CUPCAKES IN A FAIRY CASTLEJag hoppas att detta projekt kan hjälpa dig att göra enkla cupcakes något speciellt. Mini cupcakes är djävulen mat kakor.

CASTLE CUPCAKE STATIVET

Castle cupcake stativet är ca 3 fot lång. Det är ganska betydande och dramatiska. Det kan hålla regelbundna storlek cupcakes också.

Jag gjorde strukturen för denna cupcake står mest av återvunnet material. Jag tror att jag tillbringade ungefär $5 för nytt material.

Tornen är gjorda av toalettpapper rör omfattas i craft papper.
Taken för tornen är gjorda av kvartalet rund papp. Cupcake ställning har 4 nivåer.
Nivåer är 4 inches, 8 inches, 10 inches och 15 inches.
De är gjorda av återvunna kartonger täckt med hylla liner, så det kan lätt rengöras.
Mitt stöd är gjord av tomma konservburkar.
Väggarna vid basen är gjorda av återvunnet pizzakartonger.
De sex väggarna gör tillsammans upp hexagonala struktur.

Jag hoppas du kommer att älska detta projekt och jag hoppas det kommer att göra vissa barn mycket glad!

LÄTT RECEPT PÅ LÄCKRA MINI DEVIL FOOD CUPCAKES

Jag skulle vilja inkludera en lätt och läcker djävulen mat kaka recept. Receptet kommer ursprungligen från Bon Appétit mars 1992 utfärda av Susan Tollefson. Jag ändrade det något för mini cupcakes.

Ingredienser
• 1 1/4 dl socker
• 1 kopp kärnmjölk
• 2/3 kopp vegetabilisk olja
• 2 ägg
• 1 tsk vaniljsocker
• 1 1/2 koppar alla ändamål mjöl
• 1/2 dl osötad kakao pulver
• 1 1/4 tsk bakpulver

Att göra muffins:
-Värm ugnen till 350° F
-Sätta cupcakes liners i mini cupcake stekpanna
-Blanda eller blanda de första 5 ingredienserna i stor skål
-Tillsätt siktas mjöl
-Tillsätt kakao
-Lägga till bakpulver
-Blanda väl
-Sked smet i mini cupcake pan
-Grädda i 14-15 minuter vid 350 grader
-Låt svalna i 5 minuter

Relaterade Ämnen

Fairy Cupcakes

detta är en av våra gamla familj recept för en av de enklaste och godaste cupcakes någonsin!Det är bra för eller eftermiddag te, partiets, lunchlådor, desserter eller när allt du känner för det!Och en av de bästa sakerna med det är att det är ett sna...

Castle Crashers Party

min systersons nuvarande favorit är PS3 spelet Castle Crashers. Han älskar det och resten av familjen börjar fastna också.När jag frågade först min brorson vilken typ av parti han ville för sin födelsedag, hoppades jag att han skulle säga något lätt....

Velvet Cupcake kjol

Ibland behöver du en kjol som har en känsla av drama.Enligt min mening en dramatisk utseende uppnås med en kjol som har en hel del volym. Denna kjolar har volym i överflöd, det är super ruffly och är en full cirkel kjol. Slutligen eftersom den har gj...

Hur man gör några blandade Spice Fairy kakor

ingredienser:100g strösocker,2 medelstora ägg,1-2 tsk/msk Schwartz blandat krydda,100g självjäsande mjöl och100g smör/margarin.Redskap:1 träslev,Stor blandning skål,Mäta skedar,Cupcake fack ochCupcake fall.Steg 1: Starta blandningen Först måste du vä...

Killer gluten fri cupcakes

dessa gjordes i all hast som min son behövde dem för en skola nästa dag. Ber om ursäkt för bristen på bilder hade men vi att göra dem ganska snabbt, jag har tagit slut bilder från olika vinklar så förhoppningsvis får du tanken på hur man gör det med...

Kaffe Cupcakes

För cupcakes:• 1 msk snabbkaffe• 115 g smör, mjukt• 140 g Self raising mjöl• 140 g strösocker• 2 msk mjölk• 2 stora ägg• 25 g valnötterFör kaffe grädde:• 2 tsk snabbkaffe• 100 g smör, rumstemperatur• 225 g florsocker12 valnöt halvor, att dekorera· Fö...

Vanilj Cupcakes

Stor vanilj Cupcake recept!Steg 1: Ingredienser/materialIngredienser:1 1/2 koppar alla ändamål mjöl1 1/2 tsk bakpulver1/4 tsk salt1 stick osaltat smör1 dl socker2 ägg1 äggula1 1/2 tsk vaniljextrakt2/3 kopp varm mjölkSteg 2: Blanda de torra ingrediens...

En Fairy Garden Winter Wonderland

vart går feer på vintern? Vi har alla sett sommaren fairy trädgårdar, med kullar av ljust grön mossa, lummiga ormbunkar, lite växter och träd och ett hus, en gunga... men vad händer när kallen vindar blåser och marken är täckt av snö? De övervintra s...

2 minuters enkel mikrovågsugn Cupcake

eftersom ibland vill bara en cupcake, inte 24. Och ibland vill man kunna äta 7 minuter från när du börjar tänka på det, inklusive prep arbete och tillagningstid. Denna enda portion mikrovågsugn choklad cupcake tar ca 5 minuter för att förbereda och 2...

200 kalorier choklad Cupcakes

Välkommen till min Instructable! Jag har love tittar på cupcake recept, men när jag tittar på kalori räkna för cupcakes med tornen i vacker glasyr på toppen, jag börjar känna lite skuld (särskilt när de kan vara från 300 till 600 kalorier!). Så det h...

3D fjäril Mini-Cupcakes

den gångna våren jag tog tre dussin mini-cupcakes till våren picknick. Vad illustrerar bättre "Våren" än fjärilar? Jag kom upp med idén att göra fjärilar tredimensionellt med hjälp av smält choklad och detta Instructable kommer detalj hur jag gi...

4 år Baker visar dig hur man gör Vegan Red Velvet Cupcakes!

Inhabitats pytteformat, 4 år gammal konditor lär du dig att göra vegansk red velvet cupcakes i tid för alla hjärtans dag!...

4 juli självständighetsdagen Cupcake Toppers

Självständighetsdagen är bakom hörnet så varför inte göra dessa söta lätt att göra cupcake slagklippare! Här är några 4: e juli Cupcake toppers idéer som kan vara just den sak du söker! Väderkvarnar, små konfetti, flaggor och annat kan också användas...

5 minuters brasiliansk stil Cupcake

Jag lärde nyligen att göra 5 minuters cupcakes, men efter en liten sökning här på Instructables, jag fick reda på att ett fåtal personer redan hade postat receptet.Så jag tänkte att skulle kunna jag lägga en brasiliansk touch.Detta instructable komme...

ANGRY BIRDS cupcake

det är en vanilj cupcake omfattas i sockerglasyr. arga fågeln är tillverkad av 1 ricekrispies behandla som var överdragna med choklad och sedan med fondant. Jag hoppas du gillar det! Av Tommy salazar...

Bedårande Zombie Cupcakes!

Jag vet Halloween traditionen tenderar att luta mot den läskiga och skrämmande, men jag kan inte hjälpa uppskattar den bedårande också! Detta instructable visar dig hur du gör din egen chibi zombie scen med cupcakes! Inte vara rädd för att fortsätta...

Alien Cupcakes

här är en snabb och enkelt recept på Alien Cupcakes. Jag gjorde dessa för min son häromdagen på hans begäranNjut avSteg 1: Vad du behöver... Receptet jag använde är följande.1 dl socker1/2 kopp smör2 ägg2 tsk vaniljsocker1 1/2 mjöl1 3/4 tsk bakpulver...

Alfabetet soppa Cupcakes

detta är tid på året som din köksbänkarna kan se ut lite som min och bokstavligen hopar sig med färska tomater från trädgården. När du har gjort pastasås, ketchup, BBQ-sås, burktomater och vad allt annat - kanske du vill prova något lite annorlunda.....

Android Gourmet vegansk choklad Cupcake

jag är tio år gammal och inredda denna cupcake allt av mig på bara en natt. Du kan också! Även om detta är en cupcake, är detta vegan vilket innebär att det är nyttigare för dig sedan affären cupcakes.Detta är en enkel fondant projekt. Det handlar om...