Virka och tyg klänningdetta skulle passa i rött eller grönt antar jag?

skrota akryl garn.
1 1/2 yds av något tyg
osynliga plast snap
sax
symaskin
Yard stick
järn
storlek H nål kan gå mindre nästa gång dock

Toppen var virkade utan ett mönster, jag ögon bara vad jag gjorde och försöka det på en hel del, med en dubbel söm. Jag gjorde två uppsättningar av banden i den främre för tyget för att gå till sidan lite för att göra det tum under den andra sidan av tyget som en sjal. Tyget var vävt genom stygn i fronten. Kjol portion jag sedan samlades och sydde in på den nedre delen av toppen.
Jag tog en remsa av tyg runt området tillbaka bandet att ge det lite av en slöfock, och fortsatte sedan runt till fronten som en krage, och så ingenting faller jag också lagt till en osynlig snapin. Tyget är tunt och jag gjorde inte en foder så jag skulle bära vissa leggings under det men jag visste inte vad jag ska kalla det än en klänning, kanske lång skjorta? Detta är en storlek 10 eftersom jag var en storlek 10 när jag fick dummy, men jag har tappat så mycket vikt jag inte kunde montera den på mig och arbeta på det så jag gjorde det av provdockans storlek och hoppas att få vikten tillbaka till bär det snart.

Relaterade Ämnen

Införandet av 5A konstant aktuella och konstant spänning LED batteri laddning drivrutinsmodulen

ICStation R & D avdelning har utveckla denna underbara produkt--5A konstant nuvarande och konstant spänning LED Driver batteriladdning modul($5.54 + fri frakt) nyligen. Tack för deras stora insatser! Vi kommer att dela deras prestation med IC fans. V...

Hur man gör örhängen i tråd virka och swarovski kristaller

En smygtitt in i min tråd virka smycken att göra processen, i denna video ser du hur jag monterar stud örhängen gjorda av tråd virka och swarovski kristaller.If you want to learn how to DIY the wire crochet part too, the full video tut is available h...

Svarta tavlan och tyg vägg arrangör

hur man gör en svarta tavlan av trä och färg, med en matchande arrangör att hålla krita och suddgummit! Jag har noterat detta på Etsy, för SewUseful tävlingen. Du hittar listan här: http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=6472485Steg 1: Svart...

Micarta kärleksbrev (trä och tyg)

Klipp ut egna "kärleksbrev" med skrot trä, sparsamhet butik tyg och dyra epoxi.Steg 1: Skära din tomt trä och tyg Vi började med toppar för kvinnor från Goodwill (sparsamhet butik) som hade blommiga mönster. Vi betalade $9 dollar för 4 skjortor....

Hur man gör en klänning, en kjol och en klänning sedan

Har du någonsin undrat hur man gör en klänning en ny klänning med bara en tröja och en klänning utan något liknande sy det eller något?Ja nu kan du! Vad du behöver är:skjorta (lång ärm eller kort beroende på årstid)klänning (kan vara favorit eller in...

Elektriskt ledande lim och ledande tråd: Gör en LED-Display och tyg krets som rullar upp.

Gör din egen ledande tyger, tråd, lim och tejp, och använda dem för att göra potentiometrar, resistorer, växlar, LED-displayer och kretsar.Med hjälp av elektriskt ledande lim och ledande tråd kan du göra LED-displayer och kretsar på något flexibelt t...

Siden och spetsar brudklänning

Att göra en klänning av siden och spetsar var första gången för mig, så jag tänkte jag skulle dela några tips jag lärde mig när du skapar denna brudklänning för min vän!Steg 1: Mock up! Mock ups är så viktigt och så bra för oss som inte kan visualise...

Hur man gör en UGNSSTEKTA tyg sommarklänning

denna vecka en speciell SewingTips 101 visar dig hur vecka tyg och skapa en cool nya sommarklänning. Kolla in videonså kolla in videon och få att fungera på vissa lätt blåsig sommarkläder! För mer DIY projekt, prenumerera på Threadbanger på iTunes!Fö...

Svamp och ShamWow klänning

Detta är ett riktigt enkelt sätt att göra svampar och ShamWows i en söt klänning!Du behöver:30 - 40 svampar (ju mer du har desto längre klänning)ca 3 ShamWowsen symaskinbrodertråd och nålLimpistolEn svart tjock bälte eller svart tygJag gick till doll...

Vintage stil pintucks och veck klänning

Grundläggande sömnad kan klä upp något enkel klänning mönster.Du behöver:Mönster-simple som enkelhet eller McCallsELLER hitta livstycket mall online och kapade stor rektangeln i längd önskas för kjolTyg och föreställningar enligt ditt mönster plus ex...

Origami bambu ärm och oket klänning

Hej alla... även om jag har prenumerera på instructables, jag har aldrig gjort en själv. När jag såg denna tävling, trodde jag att detta är ett bra tillfälle att börja med.Jag har försökt att förklara det bästa jag kunde men detta är ett mycket förvi...

Project Sunshine - kartong och tyg måla

detta är ett junk yard projekt som använder gamla kartonger, tidningar och papper vävnad. Det enda som du faktiskt har att köpa är koppar och guld damm, svart tyg färg, 1 medium (storlek 3-4) borste, 1 tunn pensel (storlek 2), lim. Och grejer som du...

Refashion en skjorta med frys papper och tyg färg

du behöver inte ha screenprinting utrustning till anpassade Skriv ut en skjorta.Detta är ett bra sätt att refashion en hand-me-down, thrift store hitta eller en favorit skjorta som har en fläck på framsidan.Gör frys papper stenciler i utformningen av...

Knex utrustar av kriger snäsa pistol och ny bränning systemet med min motorsåg pistol

detta är den snub pistolen från utrustar av kriger det har en mag som håller bleu stavar det skjuter runt omkring 20 till 30 fotDet ser verkligen wel jag troroch även är här det nya bränning systemet från min motorsåg pistolGlöm inte att betygsätta o...

Virka och sticka snögubbe familj

snögubbe familjDetta projekt gjordes som ett pris på vår årliga semester Fair att samla in pengar till våra lokala sjukhem.Steg 1, har instruktionerna för virkning i olika storlekar plast juice flaskor. Fiber fylla fyllning användes för att forma snö...

Virka och gym skinnhandskar

jag var i behov för gym handskar eftersom huden på vissa områden av min palmer började bli ganska tjockt och lossnar på grund av särskilda övningar. Och handskar ser cool ;) Trevligt gym handskar kosta mycket. Jag kunde ha köpt billig cykel handskar...

Raspberry pi analog till digital A/D omvandling styrelsen och GUI spänning display

Detta instructable handlar om uppförande och drift av en 16/18 BIT 4-kanals "differentiell" A/D ombord. Det är baserat på MCP3428/MCP3424 och kommunicerar Raspberry PI via I2C. Designen var valt att tillåta antingen en styrelse eller ett nummer...

Musse Pigg filt från ett örngott och tyg skrotar

jag gjorde denna filt för min son ur ett örngott och vissa andra skrot tyg. Det tog ett par timmar (mest för att barnen höll att trycka den peddles på symaskinen)!Steg 1: leveranser Det är vad jag började med:~ Örngott~ Olika skrotar~ Symaskin~ Sax~...

Pappa, Baby Brenna och dop klänning!

Detta bildspel visar upp den dop klänning jag sticka för min nya baby dotter i höst. Brenna bara, född 3 januari 2008. Hon är vår 9 baby! Hon är vacker som sin mamma! Jag använde Lion Brand ull-Ease White (620-100). Det är vita kamgarn garn med en sk...