Universitetet i Cincinnati CCM tekniska direktör Senior Capstone automatiserad Skateboarddetta är min senior capstone projekt som teknisk direktör student vid Universitetet i Cincinnati College-musikkonservatoriet.
Mitt namn är Kate Dalo, jag tog med min BFA i teknisk riktning i 2014. Kolla gärna in min hemsida.

Det här är en steg för steg instructable på hur du kan automatisera en longboard med hjälp av en ryobi skruvar pistol och andra diverse material. Föreslog för att byggas i en metall butik med en mängd verktyg till ditt förfogande.

Vad jag ska köpa:

1 18V Ryobi borr och batteriladdare (Home Depot)
1-1163-25 #25-10 10' låda med #25 rullen kedja (SurplusCenter)
2 1-1086-25 #25 kompensera länk (SurplusCenter)
2 1-1087-25 #25 ansluta länk (SurplusCenter)
2 1-2742-23-C 23T 3/8 bar 25P SPROCKET (SurplusCenter)
1 1-2742-36-C 36T 3/8 bar 25P SPROCKET (SurplusCenter)

Behöver du även:

Longboard, helst med en kick tail
1/4" platt lager stål tjockblads för motorfäste
Löda pistol, spole, värme Krymp, etc.
1/4" platt huvud bultar av diverse längder
3/8" stål rod
Mig svetsare
Diverse verktyg

Se Steg
Relaterade Ämnen

Universitetet i Cincinnati CCM Capstone - kronblad släppa

detta är min senior capstone projekt som teknisk direktör student vid Universitetet i Cincinnati College-musikkonservatoriet.Mitt namn är Christian Mikkelsen, jag tog med min BFA i teknisk riktning i 2014. Kolla gärna in min hemsida.Har du någonsin h...

University of Cincinnati CCM - pneumatisk vatten Diorama

Detta är mitt sista projekt för "Pneumatik för Theater" klass, hösten 2015. Jag är en senior ljusdesign och teknik student vid Universitetet i Cincinnati College-musikkonservatoriet. Mitt namn är Andrew P. Diamond och jag kommer att ta examen vå...

University of Cincinnati CCM pneumatiska projekt falla 2015 - pneumatisk Sci-Fi dörren

Hej, är mitt namn Lex Ortiz. Jag är en Junior teknisk direktör vid University of Cincinnati och idag, vi ska bygga en pneumatisk Sci Fi dörr.Saker du behöver:28" stroke pneumatisk CylinderPneumatiska slangar och flödeskontrollPneumatiska 5:3 ventil2...

University of Cincinnati CCM pneumatiska projekt falla 2015 (kan kross)

Detta är mitt sista projekt för "Pneumatik för Theater" klass, hösten 2015. Jag är en ljusdesign och teknik student på universitet Cincinnati College-Conservatory of Music. Mitt namn är Brendan Watts, graderade jag med min BFA i ljusdesign och t...

University of Cincinnati CCM pneumatiska projekt falla 2015

Material:1 - 4 "x 8'x 3/4" plywood1-dubbel tillförordnad cylinder1 - 4/3 riktningsventil1-Tryckregulator8'-1/2 "luft slangSkruvarnaSteg 1: Mini modell Jag började med att bygga en modell av katapulten med små sprutor som innehåller vatten....

Hur man gör en professionell kortfilm för $80 (del II - produktion)

okej, om du inte redan sett föregångaren till detta instructable sedan gå här:Med det ur vägen, Välkommen till del II av hur man gör en "professionell" kortfilm för $80. Vi kommer att diskutera produktionsprocessen.Så du har din rösterna, utrust...

Tvättbar, icke-färgning scenen blod av Gallon

för vår senaste skede produktion av The Revenger tragedi, jag behövde komma med ett ekonomiskt och effektivt sätt att göra flera gallons av realistiska steg blod. Normalt, jag skulle ha använt en av de många majssirap baserade recept som har varit po...

Bädda in din Playercard

hur till bädda in instructables spelare kort på hemsidor att visa upp din statistik! Detta (jag är ganska säker) påbörjar från Instructables Top Trumps speletJag är ingen kodare, trots att de har en kandidatexamen i datavetenskap, inte jämfört med mi...

Teknisk ritning Robot

I det här projektet föreslår vi en pedagogisk ritning robotsystem för lärande syfte. Vårt system använder robot Rita projektionen av linjer och alla engineering geometri som kub, triangel, kvadrat, polygon autonomt. Bot är helt autonoma när det progr...

Teknisk ritning och utarbeta Primer

När jag gick i gymnasiet, det var en tid när butiken klasser fortfarande fanns och du kan lära dig vissa färdigheter som är viktiga för din framtida maker själv. Det var värst av tider. Det var bäst av tider... Jag tror en av de viktigaste färdighete...

Smartphone för seniorer/Dummies

thisLAZY gamla GEEK (LOG) bestämde sig för att få en smartphone. Så att vara som jag är, detta innebar att fatta några beslut och detta Instructable förklarar några av mina beslut, skulle så kanske detta kunna kallas:Smartphone för dummies, gamla, bi...

Senior Remote

Mod din mammas TV-fjärrkontrollen att göra det senior vänlig.Min mamma är född 1931. Hon är från generationen av radio och andra världskriget. Hennes syn inte och hon är inte bra med något elektroniskt. TV fjärrkontroller ihop henne. Denna mod kom ti...

Hur man gör Cincinnati stil chili (Skyline Chili)

Detta är en mycket olik titulera av chili från traditionell sydvästra stil chili, men personligen tycker jag det är waaay bättre. Jag vet att det finns chili purister där ute, men allvarligt, ge det här ett försök och du kommer inte bli besviken. Gör...

Teknisk ritning i tre dimensioner

detta Instructable visar stegen för att rita i ett tekniskt format en del eller ett objekt i tre dimensioner. Teknisk ritning av detta format används normalt av ingenjörer och arkitekter för att visualisera komponenter eller produkter de designar. De...

Yahoo Mail lösenord återhämtning Teknisk Support 1-855-720-4168

med utvecklingen av världen webben industrin, erfarenhet av alltför blivit hooked i e-postleverantörer, sociala medier webbplatser och online-banking webbplatser för våra on-line transaktioner. Det har förenklat vår on-line verksamhet med komfort och...

En lättanvänd TV remote för seniorer.

Pensionärer har svårt att ibland använda en TV-fjärrkontroll. Typisk TV fjärrkontroller har massor av små knappar, alla kastas tillsammans med lite rim och anledning. (Man undrar vad deras designers tänkte :-) Så det kan vara svårt för äldre att räkn...

HDTv-antenn på en direkt TV-fäste.

jag fick min Tv converter Box (med regeringens program kupong). Jag mötte upp med en vanlig kanin öra antenn och även signal och kvalitet är waaaay bättre att de analoga sådana, inte kunde jag få alla stationer och några där lite oberäkneligt. Jag gi...

3 tekniska prylar som kan förbättra din hälsa

Om du tror handlar att få frisk om att hålla saker naturligt - det inte är nödvändigtvis fallet. Sanningen är att tekniken kan hjälpa. Det finns massor av prylar ut där syftar till att göra just det - få dig frisk. Men hur vet du att välja mellan när...

En lärarhandledning till direkta instruktioner

"direkt instruktion (DI) är en modell för undervisning som betonar välutvecklade och noggrant planerade lektioner utformad kring små lärande steg och klart definierade och föreskrivna undervisning uppgifter. Den är baserad på teorin att tydlig instru...