.223 Ammo PinI’m not a gun nut but I still think this pin is cool. Jag satte den på min camping väska men du kan lägga den på en hatt, jacka, eller gör det en slips tack. Bara inte ta det genom en flygplats =).

Att göra det:

Använd en tom patron. Det innebär en kula som redan blivit skjuten. Ska inte under några omständigheter använda live ammo.

Montera ett tomt skal i en drill press. Se till att det är på sin lägsta varvtal. Använd en rörsågen avskurna primer slutet. Fil baksidan platta.

För den pin delen fick jag en förpackning med "pins och klorna" från hantverk butik; 10 för $3.00. Skär stiftet ur stöd. Montera den i en drill press och fil den tills det passar in i hålet på baksidan av skalet.

Lägg en bit lödtenn i skalet. Värm det från botten så lödtenn sipprar in i hålet. Lödtenn är smält, placera stiftet i hålet. Fila bort eventuella överskott lödtenn.

För att polera avslutade PIN-koden använder 1000 sand slippapper följt av polering förening och en polering hjul.

Relaterade Ämnen

DIY manschettknappar

vad bättre sätt för att visa en bror du bryr dig sedan genom att göra anpassade manschettknappar för var och en av hans åtta groomsmen. Alla kommer att få manschettknappar unika för sin personlighet. Inga specialverktyg som krävs och material är väl...

Ammo kan Bluetooth Boombox

Intro:Här är en annan enkel ammo låda instructable. Jag byggde detta med avsikt att hålla det enkelt som möjligt och att WW2 krig rivna titta till rutan. Jag valde att använda en liten Altec Lansing mini Bluetooth-högtalare, en ammo box, akrylfärg, s...

Ammo kan Boombox

jag ursprungligen kom över denna idé från en hemsida som heter http://macgyverisms.wonderhowto.com som i sin tur var kopplade till dustinbikes instructable för Ammo Box högtalare Efter lite forskning beslutat jag att göra min enhet bärbara med SLA (f...

Ammo kan låsa

skapa en billig lock system för ett överskott armén ammo kapseln. Detta lås design är avsett att skydda objekt från barn och hjälpa ärliga människor bo ärlig. Om du du vill ha en verkligt säker, Köp en riktig säker.Jag hade en önskan att hålla ammo u...

Shift: Standard Pin, Bullpup och slangbella.

Hej killar! Detta Akshat21045 med JonnyBGood, i en pistol samarbete!Detta är en mycket speciell typ av instructable. I detta, skall vi göra tre olika typer av vapen, från nästan samma kropp! Jag hoppas att du njuta av vårt samarbete!Här är en snabb ö...

Förbättrad double bolt lång-pin gevär

min senaste gevär, en kompromiss mellan en bult åtgärd repeater och en slangbella gevär. Med en 15 tums pin dra och 14 runda magazine, vad i hela friden kunde övervinna denna mäktiga sniper?Här är där kompromissen kommer in, men... det tar ca 3-5 sek...

Spetsiga och explosiva Airsoft dart från Push Pins

detta Instructable visar dig hur man gör spetsiga eller explosiva 6mm dart av hushållens material.Detta är naturligtvis farligt, förmodligen är olagliga, och en ton av kul.Redigera anteckningar: Jag först publicerade detta tillbaka när jag var ganska...

Lätt Pin flytta roboten

Steg 1: material1 pin Duck tape 1 fjärrkontroll bil motor 1 modell bil däck 1 fyrkantiga batteriSteg 2: Att sätta ihop Tejp däcket till spinning delen av motorn. Nu tejp motorn till stift. Tejpa batteriet till stift. Motorn bör ha två kablar i slutet...

6 pin mini-din nätadapter (externa hårddiskar)

Hej så jag planerat på att köpa en ny hårddisk docka eftersom jag stekt min gamla en medan du tar messurement med min multimeter (Tack Gud jag hade hårddisken unplugged)men den billiga som jag önskar jag har läst mycket om strömförsörjningen misslyck...

Bobby Pin Hårsnodd

Detta är ett snabbt och enkelt sätt att göra fören håraccessoarer. Processen är ganska enkel med gemensamma och lätt hittade material. Beroende på din erfarenhet tar det bara 20-30 minuter att slutföra.De är lätt anpassningsbara när du vet att proces...

Bootle Cap (& kan ringa) DIY pin

sommaren kommer och det är dags för öldrickande...Ingen rädslaVi har ölLåt oss se ett sätt att återanvända öl caps och kan ringar för att göra vissa DIY stift...ett annat sätt att göra stift:--Redigera: en mer liknande projektSteg 1: Samla den (lätt...

Cupcake Pin kudde

Med alla min sömnad verkade det lämpligt att göra en pin kudde. Jag hade alltid sett söt pin kuddar som såg ut som en cupcake och jag bestämde mig att göra min egen.Steg 1: leveranserHär är vad jag brukade göra min cupcake pin kudde.Filt - 3 styckent...

DIY Party brud Pin

Lär dig hur man gör en liten party hatt. Sedan steg gör en söt liten DIY Party brud Pin i bara några enkla i denna delen av gör det, med Madge! Vi gör det lätt att göra det fantastiska!Steg 1: Titta på videon!Steg 2: Du behöver:Du behöver:Tiny chickL...

Lätt fyra kronblad Hair Pin

detta en mycket lätt filt blomma hårnål. Du måste bara att klippa och limma allt ihop.Se till att kolla mer på min hemsida: lapapeleria.etsy.comSteg 1: Vad du behöver Detta är vad du behöver att göra denna vackra hår pin:-1 ark av filt-Penna-Sax-Hair...

Hur man gör en porcupine pin kudde

det är ingen hemlighet jag är ett fan av pin kuddar... Jag har så nyligen gjort en hel del. Liknar de söta och (inte så) gulliga piggsvin och igelkottar! Den jag gjorde idag är en söt liten piggsvin. Här är en tutorial så kan du göra det också:Steg 1...

Virkat hjärta Pin kudde eller dekoration mönster & Turorial

Virkat hjärta Pin kudde eller dekoration Pattern & TurorialDetta gratis virka mönster lär ut hur du sätter din Virkat hjärta motiv Applique till en pin kudde, valentine dekoration eller en bit för en uppsvullna krans! Mönster kommer med bilder och vi...

Pine sap lampa

---Denna artikel kommer från sidan av vår hemsida. Se fler artiklar som den här: ColterCoUSA.com---En av mina favorit delar av att vara i skogen har alltid varit utmaningen att skapa användbara objekt från naturresurser. Det krävs kreativitet för att...

Skalbagge Kill Pine huvudgavel (och ram)

Jag gjorde denna huvudgavel att belysa skalbagge döda furu utan ser ut som det hörde hemma i en timmerstuga.Stommen är konstruerad för att användas med en låg profil drottning storlek madrasser (ca 6 inches lång).Material:Huvudgavel endast1 i x 3 i x...

Ammo kan Power Pack

El är överallt. Ibland. Idén kom till mellan några vänner och mig att bygga en bärbar "power pack" så vi kan driva våra saker vart vi än går.Jag slutade att skapa en grej som inrymt ett 12 volts batteri, inverter och batteriladdare i en vattentä...