3D-bio glasögon för ett litet barn
Problemet:

Nyligen tog jag min 3år gamla barn att se en 3D-animation film. Det var hennes första gången. Hon gillade det men fann det svårt att hålla glasögon på, har det hållit falla av.

Lösningen:

En liten hacka var i nöd, så när vi kom hem fick jag tänker på hur man löser detta. Den lösningen jag hittade var att bli av med del av hörlurarna och ersätta dem med kardborrband resår band.

Ber om ursäkt för den dåliga kvaliteten på bilderna. Inte särskilt bra kamera på telefonen. :(

Se Steg
Relaterade Ämnen

Göra en egen hiss-the-flik bok för ett litet barn

jag tillhandahålla barnomsorg i mitt hem för tre småbarn och jag har märkt att de verkligen älskar styrelsen böcker med lock som kan öppnas. Så till jul gjorde jag tre anpassade hiss-the-flik böcker för dem. Detta instructable kommer att förklara hur...

Hur man gör en Bento låda (japansk lunch Box) för ett litet barn

A Bento Box är en traditionell japansk lunchlåda. Bento lådor kan innehålla valfritt antal livsmedel och typer. Traditionell Bento lunch lådor är fyllda med en 4:3:2:1 servering mellan. 4 ris, 3 kött, 2 grönsaker (vanligtvis inlagda grönsaker. De beh...

Att ändra ett spädbarn är Hooded Pram kostym till ett litet barn jacka och tossor

Vi hade köpt en spädbarn Hooded Pram kostym till min dotter förra vintern. Jag älskade bara materialet. Det är sådan en tjock mysig fleece att det verkligen håller hennes varma men nu hon har vuxit större och kan inte passa in i det. Men jag hatade v...

Bygga en billig glasögon eller Mask för barn

Hi Diy, min son och jag bygga denna enkla glasögon använder vi en mikrovågsugn mat fall för detta.Förhoppningsvis förstår min hemska engelska :-)Prova och kul!.Steg 1: du behöver 1. en plastlåda2. sax3. permanenta märkpenna4. regel5. plast gummi6. te...

Gör din egen spektakulära Steampunk glasögon för Under en Dollar: ramar och linser ingår!

Oh dearie mig, vad någonsin skall jag bära till galen vetenskapsman boll ikväll? Ända sedan jag byggde min egen lasrar för några hem-brygga ögonkirurgi, jag har inte behövt glasögon, men någon galen vetenskapsman vet rätt glasögon är viktigt. Genom å...

Penguin glasögon hållare

Min 8 år dotter nyligen är fick sin första par glasögon och våra 3 barn den mest benägna att förlora eller bryta em. Med det jag ville göra något roligt hon kunde sätta dem när hon var inte bära dem. Hon gillar verkligen pingviner så jag bygger upp e...

Ändra dina glasögon färg och avsluta

Är du trött på tråkiga plast ramarna? Du kanske behöver bara lite mer färg i ditt liv. Detta är ett enkelt sätt Restyle dina glasögon till något mer djärv och unik. Jag kommer att visa några tekniker på 3 olika par glasögon.Steg 1: Samla dina leveran...

Laser etsade dricka glasögon

ett tag sedan jag Lasergraverat mitt ansikte på en uppsättning dricksglas i hopp om att weirding ut min nya rumskamrater. De verkade inte märka. Eller, åtminstone, om de märkte, de sagt aldrig något. Någon som sätt, det aldrig blåst konversationen ja...

Gör din egen recept simning glasögon

bära dina glasögon i vattnet är ett säkert sätt att sluta med att köpa ett par nya, och kontakter tenderar att poppa ut när du simmar. Jag kan inte bära glasögon, men massor av mina vänner gör, och jag har sett många ett par dyra glasögon försvinner...

Hur man bär ditt äldre barn/förskolebarn i ett småbarn Tula eller andra mjuka strukturerade bärare (SSC) eller spänne carrier (främre carry)

ett litet barn tula är mycket större än en standard eller baby storlek Tula. Andra märken erbjuder också en äldre barn bärare och denna handledning är relevant för alla mjuka strukturerade bärare (SSC) med spännen.Ditt barn måste vara väl passande i...

Krubba i ett småbarn Bed hacka

Jag har en uppsättning av tre år gamla tvillingar och jag hör ofta människor berätta för mig "du fick två för priset av en" som jag alltid svarar "nej jag fick två för priset av två". Faktum är att allt kostar dubbelt så jag ser för at...

Glasögon monterad bildskärm till ett öga - vända dig till en Borg

UPPDATERING 15 mars 2013: Jag har nyare bättre version av detta nu i en annan Instructable:Tro det eller ej var det verkliga syftet med detta projekt inte att spela på att vara en Borg.Jag behövde göra någon form av wearable head up display som också...

Fixa ett par av glasögon

min gubbe är blyg så jag modellering glasen. Han lämnade dem där barnen kunde få dem smh. Ja jag vet men jag valde att hjälpa honom något sätt. Vad kan jag säga jag är en sucker för cuties, lol. Någon vem de är snett på mitt ansikte med flit jag tänk...

Ett par hemmagjord akut glasögon!!!

Det finns så många värdelösa saker ute... och samtidigt finns det många saker med flera användningsområden... Jo jag har lyckats göra några ganska värdelös saker till ett par akut glasögon ifall du någonsin behöver ett par... Kolla in detta instructa...

Göra ett par Audiostrobe-kompatibel LED glasögon för användning med hjärnvågorna övningsprovet program

Audiostrobe glasögon används tillsammans med ljus och ljud maskiner, samt vissa hjärnvågorna övningsprovet program. Glasen har lysdioder byggdes vilken puls i synkronisering med ljud, vanligtvis antingen binaural beats eller isochronic toner. Ljus oc...

Fixa lös glasögon med ett gummiband

Detta är en instructable, fixar ett extremt irriterande problem löst glasögon.Nej, det är inte ett gummi band runt på baksidan av ditt huvud. ::-)Jag gillar att bära vintage glasögon och ofta de kommer att sträckas ut och hamnar längre ner min näsa ä...

Hur man flyger ett FPV Quadcopter med glasögon

I detta instructable jag kommer att försöka hjälpa dig med att hitta rätt FPV glasögon och seglar en FPV quadcopter.Steg 1: Hitta rätt FPV SystemAtt hitta rätt FPV är system mycket kritisk. Personligen har jag fatshark predator v2 glasögon. Men, finn...

Göra ett par glasögon med en förstoringsglas lupp lins för £0.99

Köpa ett av detta från Ebay för £0.99:http://www.ebay.co.uk/ITM/New-Portable-15X-Eye-led...Ta ett par 3D-glasögon (om du tittar på 3D-filmer/filmer du har förmodligen många av dem hemma).Ta mätning av höjden av linsen (mitt i ramen).Det bör vara runt...

Glasögon hållare för ett glas HAMSTRARE

Döm inte mig av min glasögon hamstra. Åtminstone är de organiserade! Jag har varit funderar över denna idé ett tag nu eftersom jag har en hel del glasögon. År sedan jag skulle betala $300 + för ett par glasögon och bära dem tills de föll sönder men n...