Trollkarlens lilla läder Spellbook (Notebook)Bakgrund:

Om du har sett min tidigare instructable där jag har gjort en läderarmband du vet att jag har en något utförligare läder projekt planeras men medan jag har de flesta verktyg, jag fortfarande saknar erfarenhet, så jag gör några XP slipning genom att göra sidouppdrag medan du tar allt du härliga folk längs för skjutsen!

Ibland kan jag spela ett rollspel som är ganska populär i Tyskland, kallas "Das Schwarze Auge" eller DSA för korta (internationellt känd som "The Dark Eye") som jag kan dra en massa referenser och motiv för detta lilla projekt. Förresten, DSA är välgjorda, etablerade, har massor av lore och är roligt att spela. Ungefär som D & D jag berättade, med vissa skillnader som jag inte vet eftersom jag aldrig har spelat D & D eller läsa någon av det lore. Om du är intresserad av rollspel, uppmuntrar jag dig att prova detta system.

Hursomhelst, en kompis till mig är vårt DM i många spel. Han har tillbringat ett år utomlands på senare tid och är tillbaka snart, så jag tänkte att det skulle vara trevligt att göra honom en liten anteckningsbok som går bra med temat och på samma gång gör att jag kan få lite mer leatherworking erfarenhet. En bonus är att när han ibland gör LAJV så han kan faktiskt använda det som en stötta!

Så här litet experiment till mig är att göra en liten läderbaksida / leatherbound / läder cover notebook eller spellbook. Utseendemässigt yttersidan är tänkt att likna en magisk bok, tome, grimoire eller liknande, i huvudsak: en magisk bok. Du får idén.

Mål:

  • Göra en läderbaksida anteckningsboken som ser ut som en mystisk spellbook eller grimoire, om än mindre
  • Införliva mönster och symboler från DSA
  • Nivå upp leatherworking färdigheter

Skyddsanvisningar:

Detta instructable gör användningen av sax, skalpell, rakblad och andra spetsiga föremål samt klubbor. Särskilt den rakkniv blad är mycket, mycket vassa och kan skära dig ganska dåligt, så kom ihåg att aldrig tvinga klingan, skära bort från dig och titta på där fingrarna är hela tiden. Bara vara noga med vad du gör. Försök att hålla blodet i din kropp.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fars dag DIY: präglat läder Bagagebricka & slips klipp

En läder Bagagebricka är för människor som har sina resor agera tillsammans. Det också looksway bättre än papper Taggar. Våra kit har allt du behöver göra en präglat läder bagage-tag, och det finns även material för att skapa ett monogram läder slips...

Gör det Fly - bas

Söka i min elektroniska sopor hittade jag en trasig drönare, så jag vill inte slösa lite motorerna och idén kom tittar ett fan att göra alla mina papper nära honom flyga och faller ned på golvet.Detta är en bas för att få saker att flyga, en liten oc...

Ved smyckeskrin

några år sedan var jag på att göra bumeranger .och efter att tre från vanlig plywood med stor framgång jag bestämd till gör en med Ek från ved .so jag gjorde vissa styrelser och gjorde bara det .men eftersom alla hjärtans dag närmade sig beslöt jag a...

Hur jämför en kubikmeter och en liter?

i kemi studenter ofta stöter liter, milliliter, Kubikcm och kubikmeter. De omvandlar vanligt från liter till milliliter och kubikcentimeter till milliliter. En vanlig missuppfattning är att eftersom 1000 mL = 1 L och 1 cm3 = 1 mL så måste det vara sa...

Halsduk handväska

Jag har en mild men växande fetisch för billiga slipsar köpt på min lokala Goodwill. I år jag varit dreglar över kjolar, uddar och andra coola lilla kläder gjorda av dessa silky små juveler, och jag äntligen givit vika och gjorde en av mina egna! Jag...

IMMi 12 stjärnbilder 5200mah bärbara plysch Cartoon makt Bank

1. Nu är den smarta telefonen och andra prylar nödvändighet i vårt liv. batteriet för smarta telefoner och Tablet PC kan inte stödja den oavbrutet användande. Så har vi också köpa några powerbanks som en extra kraft. Men de flesta powerbanks på markn...

Harry Potter Dödsätare kostym, med "trollstav"

Här är ett projekt som har varit på gång ett tag, men är nu äntligen klar.Det är en full Dödsätare kostym planer från senare Harry Potter-filmernaOm du gillar den slutliga kostym, var noga med att rösta för detta att bli en vinnare i det övre vänstra...

Reviderade paracord Logoband

här är en förbättrad version av min tidigare Logoband, en kombination av stickning och cobra väva. Istället för att använda en trippel sticka, använde jag en dubbel väv som skapade en mycket smalare snodd.Här är Svaren på det gör att lära ungdomar tä...

Raspberry Pi Internet väderstation

Detta Instructable visar dig hur man bygger en riktigt cool Raspberry Pi Internet-baserade väderstation. Faktiskt, att kalla denna bygga en "väderstation" är lite av ett under uttalande. Detta bygga skulle lätt kunna utvidgas för att ge mycket m...

Hur man gör Star Wars lasersvärd

jag gjorde det lite annorlunda än någon annan, jag plockade bara upp pennan och idéer började flöda. Så här är det Star Wars-älskare, gratis den billigaste aka Star Wars lasersvärd. Det är så coolt du kunde även ATTACK människor med det, men nej fakt...

Påfågel Crest

USCH! Överdådiga rörlighet är upp och över. Utställningen visade sig vackert och jag är sådan vördnad på arbete människor skickats in. Tack till alla som deltog. Om du vill se hur showen såg ut, ta en virtuell genomgång av Överdådiga rörlighet. Kolla...

Trä kil cykel

rena linjer och minimalismDu kan bygga ovanliga och användbara trä cyklar utan svetsning.Jag tror att trä cyklar bör bli poppel igen. :-)Detta är en enkel en hastighet trä cykel med fotbroms, passar alla, från små barn till TALL vuxna. Det finns inge...

Läder notebook

Hej :)Jag har alltid velat ha en läder anteckningsbok, men varje gång jag hittade en de var heller inte den som jag ville, eller de var dyrt. Så jag bestämde mig att göra en själv.Och jag känner mig ganska nöjd om den färdiga produkten.Jag har arbeta...

EDC läder Notebook

En anteckningsbok som går överallt med du bör användas för allt. På en sida av min bärbara dator har jag en offert som Ira Glass, min kommande flyginformation och en inköpslista. På nästa sida finns planer för min sista "vänners kompatibla. Jag kunde...

Laser personlig läder notebook

jag gjorde dessa glasunderlägg som en julklapp förra året på TechShop i San Francisco.Du behöver:* Tillgång till en laserskärare* Läder notebook. Jag använde en Rustik floden upptäckten.* Målare tejp* Tomt tidningspapper eller slaktare papperDu behöv...

30 minuters återvunnet-papper gamla-underkläder Notebook (sak-A-Day: dag 20)

vid 10:30 i natt gick det upp på mig att jag hade ännu inte Sak-A-Dayed och behövde något snabbt. Frenetiskt började jag dra lådor öppna och kasta skräp på mitt skrivbord. Jag hittade ett par par sargade underkläder som jag aldrig brytt sig om att ka...

Hur göra en läder bundna Journal eller Notebook

Lär dig att göra en läder bundna journal eller bärbara dator från en gammal skinnjacka och en billig bärbar dator.Steg 1: Stärka covers på anteckningsbokenKlipp till storlek kartong bitar att förstärka covers på din bärbara dator. Använda limpistol f...

Mjukt läder Sketchbook (eller notebook)

Sketchbooks och bärbara datorer är underbart mångsidigt. De gör bra presenter och är helt enkelt bra saker att ha till hands. Här, ska jag visa dig hur man gör en bok med ett mjukt läder täcka (i stället för hård cover eller pocketbok.)Steg 1: Samla...

Steampunk anpassad ristade läder Notebook

Hand snidade Steampunk påfyllningsbara Notebook läderklädsel passar en 7.5 "x 9" anteckningsbok.Du kommer att behöva skära en bit 16" lång x 10.5" högt för kroppen av journalen. Fästelementet är 3" lång x 2"wide och triangel...