Vägg konst på dukHej, Välkommen tillbaka till en ny instructable. Jag verkligen njöt av detta projekt och är lämplig för barn med förälder hjälp

Se Steg
Relaterade Ämnen

CNC Art

Jag ville verkligen göra några ritning på CNC router (Shopbot kompis). Jag gjorde några försök med olika tekniker och medier.Jag började helt enkelt använda papper och penna, sedan förfinat denna teknik använder en penna med en fjäder fäst, senare fö...

3D duk konst

Förvandla din canvas tavla till en magisk ovärderliga konstverk genom att lägga till varje dag för att göra det tre dimensionell.Steg 1: Rita/måla din konstverk Plocka ut din canvas.Rita eller måla ditt konstverk med hjälp av din medium val (akryl, o...

Hittade papper minimalistisk duk konst

jag har precis flyttat in i ett nytt hus, och ville ha något att täcka ett stort utrymme och knyta ihop alla de olika inredningen färger i rummet. Jag fast på en gruppering av sex 8 x 10" dukar, men du kan göra detta med valfri storlek, förutsatt att...

Vax duk konst

Du vet att gamla bin av inkompatibla trasiga kritor du har liggande? Jag ska visa dig hur du kan ha kul med dem igen, samtidigt som du vrider dem in i en awesome anpassade dekoration eller gåva.Idén till smälta kritor på canvas är inte min ursprungli...

Geometriska duk konst!

Obs: Hej gott folk! Detta kommer att vara min inlämning till arkitekttävlingen. Rösta på mig om du gillar vad du ser!Folk som känner mig skulle inte beskriva mig som "konstnärliga". "Autistisk", kanske (oroa dig inte, jag är inte, mina...

Gör konst från ett foto, Print och Stretch din duk

Detta instructable kommer att visa hur lätt är att skapa kreativa konstverk med Adobe Illustrator, skriva ut den på en duk, bygga en ram och sträcka din canvas. Totalt är det en enkel process som bör ta dig ca 1-2 dagar från början till slut.Steg 1:...

Wood Stick konst duk

dukar är dyra!Så gör din egen.En figur, någon storlek, du bestämmer!Material som behövs:-Popsicle pinnar-Lim-Metall/trä klipp-AkrylfärgSteg 1: Skapa Center av duk Följa stegen för att skapa mitten av din struktur. Du kommer att bygga från denna punkt...

LED Strip bakgrundsbelyst duk konst

Vill du piffa upp ditt hem eller rum med en intressant konstverk? Vill lägga någon unik belysning till ditt utrymme? Med en LED strip, en Arduino, duk och färg, kan du skapa din egen väggkonst det inte är bara unik under dagen utan även på natten.Ele...

Träffade Museum knappen Mini duk konst

Har du sparat några knappar från dina besök på Metropolitan Museum of Art? I så fall spara dem och förvandla dem till söta mini duk konst!Steg 1: Vad du behöverHär är vad du behöver...Träffade Museum knappar (år sedan, de brukade ge dig knappar att f...

DIY vägg konst duk

titta på min tråkiga matplats en tabell som jag var tvungen att göra något omedelbart för att göra den mer välkomnande. Ha en annullerade utrymme ovanför tabellen gav mig en idé; DUK KONST! Jag hoppade på Etsy en insåg hur dyra de som jag ville ha va...

Förvandla en affisch till duk konst

jag började med denna Il Bacio affisch som hade trasiga kanter från att gå upp och ner från sovsalar till lägenheter under åren, en gammal duk och modge podge. Det skulle vara bäst att använda en ny duk, men detta skulle bara bli kastad så jag tänkte...

Kritor duk konst

Jag älskar alla crayon tutorials postat överallt men jag är inte ett fan av limning är krita till duken och lämnar det där. Jag vill hellre ha en bild som ser ut som konstverk speciellt om du ger det som en gåva. Mina barn och jag njöt av att göra de...

Duct duk

tillbaka i 2009, jag var första året art student med en nyfödda dotter och inget jobb. Jag älskade ritning och bläck, men alla förväntades att måla - och anka duk var dyrt!Det var då jag kom upp med SILVERTEJP CANVAS. Som ankan, men med ett T och gjo...

Abstrakt konst pannkaka

Abstrakt konst är en poetisk skönhet alla egen. Det är kände, och inte före tänkt. Det uttrycker en djupare nivå av en själ som enbart passiv reproduktioner kan inte. Så varför inte njuta av abstrakt konst på breakfast att verkligen börja dagen rätt!...

Hur man skickar konst i rymden

I februari av 2014 kom ett litet team av medarbetare från Planet Labs till Autodesks Pier 9 att turnera vår verkstad och kontor. När vi gick och pratade, vi umgicks över gemensamma värderingar, liknande intressen, och delade vår önskan att lära från...

Texturerat konst (Shhh... Det är ett flingpaket!)

Personlig och texturerat uttalande konst för billiga (jag gjorde det gratis!). Gör det svarta tavlan eller mer som canvas... valet är ditt. Men, shhhh, det är ett flingpaket! ;)Steg 1: Få dina leveranser redo Vad du behöver för ditt mästerverk:* 1 to...

Serietidning inspirerad konst målningar

Verktyg & materialSteg 1: Steg 1 få några serier Hitta några serietidningar du inte vill ha längre, eller besöka din lokala komisk butik och plocka upp några böcker.Jag betalade $4.00 för 10 böcker på min lokala butik.Steg 2: Steg 2 duk styrelser Plo...

Canvas golvet duk

A duk golvet trasa är ett roligt sätt att liva upp ett rum. Du kan måla en fri hand design eller spåra former eller mönster på duken. Skursvampar kan rengöras med mild tvål och en svamp eller mopp.Steg 1: material Vad du behöver: kraftig canvas från...

Tyget "Duk" med broderi Hoops

Allt om min vägg var TOO SQUARE! Torget öppen spis, rektangulär bokhyllor, tv, etc. Jag ville ha... Jag behövde lägga till några runda element för balans och att skapa en mer tilltalande estetisk.Dessa var ganska billigt att skapa, förmodar jag billi...