"You Killed Kenny" dörren tillslutända sedan jag köpte min första påse med sugru (kolla in denna länk om du inte vet vad det är), jag har använt det för en massa saker (fast min cykel, förbättrat en penna, gjorde ett anpassat handtag att bära flaska lådor eller gjort mina skor mer bekväm...), men för detta Instructable jag ville göra något större.

För att utbyta rumsluften snabb och effektiv, jag öppna mitt fönster helt. Problemet är, att om jag glömmer att stänga en dörr, smäller det stängt.
Dörr proppar är ganska händig, men antingen tråkig eller dyra. Så varför inte göra en?

För de av er som inte vet vem Kenny är, kolla in wikipedia-artikeln:
http://en.wikipedia.org/wiki/Kenny_McCormick

Om du inte gillar South Park sägs om Mario?Min bror såg dörren proppen och bad mig att göra en själv med huvudet. Förhoppningsvis kan tala honom ur det, annars kommer jag säkert lägga upp resultatet.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bokhylla dörren

denna bild är vad din resultatet ska se ut.Jag har alltid velat en bokhylla som var i hemlighet en dörr, och det är faktiskt förvånansvärt lätt att bygga. Men till skillnad från filmer, denna design är inte kontrolleras genom att dra en bok, istället...

Installera badrum dörrhandtag

Du kan köpa ett hushåll dörrhandtag knopp som här en på en Home Depot eller någon hem förbättring butik. Detta vissa dörrhandtag är ett grundläggande badrum handtag som låser från inne i badrummet med en knapptryckning. Kontrollera för att se till at...

Jeff Killer masken

JEFF THE KILLER, är en berättelse från läskiga pasta. Det har gått därifrån till berömmelse, och nu finns det en manga och ett spel baserat på en berättelse.I grund och botten berättelsen går såhär, hans familj har precis flyttat till sina nya hem, h...

Ännu en Garage dörren statusindikator

Detta är en variant på ett par tidigare garage dörren status indikator projekt postat av andra här på Instructables. Projektet sysselsätter 3 bipolär lysdioder att visa status för 3 separata garageportar, där gröna = stängd dörr och rött = dörr öppen...

Hur du sätter samman en kille Manuel LED Kit.

Detta är en steg för steg guide om hur man gör en fullt ut arbetande kille Manuel LED kit.Dessa anvisningar omfattar endast elektronik, montering av faktiska husen visas inte här.Slutresultatet är detta:http://youtu.be/eiaxZPle4vsLäs över denna guide...

LEGO kille halsband

hur man gör ett enkelt och billigt lego halsbandSteg 1: material you will need-en lego kille (ju enklare desto bättre)-sträng-en borr-sax-en liten drillbitSteg 2: borra ett hål trodde lego killar armar och överkroppLägg sedan en bit snöre trodde det...

Hur man gör en Lego Roblox kille

på denna anvisning ska jag visa dig hur man gör en lego roblox kille jag hittade den här på you tube men jag vill visa dig hur man gör detSteg 1: Höra är alla delar 4 en av tegel 1 två av en tegel 2 ett kakel en huvud 1 två av ett kakel och 1 fyra av...

"Penny Locked" dörren Prank

Ahh, wreaks ingenting av bra gamla juvenil tokigheter än enkla, billiga upptåg på dem med vilka du leva med. Kom ihåg att bilden där några kloka-kille drog på ditt ansikte med Sharpie medan du var svimmade? Detta Instructable kommer du ett steg närma...

Raspberry Pi - SMS Garage dörren Butler

De flesta Raspberry Pi garage dörren fjärrkontroller hade öppna portar, eller andra funktioner som jag var inte alltför förtjust i. Så jag skapade mitt eget som innehåller mycket mer säkerhet, loggning av som öppnar garaget, videoinspelning, garage s...

Reparation bakre spärren på Toyota Sequoia

detta instructable kommer att visa dig hur jag sparade massor av pengar när felsökning bakre spärren på min Toyota Sequoia. Detta är en stor fordonet, men vissa återkommande problem med inuti dörröppningshandtag och bakre luckan handtaget församlinga...

Installera dörren trim

jag hyr ett hus från en stor kille som är inte runt att fixa saker. Vi gjorde en deal att hyran skulle vara låg om jag skulle ta hand om fixar själv. För de senaste åren är det fungerade ut och jag har gjort massor av små projekt.Det är lustigt att d...

I källare dörren växthusgaser windows

gamla stål flip-öppen enda källare dörren, där under samlas in spindelnät på mörkret, används sällan konkreta trappan... Jag byggde dessa fönster stommen från 1 x 2, en handfull skruv eller lim, och jag räddade glas från några gamla storm windows för...

Vintage dörren bröllop kort låda

Grattis! Du eller någon väldigt speciell du är gifta!I alla bröllopsplanering är det mycket viktigt för de flesta att göra deras dag speciell och unik! Det finns en hel del detaljer att lägga till i din "måsten" och en kort låda är en som inte b...

3D-tryckt Pull/Pull dörren Koozie - AutoDesk Pier 9 sänds 2016

Även känd som en push/pull tecken, för att ange om du vill skjuta eller dra en dörr. För att ge utrymme för kreativa lek i framtiden, är skylten tillverkad av bokstäver som kan tas bort, ordnas och ersättas. Som nycklar på en nyckelring, de slot in i...

Telefon kille kostym (Rebornica)

Hej! Här är jag 2. instructable så idag bortsett från lila kille och Jeremy idag ser vi på telefon kille (PG)!Steg 1: referenser K så nu tid för några referenser nu kan du gå på Google och skriv i "Telefon kille Rebornica" och bom det visar båte...

350 QX batteri dörren ändring

först vill jag tacka alla er för möjligheten att vara med här på Instrctables!Jag har nyligen köpt en 350 QX3 AP Combo. I natt jag hört ett konstigt ljud medan flygande och märkte ett objekt som faller från himlen.Låg och se var det batteriluckan til...

Spannmål Killer

Detta är en snabb och enkel "kostym" jag gjort i olika storlekar med åren. Det är bra för sista minuten kostymer, humoristisk billiga kostymer som du kan snabbt använda eller ta bort och lagra i din bil, skrivbord, skåp eller något annat att åte...

Geico pengar Man svalare försäkring kille

Geico pengar Man svalare försäkring kille1.200 falska dollar, brända fingrar från 70 varmt lim pinnar och 3 dagar av mitt liv... men helt värt det....

Antika dörren skrivbord

Vår dotter frågade för ett skrivbord i sitt rum att studera vid. Efter shopping på ett par butiker kom vi över en idé på en coffee shop att göra ett skrivbord av en gammal dörr. En resa till den lokala antika marknaden producerade dörren och en resa...