Touchscreen väggmonterad familj Sync & hem KontrollpanelenVi har en kalender som uppdateras varje månad med händelser men det sker manuellt. Vi tenderar också att glömma saker vi har sprang av eller andra mindre sysslor.

I denna ålder som jag tyckte det var mycket lättare att ha en synkronisering kalender och anteckningar skriva system som kan nås med mobila enheter, men jag ville ha ett snyggt sätt att visa information för att hålla vår familj i synk. Det hade också vara något stort och visuella som kan ses på väg ut dörren som är lätt att använda, så det fick bli touchscreen.

Jag bestämde mig för jag skulle göra en 17-tums pekskärm dator som skulle hänga diskret i vårt kök/main entrén. När jag beslutade om hur du visar informationen blev det uppenbart kunde jag använda det för vissa hemautomation ändamål också :)

Även om funktionen av detta var inte betyder att vara en media center, jag har installerat Kodi och mini-PC är parkopplad med en bluetooth-högtalare i köket för ljud bör vi vill titta på något samtidigt som är vi i köket...

Listan över nätverkskomponenter:

1 × Ainol Mini PC kinesiska Windows Mini PC

http://www.ainol-Novo.com/ainol-mini-PC-Black.html

1 × B173RW01 V.5 Laptop LCD LED skärm, köpte på eBay specifikationer http://www.panelook.com/B173RW01%20V5_AUO_17.3_LC...

1 × M.NT68676 VGA DVI HDMI Controller styrelsen Kit för B173RW01 LED Panel 1600 X 900 http://bit.ly/1OzS9TV

Sök Ebay för LCD-Controller förare ombord och modell av din laptop skärm

1 × 17,3" 5 wire resistiv Touch Panel USB-styrenheten 16:9 för 17.3" LCD skärm

http://bit.ly/1O4UGUA

1 × DC-DC Buck spänningsomvandlare 4,5-40V 12V till 5V/2A Step-down Volt transformator stabilisator spänning Regulator Module Power Supply Inverter växel med LED Voltmeter 5V USB-laddare http://www.amazon.ca/gp/product/B00IWOPS8K

1 × 4-portars USB 2.0 ultra Mini Hub

1 × Aeotec av Aeon Labs Z-Stick Z-Wave Plus Gen5 ZW090-A http://www.amazon.ca/Aeon-Labs-Aeotec-Z-Wave-Z-St...

1 × Aeotec av Aeon Labs Z-Wave Micro Switch DSC26103-ZWUS http://www.amazon.ca/Aeon-Labs-DSC26103-Aeotec-Ed...

1 × USB hane till USB-kvinnliga Converter On-The-Go (OTG) Adapter

1 × HDMI till HDMI Mini - M/M, 1-Ft längd

1 × USB till 2,5 mm fat Jack 5V kabel http://www.amazon.ca/gp/product/B00KH50J68

1 x extruderad akryl plexiglas Rod klart 3mm (1/8 i) x 203mm (8 tum) http://www.ebay.ca/itm/371237781192

Framtida tillägg: jag kunde se att lägga i laptop högtalare för ljud även om bluetooth fungerar utmärkt med en bluetooth-högtalare. Jag skulle älska att lägga till ett batteri till skärmen bara att se om jag kunde få det att fungera.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Saltade blåbär Cookies

flera månader sedan min svägerska skickade ett paket med två typer av cookies bland annat olika saker. Jag tog en titt på etiketten på blueberry cookies och kastade dem åt sidan. Hon är en mycket begåvad bagare så jag vet inte vad jag tänkte men jag...

Förutsäga framtiden för någon.

År sedan någon avlyssnat mig för att sätta reglerna för SPÅENDE i kort på datorn. Så här är det ett sätt att förutsäga framtiden. Detta program är för förströelse bara och gör anspråk på någon form av noggrannhet. Om den gör det är en tillfällighet....

PVC lekstuga och marionett scenen

Problem:Jag har tre barn som är 3 (kvinna), 10 (hane) och 13 (hane). Min önskan är att få dem utanför och spela i friska luften - som alla barn ska. De alla njuta av kreativa lek, men min 10 år gamla och 3-åring också vilja "agera" ut berättelse...

Taylor familj hemsöka 2007

hur man bygger en kyrkogård ingång för din hem tillhåll. Verkligen ger den extra touchen! Som en bonus ger det dig ett ställe att lägga saker av vädret!Jag lagt till flera tänder, outlets och hyllor för min stereo, men verkligen du kan ganska mycket...

Omgenerering av nycklar hem låser dig

Bakgrund:Jag har bott i mitt nuvarande hus i över 14 år med de befintliga lås aldrig som behöver ändras. Som för misslyckas sent de mekaniskt med ökad inre friktion vilket gör det svårt att öppna dem. Slutligen behövde de bytas. Detta Instructable ko...

Webbaktiverade hem termostaten (och hemautomation Hub)

Detta Instructable förklarar hur jag byggt WiFi aktiverat termostater för mitt hem. Termostaterna är programmerbara med 6 olika tidsperioder under dagen, även om öka som ett godtyckligt värde skulle vara ganska trivial. De kan vara programmerad (i av...

Internet möjliggj橬一j DSC hem trygghetssystem

Ändra ett befintligt DSC hem trygghet system för att vara internet aktiverat och själv övervakas.Detta instructable förutsätts du ha en fungerande Raspberry Pi.Vänligen observera detta genomförande har följande brister:Om en tjuv nedskärningar i komm...

3 enkel men effektiv hem rättsmedel

Steg 1: Intro till sjukdomVi har alla varit sjuka till den punkt där vi skulle prova något för att få bättre. Detta är bara några lätt rättsmedel att min mamma har lärt mig över de många gånger jag har varit sjuk.Steg 2: bakpulver i badkaret Detta he...

Skapa din mycket egna hem teatern

kan inte gå till biograferna då och då att titta på en bra film eftersom du är för upptagen? Oroar du spendera en enorm mängd pengar bara för den biljett och transport avgiften? Utan tvekan komma dessa tankar in i ditt sinne särskilt när du vill se e...

Hur man har ett hem med några hus betalningar och inga elräkningar!

Vad skulle du göra om du hade inga hus betalningar och inga elräkningar?I denna serie av videor Visa jag dig hur du hitta billig mark, bygga en stuga för under $2000 och använda solenergi och propan att driva ditt hem.Titta på intro videon först en ö...

Ett hem för varje häst av Buddy & Robin Hovermale

Warren Hovermale: 1969-4/9Robin Hovermale: 2/26/1971Vårt projekt kallas "A hem för varje häst". Vi skulle vilja använda en del av nyligen köpte 12 hektar betesmark för att skapa en utveckla hem och rehabilitering anläggning för misshandlade och...

Att göra en Maker familj

delvis av nödvändighet (vi tjäna lite extra pengar från projekt) och i hög grad av lust och längtan, vår familj har kommit att verkligen kretsa kring att göra saker.Peppar och jag träffades genom en online dating service - och jag minns som önskar at...

Göra en familj resa pärm

Vi gillar att resa; problemet, planera före tid och hålla allt tillsammans. Denna lilla binder projekt är lätt att hålla allt tillsammans på en resa, eller praktiskt för dagsutflykter. I en knipa kilar det prydligt mellan passagerarsätet och konsolen...

Solar driver mitt hem!

Mitt hem har varit sol drivs sedan juni 2013 och elsystemet har visat dess tillförlitlighet. Jag är en stolt ägare av ett OFF GRID solar power system. Jag valt att publicera detta instructable att låta Karl DIYers vet grunderna för att konstruera och...

[Arduino Etheret projekt] Hej du! Komma bort från mitt hem!

[Prolog]Oneday.Det var en mycket utmattad på grund av hårt arbetande.Anyway tillbaka jag hem till efter jobbet nyligen.Så fort jag kom in mitt hem kunde jag känna att det är en något fel i mitt hem.Det fanns inga bevis. Det var bara min känsla......E...

Felsökning av hem-

på en ny efterfrågan på hjälp med nätverk hemma, har beslutat att skriva detta instructable om hur du felsöker nätverket i ditt hem. Om du inte redan är bekant med grunderna i hur nätverket fungerar, jag föreslår att läsa mitt tidigare instructable "...

Hur man bygger en Media fil Hub för ditt hem (för MacOS och Windows)

vill skapa ett nav för alla i huset att dela filmer, musik och filer?Vad du behöver:• Trådlös Router (jag rekommenderar den ASUS RT-N56U. Dess routern jag har och det fungerar perfekt för detta)• Dator med Internetanslutning (helst flera datorer - an...

Gratis hem trygghetssystem (utan kodning!)

En liten historia om varför detta system var sökte ut innan jag börjar den faktiska instructable. Känn dig fri att hoppa till TLDR versionen nedan om du är ointresserad.Om ett och ett halvt år sedan bodde min fru och jag i en lägenhet. Dagen vi flytt...

GerTee - portabla tält hem gjorda av återvunnet material

Gertees är runda hus av pinnar och polacker bundna tillsammans med zipties och täckt med duk eller andra material. Var och en är lika unik som ägaren som bygger den.Alla ger/jurt kan vara skräddarsydda att passa någon form av budget. Många byggare vä...