3D fjäril Mini-Cupcakesden gångna våren jag tog tre dussin mini-cupcakes till våren picknick. Vad illustrerar bättre "Våren" än fjärilar? Jag kom upp med idén att göra fjärilar tredimensionellt med hjälp av smält choklad och detta Instructable kommer detalj hur jag gick omkring och gjorde det. Jag har haft 2 personer begär min fjäril cupcake tjänster sedan den picknicken. Rosa/gul/vita fjärilar var för mina original för picknick. 5 dussin blå/lila/röd fjärilar beställdes för en första födelsedagsfest och det var då jag bestämde att jag behövde dela mina metoder. Det tog mig ca 5 timmar att slutföra dessa från början till slut. Jag sprida ut över 3 dagar: dag 1-vingar, dag 2 - Cupcakes, dag 3 - Frost och montera. Jag hittade att det är betydligt mer hanterbart.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Choklad jordnötssmör popper mini Cupcakes

att göra efterrätt för många människor kan vara skrämmande och dyrt. Det är lätt att köpa något, men jag ville göra en söt, rolig, lätt dessert med lite speciell. Med choklad och jordnötssmör godis, kan du göra dessa läckra, jordnötssmör-fyllda mini...

Lätt kli Muffins i Mini Cupcake Maker

mini Cupcake maker är perfekt för små hushåll. Här är mitt recept för att göra muffins mini för frukost.1/4 kopp muffin mix = 1 portion1/8 kopp egg beaters1/8 kopp vatten1/8 kopp kli2 eller 3 datumspray oljamini muffinsformar i papper.Värme cupcake m...

Giant Cupcake familj (jätte, Normal och Mini Cupcakes)

Har du någonsin sett en giant cupcake? Jo har du nu. Detta är en riktigt kreativ kaka och jag verkligen älskar kontrasten av giant tårtan med den lilla regelbunden och mini cupcake. Det är en riktigt cool sak att få för en fest eller att göra för din...

Oreo 'Överraska insidan' Mini Cupcakes

Gissa vad jag gjort denna vecka? Cupcakes! Men inte bara en ol ' cupcake... Jag gjorde Oreo "Överraskning inne" Mini Cupcakes! OMG så bra! Ta en choklad cupcake, och göra några Oreo buttercream till högen på toppen, sedan pop en mini Oreo cookie...

Min 3 i 1 Mini Cupcakes

här är ett recept för att göra tre olika cupcakes med en ruta av kaka mix. Jag kom upp med dessa förra året och serverade dem i vår årliga familjefest på julafton. De visade sig lätt och fluffigt och varje variant hade sin egen distinkta smak.Tre muf...

"Söta kinder" - Baby face mini cupcakes med Marshmallow Fondant.

jag nyligen inspirerades av årets cake decorating contest och beslutade att undersöka konsten att dekorera med Fondant och Gumpaste. Om det är något som kommer att inspirera dig, vänligen uppmuntras genom det faktum att jag har aldrig gjort detta inn...

Mini Cupcakes

I söndags var vi ute efter min 2,5-åriga systerson Max. Han är en sådan wee karaktär, vi älskar att se honom! Vi gjorde lite mini cupcakes och han hjälpte mig att göra och dekorera dem!Dessa är så lätt att göra och ta intill ingen tid alls, svåraste...

Kunniga matlagning - Mini Cupcakes

Savannah, älskar matlagning! Lär dig hur man gör läckra mini cupcakes. Låt oss göra något YUMMY!...

Alla hjärtans dag Mini rosa Cupcakes

Om det är alla hjärtans dag eller någon speciell dag - dessa "Ros" dekorationer för mini cupcakes är lätt och roligt att göra. Dekorera ett gäng och göra en hel bukett.Steg 1:"Rosen" görs genom att rulla en längd av strawberry "Fr...

"Äta min hjärna" pumpa Cupcakes

dessa cupcakes är säker på att få fram den inre zombie i oss alla! Red velvet cupcakes är serveras inne i en urholkad pumpa och inredda för att likna en hjärna. Ta en gaffel och gräva i... HJÄRNOR...!Steg 1: Gör din cupcake smeten jag inte vanligtvis...

Angry Bird Cupcakes

dessa Angry Bird muffins gick ner en storm med både vuxna och barn lika. Jag gjorde 2D och 3D cupcakes och alla var ganska enkelt och lätt - bara lite tidskrävande! Du kan se en steg för steg guide här på min cupcake blogg...

Barnyard djur Cupcakes

vad du behöver:• Box Cake mix• Ägg• Olja• Vatten Cup cake papper• Pannan• Plastfolie• Bakplåtspapper• Kan av redo isbildning• Fondant• Karamellfärg• Strimlad kokosnöt• Små Reese koppar1. först ska du behöver Baka muffins efter anvisningarna på baksid...

Båt gjuter Cupcakes i en båt

Piffa upp en vanlig cupcake med en båt mögel och båt innehavare. Jag kommer att visa dig hur man gör båten mögel och innehavare och ger dig ett enkelt recept att sparka upp en choklad (box) kaka mix och glasyr. Min granne har en baby shower i helgen...

Butterfly Cupcakes

Hej Cupcakes ännu en gång! Jag är ny på Instructables, så jag letade igenom min dator för bilder på senaste desserter jag gjort. Jag kom över monarken fjärilar som jag gjort till en examensfest somras. De var ett spännande och lätt projekt. Jag hoppa...

CUPCAKES IN A FAIRY CASTLE

Jag hoppas att detta projekt kan hjälpa dig att göra enkla cupcakes något speciellt. Mini cupcakes är djävulen mat kakor.CASTLE CUPCAKE STATIVETCastle cupcake stativet är ca 3 fot lång. Det är ganska betydande och dramatiska. Det kan hålla regelbundn...

Kackerlacka Cupcakes

jag fick idén att göra dessa från boken vad är nytt, Cupcake? De gjordes från kaka mix, glasyr, karamell, datum, cornflakes, och M & MSSteg 1: Ta din mini cupcakes och frost dem med choklad glasyr.Steg 2: Mikrovågsugn ca 6 karameller i taget i ca 10...

Cupcake bukett & Wifi lösenord

Hej alla! För den kommande semestern när familj och vänner kommer att anlända, varför inte överraska dem med din egen unika cupcake bukett. Det finns många olika versioner, men du kan bara använda det du har på hand hemma och undvika att spendera en...

Cupcake bukett och mittpunkten

inte bara en vacker bukett blommorDel 1. En basFörnödenheter som behövs. Vas, 13 (3oz) Dixie koppar, 4 ft lummiga garland, varmt lim och pistol, häftapparat, band och tråd och sax1. skär botten av 7of koppar.2. häfta koppar tillsammans i form av en h...

Cupcake Kebab :)

jag bor i en lägenhet med några vänner, bort från mammas hus.Jag gillar att göra små överraskningar, även när jag inte kasta en part.Jag prova idén, om det fungerar...Få den festen!Mini-cupcakes på en pinne.Mina cupcakes är lätt och enkel.Jag kan för...