Vampyr docka kistan från kartong
Så min unge som så många nu, är till vampyrer. Hon nyligen fick en vampyr docka och ville ha en plats för henne att sova. Därför var jag bara tvungen att göra henne en liten Kista.

Jag gjorde detta av saker jag haft om runt huset. Några skrot kartong och målar mestadels. Det inte kosta mig något eftersom jag redan hade grejer. Men om du var tvungen att gå och köpa grejer om kan kosta dig 5,00 till 10.00. Beroende på vad du behöver. Det dyraste jag använde var lite Gaff tejp. Men eftersom gubbe är en underhållning riggare, vi har alltid detta liggandes, men en rulle det kostar ca 15.00 för 60ft. onödigt att säga jag använder inte någonstans nära som mycket. Du kan verkligen använda alla band du vill, från maskering till duct. Färgen jag använt är bara akryl från lokala hantverk butik, det kostar några dollar en flaska.

Se Steg
Relaterade Ämnen

King Tut's Tomb - party trick

detta party trick är jätteroligt. Vi gjorde det på vår sons födelsedag när han var 11 och barnen älskade det - det fortfarande blir nämns ibland, nästan 10 år senare! Vår svarta katt fick in i handling, också, men vi hade inte planerat att.Det skulle...

Super batteriet

för utökad backpacking resor, gamla MP3-spelare eller Gameboys att du inte längre har kärlek för kan vara en stor källa till underhållning. AA-batterier är tyvärr alldeles för liten för långvarig användning. Efter den första par timmen, de dör, och s...

IPod Cinema

göra din egen art déco-stil bio för att visa din iopd videor - med material som finns runt huset-Ansvarsfriskrivning-Jag kommer inte att hållas ansvarig för eventuella skador som orsakas under tillverkning eller användning av detta projektSteg 1: Sam...

Docka säng från kartong

leveranser:Du behöver följande saker att komma igång.Box (jag använde en Postal en, men en flingpaket eller Cracker box skulle också kunna arbeta)Skrot kartongUtility kniv eller knivTejp, maskering eller GaffPennaPapperFärgMaterial (för madrass omsla...

Lägga till en iPhone Dock förbinda till en kartong iPod Boombox

jag vet, jag vet vad du tänker... inte en annan ipod högtalare/USB-laddare, rätt? Tja, ville jag dokumentera min ansökan med en iPhone och med dessa ThinkGeek högtalare. Och det råkar vara så att det finns en ThinkGeek tävling pågår!Detta instructabl...

Smartphone docka - (kartong och tejp)

detta instructable visar dig hur du skapar en docka för en smartphone eller iPod. Detta bygga kräver endast silvertejp och kartong för material och sax som det enda verktyget. Detta är en lätt bygga. Det finns tre huvudsakliga delar dock, basen, ladd...

DIY Pebble tid (stål) Dock med kartong

Vissa scheman. Jag är inte särskilt bra på detta men om du är intresserad av mätningarna jag brukade bygga en Pebble tid Dock med hjälp av kartong. Kan enkelt anpassa detta för trä eller andra material också:).Steg 1: Front Steg 2: Front (färdig)Steg...

Återvunnen kartong - docka soffa

detta är en bra idé att använda gammal kartong!Först trä för att göra papper är planterad för, förstör ingen skogen för att göra papper.När du använder trä, ett träd dör. Många gånger, har du en trä bit som var knock ner olagligt...Papper material ka...

Kartong iPhone Dock

har vi skapat en kartong iPhone Dock, som du kan skriva ut från en PDF-fil och sedan klipp ut och vik så du kan docka din iPhone enkelt....

Hur man gör en stötsäker kartong 7" tablett 2-i-1 fall och dock

Hi människor.BerättelsenJag vet inte om du vet, men kartong har två "sidor", en starkare "sida" och en svagare sida. Jag menar om du på något sätt böja kartong täcka det är starkare än böjning samma kartong blad på annat sätt.Om du hål...

Kartong Ipad docka

detta är min första Instructables, så snälla ge mig din kommentar om den. Så, jag har gjort en Ipad docka ur gammal kartong och toalett rulle (liten typ) och hålla dem tillsammans med varmt lim. Om du gillar det, ska jag ge dig en fullständiga instru...

Kartong Cellphone Dock

titeln säger alltSteg 1: sakertejpkartongSharpieskärande objektSteg 2: starta follow picspic1: Rita allmänna formPic2: klipp utpic3: trace först klippapic4: vad du bör haSteg 3: pic1:make och tejp tillbakaPic2: göra och tejpa ansikteoch bottenSteg 4:...

Laser skär och graverade kistan

Jag gjorde en kista för monster high dockor min lilla systerdotter älskar så mycket om ett år sedan.Var ganska rå från tunn MDF och dekorerade (för att täcka brister) med några dekaler jag tryckt.Nu var det dags att använda min nya leksak för att ska...

Kartong och Duct Tape Viking hjälm

denna guide kommer att lära dig hur man gör en viking hjälm ur ingenting men duct tape och kartong (och lite andra grejer). Jag gjorde detta för att göra till lär tävling så här är frågorna:Vad gjorde du?Jag gjorde en viking hjälm! Detta är faktiskt...

Hur man skapar en slitsad konstruktion kartong haj

denna shark kostym består av strikt kartong. Den är utformad med slitsade contruction, för att spara utrymme. Slitsade konstruktion hjälper också miljön eftersom den tillåter kostym göras helt av kartong, vilket eliminerar behovet av skadliga bindeme...

Troll docka kostym

denna lätt troll docka kostym kan du Styla som din favorit leksak från att växa upp, utan att göra några allvarliga skador på håret.Om du samlat dem som barn, eller vill göra narr av den moderna troll i kommentarstrådar, är denna dräkt snabb att dra...

Kartong Kindle tangentbord fall

ett par månader sedan köpte jag en Kindle tangentbord, en trasig kan jag tillägga, och jag fick den utbytt, när jag fick trasiga Kindle, insåg jag att jag behövde det som skall skyddas, och efter en snabb online söka, jag hittade den billigaste skydd...

Kartong Cryptex säkra!

En cryptex är en bärbar valv används för att dölja meddelanden och värdesaker. De flesta cryptexes är byggda av robust material som metall och trä. Dock kan en cryptex också byggas av kartong. En kartong cryptex är lättare att bygga än en metall- ell...

Kartong Instructables Robot hjälm

Jag vann nyligen ett pris från Instructables. Och så som tack och beröm, jag tillbringade en eftermiddag, beväpnad med en sax, lite lim, lite färg och en pensel, bygga ett Instructables robot hjälm från extra kartonger jag hittade ligga runt huset.St...