

Om du tänker på det, maskiner och datorer är som oss på många sätt – de har hjärnor (processorer), ögon (kameror), öron (mikrofoner), etc. Maskinen sinnen är en serie av artefakter som syftar till att omvända perspektiv på hur vi uppfattar teknik. Hu...

Repurposed pallar i gun skåp

jag behövde något att sätta min skjutvapen i men hade inte pengar att spendera på en hög dollar pistol säker. Detta var min alternativa idé.Steg 1: Bestäm hur stor du vill att din pistol skåp varaJag äger allt från långa gevär, hagelgevär och pistole...

R2-D2 Cake

Vara snäll! Detta var min första 3D tårta. Jag gjorde det för min vänner Star Wars maraton part. Vi behövde verkligen bränslen för att hålla mig vaken! Han hade oss titta på allt från filmer, till tecknade filmer, TV-program, Ewok specialerbjudanden...

DIY Anthropologie-inspirerade sängbord

dessa sängbord var inspirerade av tabellen Curator av Anthropologie, som inte längre på deras webbplats, men du kan se en bild här. Det säljer för mer än $900(CAD), och vi skulle kunna göra dem för mindre än $100 varje.Jag har ingen erfarenhet av trä...

DIY Magic Ball vas

Detta pappersmodell är så lätt att göra och det är så skönt. Du kan täcka dina fula vaser eller dina flaskor med denna origami hantverk.Steg 1: För detta behöver du följande:-Papper (minst 120 gr, eller tjockare)-En linjal-En stickning nål-Lim-En vas...

DIY vägg-dekor med återvunnet tidningspapper

jag hade en idé för 2014 och tänkte jag skulle experimentera med den.Jag kände mig som sprucing upp min plats att ta upp energin så att jag hade något nytt och inspirerande att vakna till, men jag ville inte spendera en massa pengar gör det. Jag var...

Anpassade Binder

konceptet kom till mig som jag plockade upp varor för den kommande terminen. För en textil klass jag tar, måste vi hålla en portfölj av våra färgrutor och färg pallar i en 3 tums 3 ringpärmar. Jag tänka inte på det estetiska utseendet på bindemedlet...

Personliga bärbara Spot svalare

här en mindre version av från min senaste version av luftkonditioneringen.Kolla det ut det verkligen cool och TRENDIGhaha dess riktigt portabel allt du behöver göra är att ladda och gå.eftersom isen lagras i det kommer att pågå och bo fryst med bara...

GLAMORÖSA Fallen Angel Wings

vi har alla sett dem: vita, fluffiga änglarna vid jul tid, deras guld-målat, aluminium halos på sina huvuden och affären, fjäder vingar slängd glatt ned ryggen när de sjunger julsånger, psalmer, och jolly jul låtar. Tja, att vara den icke-konformisti...

DIY BRIDAL VEILS

I detta instructable jag har gjort 3 brud slöjor. Två var delvis gjorda av plastförpackningar som kom från en uppsättning av skålar. Annan gjordes från en pärlstav ljus ring. Jag ville använda några gamla saker för att ge människor idéer om hur de ka...

Om fastställande av en trasig bit tak Drywall - Reno

så du gör en reno i din hus/garage/källare/alla av ovanstående, och du gör allt rätt, du bygga ramar för ditt gips, du sätta gips på ditt tak innan något annat nedan blir gjort (gammalt, arbete ner väggen inte upp) du gå till sätta din ram för en väg...

Cool utsäde-pärla armband

detta kommer att visa dig hur man gör denna coola armband med några enkla steg och lite tid. Ha kul, och ge inte upp! (Det är frustrerande när alla dessa små utsäde pärlor gå flyger!)Steg 1: material: Här på bilden är allt som du behöver.Steg 2: Redo...