3D-stjärniga kranshantverk från: BECKHAM & BLOOM

MATERIAL:

8 ark craft papper, olika mönster (jag använde för olika mönster men använde inte alla stjärnor skär jag ut
Stjärna stencil, den större stjärnan desto bättre
Popsicle stick
En mall med ett rakt spår (jag använder min papperskniv & bort bladet för detta projekt)
Varmlimma fast
Utsmyckningar av någon sortera, knappar, pärlor, glitter stickers (vad du har)
Affisch styrelse (jag väljer vitt... ditt val)
Menyfliksområdet

HANTVERK från BECKHAM & BLOOM

Se Steg
Relaterade Ämnen

3D stjärniga ny Design / Estrella 3D Nuevo Dise o. Övningsexempel 2

3D stjärniga ny Design / Estrella 3D Nuevo Diseño (Tutorial 2 Preview / Vista Previa)3D stjärniga ny Design / Estrella 3D Nuevo Diseño (Tutorial 2 Preview / Vista Previa) (Tutorial 2) 3D stjärniga ny Design / Estrella 3D Nuevo Diseño...

Stjärniga samla virkade halsduk

Detta är den stjärna samla stygn. Detta instructable är inte för en exakt artikel är det för korsstygn mönster som är så utmärkande och vackra söker.När jag bar mitt första barn, hade jag en vän som gjort en Babyfilt av detta mönster för mig. Hon vis...

555 alla stjärniga Sqonk Box Synth

Detta är en synth jag byggt ett tag sedan. Den är designad av Dino Segovis (Youtube: Hackaweek). Det är monofoniska betyder att det spelar en ton i taget. Om mer än en knapp trycks, kommer att extra motstånd värde producera en högre ton i stället för...

Stjärniga knappen Knut nyckel kedja/armband

Jag har använt detta som min signatur gåva sedan 19873 del Plait (fläta)Mathew Walker Knut6 Strand fläta5 eller 6 Strand stjärna knapp KnutSteg 1: Några exempel på Star knappen Knut, Mathew Walker Knot, 3 & 6 Strand fläta Här är några exempel på bra...

Stjärniga formade kärlek anteckningar

Jag gillar att göra dessa små stjärnor med härliga toner inuti! Jag dölja dem på platser jag vet de människor jag älskar hittar dem :) Jag lade dem i min systrar lunchbox, på min mödrar nattduksbord eller i min pojkvänner penna fall, och jag tror det...

Fiber Optic Plejaderna stjärniga karta

Plejaderna, eller de sju systrarna, är en distinkt öppen stjärnhop med varierande betydelse i olika kulturer. Inspirerad av andra fiber optic stjärnkarta projekt sett här på Instructables (), jag försökte göra min egen småskaliga stjärnkarta av Pleja...

DIY död stjärniga godis Dispenser

Idag ska jag visa dig hur gör din egen död stjärna candy dispenser för omkring $15! Alla material kan fås från lokala butiker och projektet kan göras på en helg!Material:Touch Candy Dispenser: $8 (jag har fick min från mål till försäljning, men om du...

Stjärniga cookies: P

dessa cookies är enkla och läckra... perfekt för barn, med kaffe, mjölk eller ätas ensamNjut!Steg 1: ingredienser 200gr smör1/2 koppar strösocker1/2 kopp maizena (indiska majsmjöl)2 koppar mjölmjölkChabacano / persika marmeladSteg 2: Gör degen och st...

Stjärniga formade band

vill lära sig hur till gör professionella letar stjärnformade band?Titta på video eller följa detta InstructableSteg 1: Du behöver... -band roll(s)-4 stift-en häftapparatSteg 2: skär 12" av menyfliksområdet börja skära cirka 12" av menyfliksområ...

Stjärniga fältet windows

Jag ville göra en uppsättning av "windows" som ser i rymden för min sons rum. De vände ut ser väl på dagtid och även på natten, som alla stjärnor lyser i mörkret. Jag använde några ultra glow-in-the-dark som jag köpa online. De saker verkligen g...

Stjärniga Power fot Pedal till en Guitar Hero Controller

detta instructable kommer att låta dig göra en fotpedal för att fästa till din Guitar Hero / rockband gitarr, så att när du vill aktivera stjärna makt, istället för att vifta med registeransvarige runt vilt, du helt enkelt steg på en riktig gitarr fo...

Stjärniga Charm armband

i behov av en present? Tja, är här ett enkelt sätt att göra en av remsor av papper!Steg 1: Steg ett! 1. få nålar, saxar, klart stretch sladd och remsor av papperSteg 2: Steg två! 2. ta en remsa av papper utSteg 3: Steg tre! 3. starta vikning högra ka...

Stjärniga dusch halsband

ingredienser:-1 svart Kulkedja, skär till 16 tum-4 inches Swarovski 2,5 mm crystal kedja, skuren i 1-6 sten bit, 2-5 sten, 2-4 sten, 2-3 sten bitar-14 kristall kedjan slutar, 2,5 mm-7 mässing stjärna charm-14 brass oval hoppa ringar, 3 x 4 mmVerktyg:...

Stjärniga Pop Corn Babyfilt

jag älskar star och jag vet det finns några star filt i internet. Men jag vill göra något annorlunda som en gåva till min väns baby. Jag tror att göra en stjärna med 3D pop corn kommer ser bra... Sötnos... Jag använde softy bomull i 3 färger mix (läm...

Stjärniga matta

jag var inspirerad av det ursprungliga Lion varumärket "Desert Star matta" när jag bestämde mig att virka mitt eget. Den gjordes av olika garn tråd kvalitet - bomull, ull och akryl. Dess dimensioner är 84 cm x 120 cm (cirka 33 i x 47).Det har fu...

Stjärniga spår: en Nybörjarguide

Jag älskar att vara utanför, im en av de människor som får antsy om deras fast i huset för länge. Och att vara ute på natten lägger till en helt ny dimension till platser du kanske har besökt hundra gånger innan.Det inte många saker bättre än att var...

Origami stjärniga LED Throwie

väl... Jag har tittat igenom instructables här och har inte hittat detta gjort så... ja... hehe... Nedan är den slutliga produktenSteg 1: Två projekt i kombination Ok... detta hela projektet är verkligen två projekt sätta ihop...1. den ursprungliga l...

Stjärniga karta

lyser upp ditt hem med denna fantastiska del av himlen!Jag gjorde denna stjärnkarta förra året för min fru, och alla som ser det vill veta hur det gjordes.Tänk på att bygga något sådant är en * stor * projektet. Du bör förvänta dig att veta:* Grundlä...

Stjärniga lampa från påskägg

gör din egen stjärna lampa från Lindt påskägg och Energizer blixtljusSteg 1: Vad du behöver - Dremel roterande verktyg eller smt liknande, du kan också använda såg och normal borr, men du behöver mycket liten borrar 0,8-3.2 mm.-uppladdningsbara blixt...