XBOX 360 strömförsörjning till 12V tillbehör Adapterdetta Instructable är en handledning om hur du gör din egen hög ström 12V källa för att driva din biltillbehör, Carputer eller något 12V som kräver en massa juice. Kortet använder sig av vanliga Xbox 360 makt tegel och det är 16A nuvarande hantering kapacitet (gammal stil 200W tegel) och kombinerar den med en 12V Triple uttaget Adapter. På bilden är min konceptet adapter som jag byggt med en LM317 spänning regulator krets för att testa. Jag hittade den design kretsen på Ladyada.net.

Varning: Jag, eller någon länkad från detta instructable, accept(s) inget ansvar för några skador eller skador som kan uppstå till följd av denna handledning. Vem som helst bygga denna adapter gör det på egen risk. Som sagt min förhoppning är att hittar du denna Adapter lika användbar som jag har.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Använda en xbox 360-strömförsörjning till ett slutsteg

jag letade en nätadapter att använda för min bil förstärkare för att använda i mitt hus, men alla de andra 12 volt strömförsörjning antingen inte har anough watt, eller sa att de var 12v när multimeter sa 14v, eller båda. så jag skruvade med xbox kra...

Konvertera 12v/24v strömförsörjning till remote (G-kod) växla

Hej alla!Detta Instructable visar hur distans slå din 12v eller 24v strömförsörjning, med hjälp av G-kod eller genom att lägga till knappar i Pronterface. Processen håligheter garanti på strömförsörjningen, men de är bara omkring $25 så inte slutet p...

Dator strömförsörjning till bänk leverans nätadapter

Det finns många sätt att du kan re-syfte och återanvända gamla elektronik. Till exempel, en dator strömförsörjning kan göra en stor bänk nätaggregat för din verkstad.Det finns redan en hel del tutorials online som visar hur konvertera en gammal dator...

Xbox 360 strömadapter för ett atx nätaggregat pc

detta är en instructable för alla dessa billiga spelare.Jag köpte en Xbox 360 från USA och när det kom hade en 110v nätagg som därefter jag blåste upp!Jag bor i Sydafrika häxa är ett 220 v land.så jag googlade ett sätt att fixa det och det kom med et...

USB till 12v Molex extern adapter/omvandlare

Steg 1: Saker du behöverSteg 2: Sladdar, kablar och skärningSteg 3: Löda på Soldier...

Hur till hindra din XBox 360 Nyko Intercooler från smältande/bränna din Xbox

om du har en tidig XBox 360, du vet förmodligen att det är en hemsk design fel Microsoft inte hade tid att ordentligt testa och åtgärda--systemet ibland kan bli så varm att logiken ombord innanför sprickor. Microsoft, avkänning avvaktan grupptalan, f...

PC Headset till nätverksadaptern för XBOX 360 med spel ljud

är du lika trött på den obekväma XBOX 360 Headset som jag är och vill också ha bättre ljudkvalitet som du får med de headset som du använder med datorn?Göra en omvandlare för att använda det trevlig bekvämt headsetet på din XBOX 360 med eller utan sp...

ATX nätaggregat till bänkmonterade strömförsörjning

jag skulle vilja börja med att säga detta är min allra första instructable.Detta projekt startades av mig letar efter något att göra med en gammal dator jag har som är daterad och virtuella värdelös. Jag såg några PSU (strömförsörjning) till bänken ö...

Konvertera en ATX Power Supply till en vanlig DC strömförsörjning!

A DC strömförsörjning kan vara svårt att hitta och dyrt. Med funktioner som är mer eller mindre hit eller miss för vad du behöver.I detta Instructable kommer jag visa dig hur du omvandlar en dator strömförsörjning till en vanlig DC strömförsörjning m...

Streaming DVD-skivor till Xbox 360

Hej mitt namn är Eric Schwarz jag bygga hemsida för en levande bland annat, och tycker om att dela saker på internet.Så låt oss gå rakt på sak, mycket människor vill stream DVD men inte vill behöva konvertera dem och har två kopior av filmen på är be...

ATX nätaggregat för en Xbox360 Xbox 360 kylning mod!

Detta är min uppdaterade instructable på hur jag använde en standard-pc-nätaggregat till min XBOX 360. Detta är inte min ursprungliga idé, såg jag några olika sätt att göra detta på internet men detta är vad jag gjorde och det fungerade för mig. Dett...

Xbox 360 kompatibelt Headset (billigare Turtle Beach alternativ)

detta instructable visar dig hur du använder en PC gaming headset med 1/8 knektar med Xbox 360.Ett alternativ till att köpa sköldpadda stränder.För detta instructable, jag kommer att använda ett headset Plantronics GameComm 377 och min Xbox använder...

Nya bärbara XBOX 360 med Monitor

Hej alla!, var länge sedan jag har publicerat ett projekt men här är något jag har leka med. Ta isär en extra XBOX 360 slim-konsol och göra den bärbara!Steg 1: Montering av skärm Först jag tog isär bildskärmen, tog det ner till dess barebone delar. J...

Öppna EVSE grundläggande strömförsörjning

Grundläggande 12V DC strömförsörjning för användning med öppen EVSE.http://code.Google.com/p/Open-evse/OpenEVSE butik12V DC - 4 wattNivå: grundläggande lödningVarning högspänning närvarande!!!Steg 1: delar Delar:1 - öppna EVSE makt leverans ombord1 -...

Flash-strömförsörjning från dator nätaggregat

Syftet med detta bygga är att minska behovet av en fotograf/filmare för batterier på en plåtning. Jag har haft problem med spänning dropoff samtidigt på fotograferingar leder till mig saknas avgörande skott medan du väntar min blinkar till recharge (...

Konvertera en ATX dator strömförsörjning i en bänk nätaggregat för topp

jag har några 12 V motorer och andra sensorer/elektronik som kräver någonstans från 3-12 volt. Jag brukar använda ett batteri men ville inte fortsätta att gå igenom batterier. För prototyptillverkning, bestämde jag mig att omvandla en gammal ATX powe...

Ännu en annan ATX bänkmonterade strömförsörjning

Idag ska jag ge er en snabb genomgång av hur jag vände ovanför ATX dator strömförsörjning, till en anständig bänken övre leverans. Önskan är att ladda batterier andra prylar och ge en bas för att driva andra prylar av bärgade grejer. Oh ja och standa...

Hur du hanterar systemminne på en Xbox 360-konsol

Du köpt just den nästa stora storsäljande spel för Xbox 360 och du läser in skivan i datorn. Istället för att bli hälsad med en titelskärmen, du berättade du inte har tillräckligt med data för att installera och är sparkade ut till system-menyn. Varf...

Hur att lösa in en Xbox 360 Live kod eller göra ett Marketplace köp från din dator!

Har du fått en Xbox 360 live-koden från en online-tävling? Vill du starta en Xbox 360 download från någonstans (nära en dator) och ha den redo att ladda ner när du startar din Xbox? Vill du bläddra Xbox 360 marknadsplats med ett tangentbord och mus,...