Tålig silvertejp plånbokjag vet att det råkar vara 5.000 plånbok silvertejp Instructables ute, så jag tänkte, varför göra en? Men min ursprungliga plånbok silvertejp gjorde jag (mitt första som någonsin), gjordes för över tre år sedan aldrig repareras, och endast ett par små revor i notebook-kort fickan (som faktiskt gjort det enklare att använda), och jag fortfarande hålla en duct tape anteckningsbok och min $500 livsbesparingar i den.

För V2, jag kommer att använda färgad silvertejp, som * är * samma storlek och form som de vanliga saker, även om det inte ser den.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Dubbelvikning silvertejp plånbok med Fotolegitimation lock

jag vet det finns otaliga andra instructables ute för duct tape plånböcker, men jag har inte sett någon som var avsedda som min gamla plånbok där det finns två huvudsakliga-kortplatser, tre innerfickor, och ett foto-ID klaff i mitten. Också lagt till...

Silvertejp plånbok med dubbel dubbelsidig fönster

detta är en steg för steg handledning om hur man gör en plånbok silvertejp. Om du har gjort din forskning kanske du tänker "Åh en till?" men detta är annorlunda än andra. Som ni kan se på bilden som jag har skapat har en dubbel dubbelsidig fönst...

Hur man gör en silvertejp plånbok.

jag läst den "kvalitet plånboken silvertejp" en liten stund sedan. Efter några fler duct tape plånböcker, duct tape skål, och även duct tape epelets (för alla dessa scouter där ute) beslöt jag att göra min egen duct tape plånbok instuctable. Det...

Hög kvalitet silvertejp plånbok ** uppdaterad **

med lite tid och patienter, kan du också göra en kvalitet plånbok silvertejp som är säker på att imponera.(gradera detta om du gillar den... eller inte gillar det)Steg 1: Material som behövs 1) favoritfärg rulle silvertejp.2) kvalitet sax.3) härskare...

Silvertejp plånbok

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör enkla men användbara silvertejp plånböcker. Jag har gjort dessa varje mening jag var ett litet barn. Jag fortfarande göra dem idag, men främst för vänner och för gåvor. Över timeI har lärt sig...

Magnetiska silvertejp plånbok klipp (olika ductape plånbok)

bestämde jag mig för det onödigt att göra en instructable för detta så dåligt bara förklara det. Som ett alternativ till min stora plånbok gjorde jag ett pengar klipp ur ductape (gorilla tejp :)), kreditkort och små neodymiummagneter. Kreditkortet va...

Tålig plånbok silvertejp

denna tutorial ska show dig hur man enkelt gör en plånbok tålig silvertejp.Titta på bilderna och klicka på dem för att se ytterligare detaljer eftersom de gör de mycket tydligare instruktionerna.Steg 1: material Behöver du:SilvertejpBra saxLinjal (tu...

Super lätt plånbok silvertejp

detta är den enklaste plånboken silvertejp att göra! Göra en på mindre än 10 minuter! Gör en snygg plånbok för nästan ingenting!Steg 1: Steg 1: förberedelse Finns det några saker du måste ha innan du kan börja...#1. Någon färg silvertejp (jag tycker...

Hur man gör en enkel plånbok silvertejp

detta är bara en enkel plånbok, bra för nybörjare och folk som eventuellt har problem med en mer avancerad en. Här är bara en enkel Sedelklämman och fyra kreditkort fickor, med en valfri design. Tänk på att detta är också min första instructable (Yay...

NES controller plånbok silvertejp

Steg 1: Sedelklämman What you will need:silvertejp: silver, röd, svart och vitt.sax.en linjal.En penna.6 kvadrat och 2 halv kvadrat legosEtt öre.x-acto kniv.Första rip/klippa åtta remsor av silver tejp som är 9 inches long.then låg en remsa klibbiga...

Plånbok magiska silvertejp på roids

Hej.Upptäckte denna sida en liten stund sedan. Jag gjorde en magisk silvertejp plånbok ungefär en vecka sedan tack vare magisk plånbok här bra instructable silvertejp.Jag gillade det mycket, men ville fortfarande några saker så jag konstruerade denna...

Kvalitet plånbok silvertejp

plånbok standard silvertejp med 2 fickor för kort. Detta tar ca 30 minuter för att göra. Jag gillar det eftersom du kan anpassa till exakt den storlek du vill ha.viktigaste tricken till att göra en trevlig silvertejp plånbok som varar länge är att re...

Den magiska silvertejp plånboken

detta instructable kommer att lära dig hur man gör en magisk silvertejp plånbok (btw sorry för den dåliga quallaty i bilder jag har en crappy kamera)(istructable #1)Steg 1: material som behövs först måste:silvertejpen linjalen pennasaxoch en 5 spader...

Duct Tape plånbok

silvertejp plånbok titt för svårt för dig? Prova denna lätt silvertejp plånbok först. Du kan göra det större eller mindre beroende på hur många remsor av band du använder i steg ett.Du behöver• Silvertejp, alla färger• Saxar• Linjalen• Kardborre pric...

Duct Tape plånbok (hur)

Detta är min första instructable, så snälla inga hårda kommentarer nedan. Detta är ett stort projekt för dem som bara har insett den storhet som är silvertejp. Detta projekt kan göras i mindre sedan en timme, och om gjort corectely ser professionell....

RFID-Secure plånbok

RFID har använts i butiker och bilar som ett identifieringssystem för år. De verkar göra livet i allmänhet mer effektiva.Med RFID-taggar i kreditkort, pass och förare börjat licenser kommer ut jag oroa dig. Snart kommer det att RFID-taggar i pengar....

Duct Tape plånbok - nybörjare

ett enkelt sätt att göra en cool silvertejp plånbok, även om du inte kanske lika bra med tejp.Steg 1: Matirals För detta projekt behöver du 3 enkla saker-en rulle silvertejp-sax- och en anteckningsbok pappersarkTILLVAL-Osynlig tejpSteg 2: kroppen För...

Duct Tape och tidningen vävda plånbok

hedra Earth Day, jag gjorde denna plånbok silvertejp och en gammal tidning. Det är faktiskt lättare än en normal silvertejp plånbok i min mening och tar bara ca 45 minuter. Det är också riktigt söt!Steg 1: material Allt du behöver är en rulle silvert...

Återvunnen plast plånbok [dess fri]

någonsin föreställa sig vad du kan göra med en begagnad mjölkflaska, detta Instructable kommer att lära dig hur man gör en plånbok av vanliga plastflaskor. I några enkla steg, kommer du att kunna skapa en genomskinlig, ljus vägda och tålig plast plån...