3D Origami bitardetta är ett bra sätt att få veta vad origami är. Plus att det är 3D och tar en massa papper och tålamod
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör 3D Origami bitar (HD)

liksom! Följ! Kommentar! För mer videor och handledning. Min Facebook sida-https://www.facebook.com/vedran.origami min Twitter profil-https://twitter.com/VedranBa min e-post-origami.bih (sälja, frågor...) Min YouTube Channell: www.youtube.com/vedran2...

3D ORIGAMI PENGUIN

Det här är coola pingvin bästa för dagen när du funderar på något kreativt och nytt att göra dessa ser bra och du kan också göra din vän svartsjuk med den.Detta är ren vit men du kan använda tomma stycken någonstans som visas i videonMaterial:4 till...

3D Origami Minion

I detta projekt ser du hur man gör en 3D Origami Minion med cirka 689 origami bitar.Bekanta dig med designen. Ta en titt på hur Minion kommer att se för att föreställa sig vad du gör.Steg 1: Titta på videon!!!Steg 2: Tips!Ha tålamod. Vikningen är den...

3D Origami svan

denna origami svan är för er alla. Du kommer aldrig neka en vackra papper swan sitter på studie tabellen eller på ditt matbord. Jag såg en metallisk svan på marknaden men jag vill inte köpa det för det var för stort, nästan tredubbla av denna så jag...

Origami möbler Fallstudie: En tabell

Denna "Origami tabell" representerar ytterligare förbättringar på fabrication teknik utvecklad för föregående vikta plattan stolen Instructable. Till skillnad från de föregående stolskonstruktioner behövde denna tabell tillräckligt styvt för att...

Modulära 3D Origami svan

I detta projekt ser du hur man gör en 3D Origami liten svan med cirka 205 origami bitar.Steg 1: Titta på videon!!!Steg 2: Hur många Origami bitar du behöverDenna modell är tillverkad av:-cirka 69 gröna bitar (denna bitar är gjorda av rektanglar av pa...

Hur man gör en Origami Wayfinder

inspirerad från Kingdom Hearts, jag kom upp med ett sätt att göra min egen wayfinder. Sin enkla design ger utrymme för förbättringar eller detaljer som kan läggas till gör den unik.Henne är en video på att göra det:Steg 1: materialDu behöver:-5 kvm (...

Hur man gör Snapology Origami

Snapology är en typ av enhet origami skapad av Heinz Strobl som kräver den vikningen av remsor av papper att producera fantastiska origami bitar. Enhet Origami kan göras av nästan vem som helst, så länge du har tid och tålamod. Jag lärde mig denna ty...

India 3D Origami Flag

I detta projekt ser du hur man gör Indien 3D Origami flagga med ca 564 origami bitar.Jag gjorde denna video för Indien eftersom de flesta av mina Youtube fans är indianer!Tack alla för ert stöd!Steg 1: Titta på videon!!!Steg 2: Hur många Origami bita...

Mini Origami Monster

Rätt om du läser detta då du förmodligen intresserad av hur jag gjorde ovanstående bilden origami monster.Den inspiration som ledde till att göra den här killen är typ av en rolig historia. Tja, är det roligt i min värld. Det kan inte vara roligt att...

Origami örhängen med LED-ljus (Mardi Gras färger)

Har du någonsin velat vara liv och ljus i partiet? Vi kan inte ge dig livet, men vi kan hjälpa dig att bli den bästa upplysta personen i rummet. Skapa dessa örhängen för din favorit semester-röd, vit och blå för 4 juli - röd, grön och vit jul - eller...

Hur man dokumenterar du förfäder-origami stil

jag hade mina vänner och familj spela in ett minne de har deras förfäder-morfar, mormor, bra morfar etc och hade dem spela in sina minnen på ett återvunnet papper hittade jag dumpster dykning. Jag sedan tog de dokumenterade minnen och vikta dem i int...

Scoochmaroo kylskåp Magnet

detta är en post för weekly challenge. Eftersom origami är så vacker ville jag göra ett origami hantverk som skulle vara praktiska och användbara. Jag gjorde en kylskåp magnet för denna tutorial. Jag definitivt gör mer origami bitar till användbara s...

Sand anfallare (papper Monster)

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör ett papper monster som är enkel att göra. Efter att titta på flera Instructables, lärde jag mig att detta inte skulle vara origami såvida det används endast papper. Det är inte en bestämd namn, men...

Modular Origami | Mini bevingade Swan | 181 bitar

3D Origami, gyllene Venture Origami, kinesiska Paperfolding, vad du än väljer att kalla det, är en intensiv form av origami som innebär att skapa många bitar och sätta ihop dem för att skapa figurer, djur, blommor och mycket mer. Mer information om h...

Hur man gör en Origami kuben med 6 bitar av papper

här är hur man gör en origami kub med sex kvadratiska pappersark. Det spelar ingen roll vilken färg papper du har, eller storleken på papperet. Se bara till att papperet inte är för tjock. Varje vik kommer att vara i ett separat steg med text som ber...

DIY Origami presentförpackning

Jag har haft roligt att göra en hel massa dessa diy origami presentförpackning. Jag har funderat på att använda dem för julklappar men du kan använda dem året runt för att hålla vad du vill.Steg 1:Noggrant mäta och tillskuret dina papper. För att gör...

Origami viks örhänge Caddy

om du letar efter en snygg, praktisk, enkelt och ekonomiskt sätt att lagra dina örhängen, då Origami örhängen Caddy är vägen att gå! Du kan göra detta på mindre än 2 timmar. Jag garanterar att du inte kommer att göra bara en! Detta blir en bra presen...

Flying Origami

på en skala 1-10 skulle detta få en 4 för svårigheter och en 10 för skojs skullSteg 1: material Material: 3 bitar av papper 3 bitar av sträng 6 små bitar av tejp markörer helikopterSteg 2: Gör Origami jag rekommenderar ett papper fotboll, ett pappers...