Utbyggbart audiokabel för mindre än 3 spänn!Någonsin hade att du ville ha ditt ljud över längre avstånd än 30 cm? har inte fått pengarna för ett trådlöst system eller en professionell extention kabel?
sedan bygga denna praktiska kabel, som du kan göra längre med varje standard USB-förlängd kabel av 6,5 m, för endast 2,10 euro! (2.70dollars)

Jag använder min en varje dag, för att överföra ljud på min dator till min surroundsystem. Jag satte helt enkelt ett annat USB-kabeln i mellan och poof! en 11,5 m ljudkabel för ca 4 euro! (förmodligen 5 buggar) på e-bay som skulle kosta 15 euro och 10 euro frakt eller något! så jag sparade ca 21 euro, helt enkelt i ungefär en halvtimme. Jag skulle betygsätta svårigheter 2 stjärnorna ut 10. (verkligen lätt)

Om du använder av-kabeln kan göra du det samma, men med alla 4 anslutningar. Om du skulle också sätta marken för kabel strålskyddet, skulle du ha en coax kabel, så inga interferrence!

Disclaimer:
Jag är inte att hållas ansvarig om du bränna dig med limpistol eller lödkolv, eller skada eller döda dig själv medan byggnaden detta instructable. (vilken är inte troligt)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kompakt, Billigt, och utbyggbart Hydroponics System

jag vet det finns massor av andra instructables där ute som handlar med hydroponics men jag ville ha min att uppfylla en viss uppsättning specifikationer. När jag satte mig för att designa min nya hydroponics system för min lägenhet hade jag några må...

Utbyggbart LED cube 4 x 4 x 4 med 8051 med programexempel

ledde kuben är fantastiskt. Låt mig försöka skapa en. Min version av kursen :D (som jag inte kanske har alla komponenter som anges av andras instructables).Steg 1: Planen och resultatet jag har mindre än 100 röda ledde just nu men kommer att ha mer s...

Hur man gör en anpassad dummy hand med tråd och aluminium papper för mindre än 10 dollar

När man bygger ben-Armor, gatlopp rustning ect, handgjorda och att dina mått kan det vara lite svårt, här kommer jag att förklara hur man gör en anpassad dummy arm för rekvisita med lätt att hitta material, samma teknik kan tillämpas på nästan varje...

Vaniljsås pulver ägg mindre Cupcake

detta är ett ägg mindre version av kaka. Här ger vaniljsås pulver olika smak till kakan. Vaniljsås pulver fungerar som ett ägg substitut här. Försök det :) Jag har använt och ägg gratis vaniljsås pulver.Obs: Om någon är allergisk mot ägg kolla ingred...

Vackra DIY spegel för mindre än $35

Denna spegel kan verka svårare att skapa än det faktiskt är och det är så billigt också. Det kostar mindre än $35 att göra och som innehöll spegeln. Jag älskar denna spegel eftersom du kan skapa och skräddarsy den efter din egen inredning och stil. L...

Elektriska Orbit hjul: Sido framdrev Hub-mindre rullskridskor

medan på en college runt California, jag såg högskolestudenter rider uppför en backe på dessa konstiga hjul. De skulle flytta benen framåt och bakåt, som om de gick, men de magiskt skulle röra sig i sidled. När jag såg dem hoppa av och sätta hjulen i...

Hur man bygger en elektrisk cykel för mindre än $100

Ja, det går faktiskt att bygga en elektrisk cykel för under $100. Hemligheten att göra detta är... får det mesta av ditt material gratis! Nu inte är jag bara kommer för att förvandla dig förlora och säga gå hitta det här heller. Det finns några knep...

Lätt utbyggbart filt Tote Bag

för de gånger när jag har gått med en söt liten påse, bara för att ha behövs för att göra ett köp och hamnade fastnar något som inte passar in i min alltför litet påse eller väska en ful plast emblazoned med namnet multinationella konglomerat, jag gj...

Angel Stitch Finger mindre handskar-Gratis Virka mönster

Detta gratis virka mönster lär dig hur man gör virkade Finger mindre handskar med Angel stygn.Detta mönster kommer med bra bilder och video tutorials för både höger och vänster räckte.Rätten räckte Tutorial:Hitta mönstret med bilder här http://www.me...

21 sätt att spendera mindre och spara mer pengar

nyckeln till att minska dina utgifter är att skära ned lite i varje område. Börja med att förenkla ditt liv. Vi lura oss själva genom att aldrig tänka om de totala årliga kostnaderna för de saker som vi använder våra surt förvärvade pengar på. Spende...

Iron Man Arc Reactor - billigaste, enklaste och snabbaste (30 min eller mindre)

om du inte har eller vill måla då detta projekt kommer att ta mindre än 30 minuter. lista över delar och bitar: hängslen (stil, färg, storlek spelar ingen roll så länge de passar dig), pucken ljus (köpte ett 3-pack på Harbor Freight verktyget för $16...

Anpassa mindre batterier för fjärrkontroller

ditt barn vill spela wii, men du är lat nog att gå och köpa batterier till honom i lördags morse. Kreativiteten kommer ofta från lazynnes, och jag hade några mindre batterier köpt från IKEA som skulle kunna passa i wii controller. Gå till ditt kök få...

En ogenomskinlig projektor för mindre än $35

Detta Instructable visar dig hur du använder en web kan som en ogenomskinlig projektor för mindre än $35 (inte inklusive datorn och bildskärmen). Vi sätter detta tillsammans som ett snabbt och enkelt sätt att visa ett klassrum fullt av människor vad...

Bygga din egen Mobility Rehab handikappade Scooter för mindre än $500

Jag kan visa dig hur du konverterar en rakkniv E300 skoter, föreslår jag att du köpa från Amazon.com bör vara omkring $250, i din egen Rehab handikappade scooter. E300 skoter får du har bara en hastighet. Hög hastighet, eller kusten, inget däremellan...

En trädgård dusch i tio minuter och mindre än 8$

varm, svettig sommar. Jag älskar denna säsong men jag älskar det mycket mer eftersom jag kan kasta mig under min nya trädgård dusch. Jag hade redan allt material men om du behöver köpa dem de ska ställa dig tillbaka mer än 8 spänn eller så (5 Euro).S...

2 Ingrediants, vatten, tvätt tvål i 1 timme eller mindre

flera år sedan började jag att göra min egen tvätt tvål. Min syster delade sina erfarenheter med mig medan jag besökte henne. Hon har alltid varit en trogen kund av Tide produkter. Hon berättade att detta var jämförbar med tidvattnet. Jag var såld på...

Total DTV för mindre än $20

den senaste förändringen till att TV-sändningar sänds har fått en hel del folk flippar ut. Detta Instructable är en början till slut guide för att få din nuvarande TV DTV kompatibel och fullt fungerande. Om du redan har en kompatibel TV DTV kan stege...

Bygg en awesome Mash Tun mindre än $60 spänn (falsk botten)

Hej alla!Idag ska jag visa dig hur du enkelt bygga en falsk botten Mash tun för all säd bryggning för mindre än $60 dollar. Jag är också även alla artikelnummer som jag använde. Det finns massor av hur forum att konstruera en mash tun. Jag uppfinna i...

Den bästa regn fat för mindre än $15, och var man kan hitta en fat

jag har undersökt många regn fat planer där ute, och jag tror att min är en av de mest anpassningsbara, effektiva, enkla att göra och billigaste där ute. Efter att du har hittat ett fat, finns resten av delar och verktyg på de flesta järnaffärer. Låt...