Uppgradera en gammal högtalare till en bluetooth-högtalare!Här är en lista över varje du behöver:

1 eller 2 gamla högtalare (passiv)

talaren kabeln/kablarna

1 bluetooth-mottagare och förstärkare:

www.aliexpress.com/item/TDA7492P-50W-50W-Wireless-...

eller

http://www.ebay.com/ITM/Wireless-Digital-Bluetooth...

1 dc hane kabel:

http://nl.aliexpress.com/item/Free-Shipping-DC-5-5...

och 2 batterier (4 batterier i en förpackning eller mer) med batterier (duh!)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Om fastställande av en gammal högtalare: A DIY Guide till förbättra din hem Stereo

gör du vill ha ett par nya home audio högtalare men inte har råd att spendera hundratals dollar? Sedan varför inte reparera en gammal högtalare själv för så lite som $30!? Ersätta ett högtalarelement är en enkel process, oavsett om du har en blåst hö...

Lägga till en högtalare till din bluetooth-högtalare.

Hej alla,Idag kommer jag att visa dig hur du lägger till en extern högtalare till din bluetooth-högtalare. Sedan om du vill, kommer du att kunna stänga av din bluetooth högtalare samtidigt som fortfarande använder din auxilary högtalare eller högtala...

DIY uppgradering bärbar högtalare

Inspirerad av några projekt jag har sett här med LM386... Och jag fick min LM 386 från elektronisk butik dagen efter.,. Men jag tänker Varför gå med LM386 så snabb, så jag beslöt att uppgradera min gamla powered bärbar högtalare (köpt i 2010) först o...

Upp-cykel en gammal låda till den ultimata talja Box & kylare

Arbete var att bli av utrustning, så jag fastnar en välgjord låda med ingen aning om vad jag ska göra med den.Sitter på det hemma jag tittade upp på min fiskespön, och tänkte på alla grejer kundvagnen jag med mig för att fiska.En enkel resa till en l...

Förvandla Raspberry Pi till en Bluetooth-enhet som kan upptäckas av fjärranslutna bluetooth klient

IntroduktionJag har en Bluetooth Radio USB-enhet som samlar damm när jag snubblat på det. Så jag tänkte jag skulle ta den i bruk med Raspberry Pi. Detta instructable är om mitt lärande resa för att lägga till en bluetooth-gränssnitt till Raspberry Pi...

Förvandla en gammal NES controller till en allt-i-ett USB-nav, minneskort och bärbara emulering station

det finns flera instruktioner guider för att förvandla gamla NES styrenheter till USB-nav eller blixt minne nyckel, och även några för att göra en plug-and-play emulator gadget. Som sådan, påstår jag inte originalitet för någon av komponenterna i det...

Bike högtalare fram och bak inför från gammal datorhögtalare med Bluetooth lagt till.

Uppdraget: att skapa en låg budget talaren system med bra volym att övervinna vägbuller. Min fru är i tillägg vanligt cykling bakom mig så det måste vara högt nog för henne att höra också.Steg 1: Cykeln i fråga. Tillbaka racket.Steg 2: Delarna. jag h...

Lägg till NFC till din bluetooth högtalare!

Vill du att kunna enkelt dela din BT högtalare med dina vänner?Du hatar ansluta telefonen till din BT högtalare så mycket som jag gör?1. gå till inställningar2. aktivera din BT3. Sök efter enheter4. Välj enhet5. Anslut till enhetenBleeehhh! >: PTänk...

Konvertera gamla Radio till en Bluetooth-högtalare

Jag hade denna sval sett sovjetiska ryska transistorradio Neywa 402 (tillverkad i 70-talet) på min hylla i ett år. Det var trevligt att titta på och hade ett sentimentalt värde men det fungerade inte. Så jag bestämde mig att ge den ett nytt liv som e...

Spara / uppgradera en gammal sladdlösa skruvmejsel till NiMH

jag har en händig liten sladdlös skruvmejsel som inte varade länge med lager NiCd (Nickel-kadmium) batterier. Verkar som fabriken batterierna riktigt ledsen. Fungerade bra för de första sex månaderna - sedan, hålla som vanligt inte en avgift. Så synd...

Konvertera din Bluetooth Headset till Wired Bluetooth Headset

Idag ska jag berätta hur man gör eller konvertera din egen trådlös bluetooth headset.Följ mitt steg och du är några steg bakom för att konvertera den.Steg 1: Vi behöver Våra krav är följande:-1. sax2. lite tejp3. skruvmejsel4. mobil5. lödkolv och löd...

Lägga till en bluetooth-adapter till din GPS-enhet

Jag behövde ett sätt att höra min billiga en$ $ GPS under hjälmen på min motorcykel och vill inte punga över 2 x priset för en "motorcykel redo" GPS-enhet så jag gjorde det själv.Detta kan intressant att cyklister en brunn!Du kan också hitta den...

Hur du sätter en ThinkGeek skrikande apa slangbella till ett Bluetooth-Headset

har du någonsin varit uttråkad av de vanliga plast Bluetooth headset? Efter ett tag får de ganska trist och tråkig. Detta instructable visar dig hur du sätter en ThinkGeek Ninja apa till ett headset som är inte bara snygg, men innehåller en egen ladd...

3 program att förvandla en gammal Android telefon till ett användbart verktyg för din bil.

Det är enkelt och bara kostar $2,99 att göra.Alla tre program är Google spela store och där valt på grund av enkel användning och för funktioner som är tillgängliga.Först, eftersom min telefon är en gammal, un-service telefon jag ville ha en off-line...

Förvandla en gammal CRT-TV till en Raspberry Pi drivs MAME Cocktail skåp

här kommer jag visa dig hur jag gick om att bygga min arcade maskin som använder en Raspberry Pi kör MAME för att emulera spel. Eftersom allas setup kommer att vara olika detta kommer att vara allmän karaktär men förhoppningsvis kommer att leverera t...

HDDJ: Förvandla en gammal hårddisk till en roterande enhet

ett par år sedan byggde vi ett roligt system som skulle tillåta DJs blanda låtar på ett intressant sätt. Vår design kallas för en enhet som skulle tillåta DJ att snabbt söka igenom ett spår och finna en specifik uppspelning position, och vi ville ha...

Gammal dörr till svarta tavlan sänggavel

jag älskar svarta tavlan färg och behövde en sänggavel. Så jag gjorde en!Du behöver:en sängen gammal dörrsvarta tavlan färg (detta kommer i sprayburkar, $7 eller kannor, $10)målartejpnågra gamla papperskruvarnaen borrSteg 1: steg ett: hitta en dörr a...

Omforma en gammal bänk till en elegant guld skönhet

denna bänk framför vårt hus var definitivt container värdig i synar av de flesta, men med lite uppmärksamhet det kom tillbaka till livet med en ny spinn. Metallen på nätet i mitten och sidorna var en ful blandning av grönt och mörkt grått, och träet...

Förvandla en gammal bok ärende till en e-Center

utrymme är knapp, särskilt i mitt kök. Varje gång någon kommer, dumpa de alla sina grejer på den bokhylla som sitter i hörnet... Jag bestämde mig att slå 2 flugor i en smäll, genom att ge dem en plats att lagra sina redskap och gör trötta, gamla bok...