Weighted Companion Cupcakesförst detta är mycket lätt att göra men tar mycket tid så detta är definitivt en helg projekt. Jag blev inspirerad av Companion Cube kakan instructable och jag har velat prova fondant ett tag. Detta är min första instructable så jag skulle uppskatta lite tips för framtida projekt. Nu kan börja med det bakning

(Varning det blir liten eller ingen tårta skämt)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kartong Weighted Companion Cube

"Weighted Companion kuben (ofta kallad kamrat kuben) är ett återkommande objekt i Portal universum. Det verkar nästan identiska Weighted Storage kuben men med ett rosa hjärta ersätter logotypen Aperture Science. "- ThePortalWikiMaterial som behö...

Bärbara Weighted Companion Cube

detta är en Instructable om hur man gör lite Weighted Companion Cube som du kan bära runt med dig.Nu kan du inconspicuously bära runt din egen Weighted Companion kub för varje gång som du kan känna dig ensam eller ensam.Weighted Companion kuben är sä...

Hur man gör en Weighted Companion Cube!

Hallå!Detta är min enkla men mycket mycket mycket mycket mycket tidskrävande Weighted Companion cube tutorial!Jag designade och gjorde det mig så tog det ca 50-60 timmar!Det var inte svårt, men om det är första gången du gör kors stygn då jag skulle...

Weighted Companion Cube

av populära efterfrågan gjorde jag vägt kamrat kuben från portalen.Steg 1: material och verktyg Material:någon form av hardenable eller bakeable leraröd färgvit färgsvart färgSilver färg (inte nödvändigt, jag tycker det ser bättre än vitt dock.)verkt...

Hur man gör en Weighted Companion Cube Jack-O-Lantern

om du är någonting som jag (* hosta * TOTAL nörd alla år "runda * hosta *), än du kanske har sett den viktade Companion Cube Jack-O-Lantern flyter runt på Internet. Tja, jag gjorde en, och nu kan du också! Som ska locka fellow nerds till ditt hus!Ste...

Weighted Companion Cube tårta!

Som flickvän i en större dator/video game geek, och ett fan av portal själv, beslöt jag att göra den kära pojkvännen denna vägda companion cube kaka för sin födelsedag.Obs: Denna kaka kan göras med mycket liten erfarenhet av fondant. Men jag kunde in...

Bländare Weighted Companion Cube skjorta

så jag vet jag är lite efter på den portal flugan.Men jag först nyligen snubblade över en kopia av spelet och tog sig tid att faktiskt spela den.Hur som helst, eftersom jag är nu officiellt ett fan, jag gjorde denna t-shirt.Jag skulle lägga till de r...

Rapidprototyped Weighted <DEL>Companion</DEL> lagring kub

jag modelleras i SolidWorks och för snabb prototyp maskinen i skolan för att göra det. Mer information om 3D-skrivare kan hittas härFull storlek bilder finns på min flickr albumOm du gillade detta vänligen digg detJag laddade upp filerna .sldprt och...

Weighted Companion Cube... för spädbarn!

Träklossar är underbara för spädbarn, men de är vanligtvis ganska tråkig. Jag ville att liva upp dem lite så jag har spelat runt med hjälp av en laserskärare för att gravera nördiga bilder på kuberna. Detta var det första mönstret som jag skapade och...

Lera Companion Cube

alla dessa E3 bilder och videor av Portal 2 påminde mig hur mycket jag gillade spelet. Jag ville göra något från spelet och "Weighted Companion Cube" verkade vara perfekt eftermiddag projektet.Vad du behöver:-Tålamod-En slät yta att arbeta på-Mo...

Aperture Science rumsligt utmanade kamrat kuben

välkomnar < Instructables användare 72808332 >! Detta test kräver att du konstruerar en Aperture Science rumsligt utmanade kamrat kub. Från början. Med bara händerna.Hektar. Hektar. Skämtar bara. Du kan använda aluminium. Men du måste eutanasi din k...

Portalen kamrat kuben

*** uppdatering 9-19-10 ***-Detta instructable anges i träbearbetning tävlingen. Om du gillade det så snälla rösta på mig när tävlingen går till en omröstning! --Om du gillar vad du ser här så kolla in www.darkproductionsllc.com för mer cool rekvisit...

Portalen Cake

Portal kaka receptI motsats till populära yttrande är kakan inte en lögn. Åtminstone inte en.Eftersom jag bodde i ett dorm avsnitt tillgivet kallas "Dataspelarnas suite", jag oundvikligen höra av alla nya stora spel release och vittnar om den sp...

Vanilj Cupcakes

Stor vanilj Cupcake recept!Steg 1: Ingredienser/materialIngredienser:1 1/2 koppar alla ändamål mjöl1 1/2 tsk bakpulver1/4 tsk salt1 stick osaltat smör1 dl socker2 ägg1 äggula1 1/2 tsk vaniljextrakt2/3 kopp varm mjölkSteg 2: Blanda de torra ingrediens...

2 minuters enkel mikrovågsugn Cupcake

eftersom ibland vill bara en cupcake, inte 24. Och ibland vill man kunna äta 7 minuter från när du börjar tänka på det, inklusive prep arbete och tillagningstid. Denna enda portion mikrovågsugn choklad cupcake tar ca 5 minuter för att förbereda och 2...

200 kalorier choklad Cupcakes

Välkommen till min Instructable! Jag har love tittar på cupcake recept, men när jag tittar på kalori räkna för cupcakes med tornen i vacker glasyr på toppen, jag börjar känna lite skuld (särskilt när de kan vara från 300 till 600 kalorier!). Så det h...

3D fjäril Mini-Cupcakes

den gångna våren jag tog tre dussin mini-cupcakes till våren picknick. Vad illustrerar bättre "Våren" än fjärilar? Jag kom upp med idén att göra fjärilar tredimensionellt med hjälp av smält choklad och detta Instructable kommer detalj hur jag gi...

4 år Baker visar dig hur man gör Vegan Red Velvet Cupcakes!

Inhabitats pytteformat, 4 år gammal konditor lär du dig att göra vegansk red velvet cupcakes i tid för alla hjärtans dag!...

4 juli självständighetsdagen Cupcake Toppers

Självständighetsdagen är bakom hörnet så varför inte göra dessa söta lätt att göra cupcake slagklippare! Här är några 4: e juli Cupcake toppers idéer som kan vara just den sak du söker! Väderkvarnar, små konfetti, flaggor och annat kan också användas...