Yin och Yang och hjärta kylskåpsmagneter från nickels (endast bilder)jag gjorde två kylskåpsmagneter av nickels, inspirerad av mrballeng på Instructables arbete.

Nickels var hamrade platt, sedan in i rätt konturerna. Jag sedan används Gem vill skapa indragna rader och slipas/poleras bitar smidigt. Små neodymiummagneter var epoxied till ryggen.

Hjärtat var min pilotprojekt, och således det enklaste. Yin-yang är lite mer komplex - jag slipat hela lappa med 100 slippapper och sedan tejpade över en halvan av figuren. Jag polerade den exponerade metallen, sedan bort tejpen hoppas att ha en kontrast mellan halvorna. Jag anser att det är en framgång, men det är ganska subtil. Du kan se effekten bäst i den sista bilden där hjärtat och yin-yang juxtaposed på kylskåpet.

Relaterade Ämnen

Lätt att göra - Återvinn CD som Coaster, väggbonad och kylskåpsmagneter

De flesta av oss har massor av avfall CD liggande på vårt hem. Du kan använda det för att skapa en underbar och färgglada hantverk för olika ändamål.Här kan vi se de återvunna CD hantverk som glasunderlägg, bonader och kylskåpsmagneter.Steg 1: Materi...

Yin och Yang

025. (yin och Yang) dessa är två identiska knivar (nåja nästan) gjorda från 1/8" härdat stål. Den knivar glida in i handtaget på den andra, som visas i övre vänstra hörnet (för något annat). Handtagen är gjorda av en trä räddas från en träpall.De mät...

Instamorph kylskåpsmagneter

Inte säker vad till gör med din Instamorph? Behöver en söt craft?Varför inte göra några kylskåpsmagneter?Kan göra det!Steg 1: Samla material Du kommer att behöva vissa Instamorph.Instamorph är ett plastmaterial som kommer i pastillform. När man bland...

Räknade korsstygn kylskåpsmagneter

Hej! Detta är min första instructable. Det är inte riktigt något komplicerat som kräver stegvisa anvisningar, men jag ville ändå dela idén. Njut!Steg 1: material Du behöver...Broderi flossBroderi nålarSaxCanvasEn enkel bild duSelf självhäftande magne...

Kreditkort blomlåda (kylskåpsmagnet)

förvandla din gamla kreditkort (eller någon plastkort) till en fin liten blomlåda att växa din egen mini blommor i.Detta är säker på att lätta upp ditt kylskåp, skrivbord eller någon annan grå plats som behöver lite av naturens skapelser att lätta up...

Studsande boll kylskåpsmagneter

Behandlas ditt kök sideboard i bitar av papper, recept, kvitton och kuponger? Har du kala kylskåp bara står där, hålla din mat? Tja, är det dags att bege dig pund/dollar store, plocka upp några billiga leveranser, raid återvinning rutan och mode din...

Cupcake kylskåpsmagneter

för att göra Cupcake kylskåpsmagneter, du behöver,Några fina papperCraft skum (2 färger)En knappNågra glittriga trådenCraft magneterSteg 1: Göra dig ett par mallar om du ska göra flera, en för de cupcake och en för botten.Rita runt mallen botten på n...

Lätt tangentbord kylskåpsmagneter

Detta är ett roligt litet sidoprojekt hade jag kör. Jag såg att det var möjligt att köpa keybard magneter för kylskåp på Ebay, men eftersom jag hade båda ett gammalt tangentbord och vissa magnet remsor om runt jag trodde det var möjligt att göra dess...

Göra kylskåpsmagneter från regenererats trä skrotar

Som en upcyclist/miljöaktivist/maker eller vad du vill kalla mig, försöker jag inte att slösa något. Som ett exempel på nyttan av även de tunnaste, scrappiest av rester, jag gjorde dessa kylskåpsmagneter.Du vet hur du alltid har de lång, mager bitarn...

Cool kylskåpsmagnet

detta är ganska cool eftersom med endast några små magneter och en metall tin, till exempel en Altoids tin, kan du skapa en kylskåpsmagnet som rymmer lite skräp.Steg 1: Lätt som 1,2,3 Okej, först ta ut allt godis, och om det finns någon form av dämpn...

Hård driva kylskåpsmagnet

detta är ett roligt och enkelt sätt att använda några gamla hårddiskar du har liggandes.Verktyg du behöver:-En medelstor platt huvud skruvmejsel-En liten Phillips huvud skruvmejsel-En utbytbara bit skruvmejsel med Torx bits från storlekar T10 till T5...

Nördiga kylskåpsmagneter

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör kylskåpsmagneter för lab geek. Varför inte dekorera kylskåpet med petriskålar växer mögel och bakterier. Tja kanske det inte är en så bra idé (oroa dig inte, dessa söta magneter till kylen inte...

Bottlecap kylskåpsmagneter

ett enkelt projekt. Bättre då andra kylskåpsmagneterSteg 1: Saker du behöver1. Bottlecaps, jag gjorde öl caps2. magneter, de måste vara tjockare så bottlecap eller också den gemensamma jordbrukspolitiken kommer att repa din kyl3. lim, för limning mag...

Kallt porslin kylskåpsmagneter

för min första någonsin Instructable, jag ska visa dig hur man gör en snabb och enkel kylskåpsmagnet med kallt porslin.Steg 1: Vad du behöver Kallt porslinMagneterLimKaramellfärg eller akrylfärgEn tandpetareSteg 2: Lägga till färg Ta en liten mängd d...

Komiska Onomatopoeia kylskåpsmagnet

Skapa ett nytt utseende för ditt kylskåp eller på kontoret med de bommen, krasch, bang och det komiska onomatopoeiasna. Det är ganska enkelt, Billigt och roligt att göra dem. Tekniken är också giltig för bilder från tidningar, tidningar, eller vad du...

Koppar Cap kylskåpsmagneter

för när du behöver ingen lurar, det har där frig magneter.Min mors födelsedag kom upp och medan jag hade en fin present för henne, jag behövde en strumpa stuffer. Något litet och användbart. Förra gången jag var där vi var matlagning och hade en kome...

Lätt Peasy tangentbord kylskåpsmagnet

detta är en annan instructable på skapandet av tangentbord kylskåpsmagneter. Den skiljer sig från den i att det krävs betydligt mindre crafting färdigheter - ännu en klumpig som jag kunde göra det utan limning mina fingrar tillsammans!Den avgörande s...

Epoxi kylskåpsmagneter

jag använda epoxy för en massa olika saker. Jag har fixat vår uppfällbara papperskorgen kan liksom våra skidsteer med den. När jag har extra epoxi efter ett projekt jag gör en kvadrat eller sfär eller oavsett form ur den. Nu gör jag dessa former till...

Tangentbord kylskåpsmagneter - ny metod

befria din inre nörd! Gör kylskåpsmagneter från gamla tangentbordet!Min första instructable! Inspirationen till detta kom efter att jag upptäckte tangentbord plånboken instructable. Jag tyckte det var cool men... Hur är det med alla andra delar av ta...