Virkat hjärta Pin kudde eller dekoration mönster & TurorialVirkat hjärta Pin kudde eller dekoration Pattern & Turorial

Detta gratis virka mönster lär ut hur du sätter din Virkat hjärta motiv Applique till en pin kudde, valentine dekoration eller en bit för en uppsvullna krans! Mönster kommer med bilder och video tutorials för både höger och vänster tomhänt.

TUTORIALS

HÖGER

VÄNSTER

GRATIS MÖNSTER LÄNK

Hitta min webbplats och sociala medialänkar nedan!

Min webbplats med mönster http://www.meladorascreations.com/

YOUTUBE https://www.youtube.com/user/Meladora1

Facebook Page https://www.facebook.com/MeladorCreations

Twitter https://twitter.com/MeladoraCrochet

Instagram https://instagram.com/meladoras_creations/

Tumblr http://meladorascreations.tumblr.com/

Pinterest http://www.pinterest.com/meladora/

Relaterade Ämnen

Virkat hjärta motiv applikationer – Gratis Virka mönster

Detta gratis virka mönster lär hur man gör ett hjärta motiv \ applikationer att sy på en granny square, mössa, tröja, användas på en krans eller vad du kan tänka dig!Mönster kommer med bilder och video tutorials för både höger och vänster tomhänt.TUT...

Amigurumi: Voodoo Doll (Pin kudde)

göra din egen Amigurumi Voodoo Doll och använda den som en pin kudde, eller i din nästa ritual för att få eländet till din dödsfiende. Detta är min egen, ursprungliga virka mönster, och är lämplig för nybörjare crocheters. Jag har tagit ett foto för...

PIN-kudde i under 5 minuter

med så många stickningar, var en lagrar dem? Du inte har en pin-kudde, eller vet inte hur man gör en enkelt... Vad gör du? Följ instruktionerna och du kommer att ha din egen fashionabla pin kudde på under 5 minuter!Material:patterened tejplimpistolre...

Multi funktion Pin kudde i 1 timme eller mindre

denna bedårande sömnad caddy kommer att lagra stickningar samt slipa dem. Det nedre facket lagrar tråd, pins, knappar eller liten sömnad objekt. Inuti den pin kudden är stålull som har använts länge av farmödrar för att vässa tråkig stift. På botten...

Gör en Pin kudde av en Vintage smycken eller kaffekopp

detta är ett snabbt och enkelt sätt att göra en pin kudde. Detta skulle göra en stor gåva för alla sömnad älskare. Det tar bara 10 minuter och ser söt som en knapp när du är klar!Steg 1: Vad du behöver Vad du behöver:-Vintage smyckeskrin, Coffee Cup,...

Murare burk pin kudde

jag har flyttat min konst utrymme från matsalen och i min alldeles egna pissa studio! Jag kommer lite galen just nu med personalisering. Denna tutorial är för en murare burk pin kudde.Du behöver:en murare burk, lock och bandliten bit av tygliten bit...

Armbandsur pin kudde

det finns alltid tid för sömnad! Detta Instructable lär dig hur man gör en pin kudde som fäster till din handled med kardborre så du kan hålla din stift i närheten på alla gånger. För att göra det ännu roligare, vi gjorde den pin kudden så det ser ut...

PIN kudde gå någonstans penna

göra ett pin kudde/resefodral för dina nålar av en penna i endast en minut!Steg 1: Verktyg och material Du behöver sax, tång, en gammal penna, en liten bit av filt och stift!Steg 2: Yoink! Ta bort bläckpatronen från pennan.Steg 3: Klipp pennan till ö...

3D "Puffy" Virkat hjärta

God morgon alla! =)Mitt namn är Edgar(aka Garo) och jag hoppas att du har en bra dag! =)I dagens tutorial jag vill visa hur man virka en 3d eller svullna Virkat hjärta = D... Det spelar ingen roll om alla hjärtans dag var tre månader sedan = P, aldri...

Pocket Sized Pin kudde

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör ett enkelt men användbart pin kudde.Du behöverTygGängaNålVaddKapsylLimSteg 1: tyg Här vi måste minska om en 1 tum diameter cirkel. Sedan sy 1/4 tum från kanten av tyget som visas i bilden.Steg 2: S...

Hand sydd Mini Pin kudde

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör ett enkelt men användbart pin kudde.Du behöverTygGängaNålVaddKapsylLimSteg 1: tyg Här vi måste minska om en 1 tum diameter cirkel. Sedan sy 1/4 tum från kanten av tyget som visas i bilden.Steg 2: S...

Stekt ägg Pin kudde

detta är en "inga sew" projekt för syrum ;-)Vad du behöver är:Sculpey leran (eller liknande)Bakning pergamentBrödkavelPlåtVit färgSculpey glasyrGul filtKartongKudde fyllningLim pistol/klart limSteg 1: Vi börjar med en palm sized klump av sculpey...

PIN kudde - med en twist

Hej alla.Slutligen bestämde jag mig att ta upp på sömnad klasser, även om lärare berättade för mig det var grundläggande för mig (berättade detta inom 30 minuter till 1: a klass). I början av klassen hon fick oss att göra en pin kudde (som jag redan...

Te kopp fuskpäls Pin kudde!

Hej alla! Idag behövde jag en pin kudde som du inte skulle tro! Jag arbetade på ett projekt som kallas för en enorm mängd stiften och hade dem utspridda över hela mitt skrivbord så jag bestämde mig att ta en "time-out" och göra mig en pin kudde!...

Den Zombie Pin kudde

så du är en mode framåt necromancer, eller en sömmerska med en förkärlek för att höja de odöda, eller kanske din bara letar efter en present till det speciella skräck buff. Tja, oavsett omständigheterna, detta är ett roligt projekt som är säker på at...

Flugsvamp Pin-kudde

Vad kan jag göra gratis? Den eviga frågan för svarvare och beslutsfattare både. Detta är ett snabbprojekt som gör en stor strumpa filler för nål-weilding vänner och familj. Allt du egentligen behöver är några skrot trä och några skrot material. Jag a...

PERSONLIGA PIN kudde RING

gör din egen personliga Pin kudde Ring! Letar alltid efter din pin kudde medan sömnad? Detta personliga Pin kudde kan vara slitna medan du syr---att hålla dina stickningar inom räckhåll.Återvunnet projektet görs med en läsk eller vatten flaska plast...

Cupcake Pin kudde

Med alla min sömnad verkade det lämpligt att göra en pin kudde. Jag hade alltid sett söt pin kuddar som såg ut som en cupcake och jag bestämde mig att göra min egen.Steg 1: leveranserHär är vad jag brukade göra min cupcake pin kudde.Filt - 3 styckent...

Virkat hjärta #1 (liten)

Hej killar! =)I dagens Instructable vill jag dela med mig av mönstret för att göra en grundläggande Virkat hjärta.Detta projekt är verkligen lätt och snabb att göra, och som ett plus, det behöver inte en massa garn, så du kan använda vissa matrester...