USB Spy Shirt..................................................................................................................................................................................

Jag har alltid trott det skulle vara häftigt att ha en knapp kamera på min tröja så jag kunde i hemlighet spela in vad jag ville. Jag menar att möjligheterna är oändliga: samla in bevis, utpressning, privat undersökning, utpressning, forskning, utpressning.

Tyvärr, några av dessa små kameror kostar upp till $300. Så whats bröt engineering student göra, frågar du? Varför inte piska upp något från några av de saker jag redan har.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Otroligt lätt Spy USB Gluestick

leveranser:Gluestick (tom eller billigt)Omonterad USBRoterande verktyg med en skärande skivaSteg 1: Montering Spy USB Ta din gluestick och pop ut pinnen av lim och den lilla plast bit holding lim på den lilla skruven (som visas i en av bilderna). Anv...

Hacking Spy Video Trakr

The Trakr är en avlägsen kontrollerade robot utrustad med en mikrofon och färg videokamera, högtalare, en nära IR LED för mörkerseende, en SD-minneskortplats för inspelning av ljud/video och 8MB ombord på minne för lagring av nedladdningsbara och anv...

Hacking Spy Video Trakr III: göra en Grabber Bot av Legos, Snap kretsar och Spy Video Trakr

i detta instructable kommer jag visa hur man använder Legos, Snap kretsar och Spy Video Trakr för att skapa en avlägsen kontrollerade gripet bot. Jag kommer att visa hur du hämtar och installerar C language compiler för Trakr. Härnäst ska jag förklar...

Spy Video Trakr: Lägg till en Lego klo bifogad

hedra National Robotics Week och Instructables Robot utmaningen jag lämnar några robot mönster. Denna design (för åldrarna 13-18) drar nytta av vilda planetens Spy Video Trakr, som är lätt programmerbar och utformad av dess utvecklare kan hacka.Trakr...

Spy Video Trakr: Lägg till en Missile Launcher

hedra National Robotics Week och Instructables Robot utmaningen jag lämnar några robot mönster. Denna design (för åldrarna 13-18) drar nytta av vilda planetens Spy Video Trakr, som är lätt programmerbar och utformad av dess utvecklare kan hacka.Trakr...

USB uppvärmda kläder

Hej världenUppdatera: värma ditt huvud medan Cykling; /.Idag vill jag dela med mig av ett projekt som vem som helst kan göra. vintern är redan här, bor du varma.?att göra uppvärmda kläder är lika enkelt som att sy en bit tyg ovanpå en annan bit tyg,...

Bokstäver för din t-shirt / bokstäver op een t-shirt

Dit är een t-shirt träffade opgestreken bokstäver. Je kan de letterstickers maken op de Roland GX24 vinyl cutter. D'Eze handleiding gaat över het maken van vectorletters i Illustrator.Detta är en t-shirt med stryka på brev klistermärken. Du kan göra...

Hur du kostnadsfritt någon USB-enhet med rida din cykel

för att börja, detta projekt startades när vi fick bidrag från programmet Lemelson-MIT. (Josh, om du läser detta, vi älskar dig.)Ett team av 6 elever och en lärare sammanställt detta projekt, och vi har beslutat att lägga det på Instructables i hopp...

Vinyl-Cut värme överföring T-Shirt

Mål: Använda Adobe Illustrator för att skapa en värme överföring vinyl dekal att ansluta sig till en t-shirt med en värme press. Denna process kan också användas för att göra dekorativa klistermärken och laptop dekaler.Material & verktyg:Vinyl cutter...

Refashion t-shirt i en huva-T!

Hey guys. Detta är en instructable bara ger dig ett alternativ på hur man kan ta två gamla t-shirts och lägg dem att skapa ett något nytt utseende. Hoppas du finner det lämpligt!Eftersom detta är min första instructable behag ge mig någon feedback om...

Göra en James Bond Spy bil (med vapen) och en spion skolan Halloween Display

här är de instruktioner som behövs för att omvandla en Mazda 6 (min Aston Martin är i butiken) in i en James Bond spy bil. Jag har även lite instruktion på interaktiva temat (Spy skola) som vi hade i år.Varje år, göra min son och jag en grund-up bygg...

Återvunnet, kasta bort spy cam

en igen jag har tagit några trasiga skit runt huset och gjorde något nyttigt... Jag blir väldigt uttråkad... Så jag hade den gamla första upplagan kinda "flip video" och skärmen var trasig och det bulking ganska ändå och i grund och botten jag a...

Spy ljus

här är en instructable för vissa spioneri. Muhahaha.Spy är en infraröd LED-ljus i en flaska. Osynlig för neked ögat infrarött ljus kan ses på de flesta moderna mobiltelefoner, du behöver bara veta hur till hacka den.Jag gjorde min första en av dessa...

Hacking Spy Video Trakr II

i tidigare Instructable, "Hacking the Spy Video Trakr" ( du lärde mig att öppna upp Trakr och installera manliga headers i GPIO anslutningar på kretskortet. Du också lärt sig att skriva, kompilera och installera ett kort program på Trakr till fl...

Hacking Spy Video Trakr med Frickin' Laser balkar... Och missiler!

Artighet av CPT Hans.Jag köpte en USB-drivna skum missil bärraket, som har pan & tilt, och även en inriktning på laser! Jag driver den från den Trakr interna USB-porten, och styra det med GPIO raderna.Steg 1: Original kontrollstyrelsen var ganska sof...

Rörelse, utlöste Spy Cam

nu kan du göra hemliga övervakning med denna "fångas under rörelse" spy video cam som registrerar hemliga video och ljud.Se det i aktion och testresultaten!Steg 1: Vad du behöver... 1. motion Sensing dörren Chime. Radio Shack del #49-4262. mini...

Gör ett barns sömn cap från en gammal T-shirt

du vet scenariot: det är 03: 00, din nyfödda har bara spydde på hans sista ren hatt, du har en hög med gamla t-shirts från när du var punk rawk, en serger, och 15 minuter, du bär solglasögon, och dricka från en gelé burk. dags att få listig, värma ba...

USB-Lock

jag haft behov av att ha en switch aktivera skrivskyddat läge för min USB-pinnar (tyvärr bara en gammal 128Mb en hade en maskinvaruknapp). Användning av SD och microSD kort med en adapter (de båda har en switch) är ett alternativ men bara om din dato...

Spionera v Spy kostym

Denna enkla kostym är gjord av 3 ark affisch. Den totala tiden tog ca 2 timmar för att göra.Steg 1: material För Affischen ombord, ju större desto bättre enligt min mening. Du kan alltid klippa det ner till storlek. Jag använde 22 "x 28".2 skivo...