Vända A ull kappa in A Cool jacka

förra veckan jag tog min gamla yllekappa och bestämde sig för att förkorta den så att den fashionabla igen.
så här är vad jag gjorde.
Jag älskar resultatet. Nu jag har på mig min nya jacka nästan varje dag.
Relaterade Ämnen

DIY-återanvända en hårddisk till en Cool lampa

denna handledning visar hur du återvinner en brutenhårddisk till en vacker hemmagjord lampaför dekoration syfte, studier eller något annat...En Samimy produktionMusik från:sonnyboo.comEn Peter John Ross Royalty fria spårPrenumerera för att titta på m...

(Uppdaterad) Återanvända en hårddisk till en Cool lampa

detta är en uppdaterad version av min föregående video på samma ämne,Tack till PHILG64, för hans användbar kommentar och idé!(Nice video. mycket tydlig, bra belysning, fin riktning, men, är du skämtar??? som är den fulaste bit skräp jag någonsin sett...

Hur man gör en cool bok täcka

i detta Instructable ill Visa dig hur man gör ett omslag för en skolbok, eller en dagbok m.m...Detta är min första gången... så var försiktig...Steg 1: få saker material/verktygdu behöver några pennor eller pennor eller en dator som kör något liknand...

NeoPixel kappa

Detta är ett roligt och enkelt sätt att lägga till lite ljus i en artikel av kläder. Innan du börjar detta projekt, hade jag några timmar Arduino microcontroller erfarenhet och ingen erfarenhet av att arbeta med ledande tråd. Jag rekommenderar att du...

Lata sticka tröja

Älskar anpassade stickat men känner mig kort på tid? Jag gör och är! Jag köpte en punch kort stickning maskin för några år sedan bara för att inse hur svårt det är att göra en hel tröja. Jag slutade bara spela med punch kortet inställningar och göra...

Spooky Halloween blommor (21 C vägra säck pompoms)

varför köpa dyra tat för Halloween, när du kan göra din egen billig tat använda en svart soptunna liner och ett blad eller två papper. Ja det stämmer, i ca 10 minuter kan du göra några awesome Halloween dekorationer med hjälp av en gammal gammaldags...

Hur du återställer din strålkastare

detta är min första instructable, så jag hoppas allt går bra.Strålkastare börjar blekna med tiden, och det finns ingen väg runt den. Som din strålkastare blekna, mängden ljus som gör det av strålkastare blir mindre, och innan du vet det, mörkerkörnin...

Koppar pneumatiska Air kanon

hur man skapar en kraftfull luft kanon från kopparrör och inredningar, för mycket lite i form av kontanter.Steg 1: material Material1,5 m (5ft) av kopparrörEn 22mm armbågeTvå 22mm ändpunkterTvå 22mm armbågarEtt 22mm BallvalveEtt däck ventilLödaFluxAm...

T-handtag bitars drivrutin (ingen svetsning)

detta är förmodligen min favorit verktyg i min verktygslåda. Jag letade efter något att köpa, men de enda jag kunde hitta var magnetiska bit innehavare gjorda med billiga plast handtag så jag gjorde min egen för ett par år sedan när han gick MMI. Nu...

Läder anteckningsblock mapp

Jag hålla en massa anteckningar på de 5 x 8 junior legal pads, snabba recept eller hantverk idéer även instructable anteckningar, jag gjorde flera av dessa täcker tidigare för människor och figur varför inte göra en för mig själv, ja rätt...Jag såg e...

Designa och bygga vackra RC flygplan

Hej alla detta är min första Instructable men jag är glad och ivrig att dela med alla bra människor här hur att designa och bygga en fjärrkontroll flygplan. Aviation har varit en passion för mig hela mitt liv, och har lett mig att bedriva min flyg-oc...

Andy Android Hip Pack

jag älskar min Droid X och har redan gjort två virkade projekt i vördnad till den.På min blogg kan du se min Android Amigurumi och min Andy hatt . Jag har postat bilder samt mönster.Jag ville kombinera min kärlek till karaktären Andy, med något som k...

Cupcake i en tekopp Pincushion (återvunnet/upcycled/repurposed!)

Detta instructable ger anvisningar för att använda återvunnen ull filt med en snygg vintage behållare (soppa skål eller tekopp) för att skapa en trevlig weighty pincushion. Lagom till mors dag, en tutorial som använder återvunnet upcycledoch repurpos...

Custom kände patchar

Behöver du något speciellt att lägga till din Jämförelsekorgen eller slutföra en kostym av något slag? Gör din egen anpassade filt lappar eller märken.Göra professionella ser fläckar utan användning av broderi. Här presenterar jag en sampler fläckar...

Kände solsystemet mobil

Har du sett denna vackra solsystemet mobil av författaren yosyam ännu? Jag sprang över det nyligen och jag ville göra det direkt!En liten hicka dock - jag inte vet hur man virka...Men jag vet hur våt filt och nål kände. Så är här min tolkning av yosy...

Frukost på Tiffany's

Breakfast at Tiffanys Coustume för person och eller hund1) svart klänning crown kam och pärlor fick från kostymer kan direkt använda någon svart klänning eller pärlor u kan ha.2) hund pärlor uppträdda på fishinging linje 3 separata halsband jag använ...

Botaniska dusch Buddy

jag har vuxit denna Ullbärskaktus växt i nästan ett år, och det har varit en sann vän i duschen. Det lyssnar på min sång (gnäggade) och inte döma mig, och jag har haft tittar det växa.I detta Instructable, du lär dig att utföra samma och en rolig kru...

DIY Coconut Shell smyckeskrin

Jag gillar rustika crafting dessa dagar. Jag har gjort några rustika hem dekorer för min mamma, och den här gången försökte jag göra en kokosnöt skal smyckeskrin. Det är verkligen lätt att göra och ser bra ut. Jag är inte bra att ge en smidig finish,...

Go Green!

Detta är en liten guide till gå grönt.Steg 1: Spara energi Mycket viktigt... du måste spara energi, och detta görs genom stegen nedanSteg 2: bilar Bilar få dig till platser som annars skulle vara ouppnåeliga av vanliga människor. Även om de hjälper o...