3D tryckt 17-tums Laptop CoolerDenna laptop kylare är utformad att fungera med en 17-tums bärbar dator (närmare bestämt en Asus G73JH) eller liknande storlek laptop att skapa bättre luftflöde under. Nu min Asus gaming laptop egentligen behöver inte en bärbar dator svalare, men jag trodde det skulle vara en ordentlig utmaning att lära mig hur man använder AutoCAD 3d för att skapa några komplexa former och puss dem som .stl-filer för utskrift på min nyförvärvade Makerbot Replicator 2 genom ett bidrag jag fått.

VIKTIGT! -Jag designade denna kylare är högre från marken på grund av djupet av fläkten. Jag använder också vanligtvis ett USB-tangentbord när jag spelet så höjden av denna design är irrelevant för min ursprungliga ansökan. Jag jobbar på att utforma olika ben att skapa en lutande ställning att skapa en bättre position för personer som använder en laptop tangentbord-tangentbord.

Varför AutoCAD 3d?

Jag är väl medveten om att AutoCAD inte är det största programmet i världen att arbeta på 3d-modeller. Det finns mycket bättre program och även billigare som gör det enklare att arbeta i en 3d-rymden. Jag använder AutoCAD 3d eftersom jag planerar att genomföra min 3d skrivare i min högstadiet teknisk ritning kurs och de lär sig att använda AutoCAD som del av läroplanen.

I de nästa några bilderna jag kommer att gå tänkte han material jag använt tillsammans med problem som kan uppstå vid utskrift.

Se Steg
Relaterade Ämnen

3D tryckt 17-tums Laptop Cooler 2.0

Okej, är detta en uppföljning till mitt tidigare instructable relaterade till en 3D tryckta 17-tums laptop kylare jag skapade och tryckt på min replicator 2 från Makerbot.Här är länken:Den första versionen av denna kylare jag skapade utifrån hur jag...

3D tryckt bärbar Laptop Cooler Pad

Besök www.project3dprint.com för att hämta STL-filer och beställa electronics kit för detta projekt! Sedan titta på instruktionsvideon om hur man montera ihop allt!Denna smarta lilla laptop kylare är ultra portabel och lätt att använda. Perfekt för r...

Bambu Laptop Cooler

Min första laptop cooler gjordes av ett företag som namnet brändjärn, min kostnad kom till ca $47. Efter det bröt tittat jag runt en bättre mer varaktig lösning. Metall och trä verkade som en bra idé...Bambu kylare redan finns på marknaden har en kon...

Lätt Laptop Cooling Stand

i detta instructable jag kommer att visa hur man gör en enkel, trä laptop cooling stand. Denna laptop stand hjälper till att hålla din laptop cool genom att upphöja det och öppen under design. Detta innebär att din laptop överhettning när du kör ett...

Laptop Cooling Stand (med en 2 x 6)

Min HP Zbook är en anständig laptop, men att placera den på sängen eller i mitt knä medan använder den tenderar att få det varmt. Så jag började använda en bit plywood som ett stativ men det såg inte bra och det var för tunga att bära runt från en gå...

Laptop Cooling Stand från skrot

I detta Instructable lär jag dig hur man bygger en enkel kylning stå från skrot.Min laptop har en tendens att vilja överhettning när jag jobbar på saker, vilket gör att sakta ner. Jag lekte med tanken på att köpa en kommersiell kyla står, men min mak...

Extremt enkel hangar laptop cooling stand

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en hängare till en laptop cooling stand.Steg 1: Vad du behöver Behöver du:En tråd hängareoch vissa starka wire clippers (mitt andra par bucklig på bladet)Steg 2: Den verkliga saker Nu med du tr...

Billigt och lätt laptop cooler

Hej dag lär du hur du gör din egen billiga och effektiva laptop cooler!du behöver.-tång.-sax-kompass-1-3 fans-kartong-skona USB-kabel-några platt topp bultar och muttrar ca 0,5 mm diameter-tejpoch det borde vara det! kan gå vidare till nästa steg.Ste...

Lätt Laptop Cooler

ett tag sedan min laptop beslutat att ha värme problem som resulterade i fläkten på det mesta. Detta bör nog titta på men under tiden gjorde jag en monter som tillåter luft att cirkulera under den. Det finns inga rörliga delar, ingen ström behövs, oc...

DIY Laptop Cooler

en plexiglas konstruerade notebook cooler utrustade med spiffy upplysta fans för några trippy sen natt surfing/gaming safari...Steg 1: Att få vissa saker tillsammans... Behöver du lite saker, så gräva runt i din delar låda för följande objekt:-en swi...

Smör badkar Laptop Cooler

som många av er bärbar dator användare vet våra bärbara datorer kan få vara ganska varmt, även efter bara en kort tids användning. Och som alla vet värme och elektronik blanda inte. Jag har tittat till att köpa en laptop kylning pad för min laptop, m...

Actobotics anpassade laptop cooler stand

Hej allaAtt ha några Actobotics delar jag lyckas bygga en monter för min laptop. Jag har också använt 2 gamla pc fläktar så jag kan svalka så mycket som jag kan min laptop. Jag har köpt en laptop stand förra året men jag märkte att fläkten inte gör e...

Skapa en anpassad skrivbord fläkt / laptop cooler!

Welcome to my first Instructable. Jag har haft denna idé under en längre tid men äntligen fick motivation att sätta min idé i produktionen.Först vill jag ge en liten tillbaka historia / problem. Jag har en Dell XPS laptop som blir varm, riktigt varm....

Hålla din laptop cool med kök objekt

Det finns ingen anledning att köpa USB-powered fläkt för att hålla din bärbara dator cool. Denna enkla hacka kommer att öka luftflödet runt din bärbara dator och hålla det svalare.Saker som behövs bredvid din bärbara dator:Stor skärbrädaTorkstllSteg...

Laptop Cooler Pad

detta är en mycket enkel att göra laptop kylning pad tillverkad i ett enda stycke av akryl. Detta görs också att ställa in din bärbara dator i en bekväm ställning för att skriva.Material:-3 ft x 2 ft x1/4 "bit av akryl eller en tillräckligt stor enda...

DIY super budget laptop cooler

College barn är bröt och det är jag. Jag arbetar min macbook till varje byte har. Idag bestämde jag mig att ge det en hjälpande hade och försöka hålla det så cool som möjligt.Den totala budgeten var bara ender $10,00Steg 1: Material du behöver. 1. Sh...

0 $ laptop Cooler

om du gillar att använda din dator för mer än bara ordbehandling, eller får in tyngre CAD och renderingsprogram, eller bara njuta av spelar spel med grafik maxade, är chansen din dator tenderar att bli lite toasty ibland. Visst, kan du gå ut och köpa...

Den DIY Laptop Cooler

bygga din egen laptop kylare som drivs helt av din bärbara dator för mindre än $18 USD detta är inte en enkel instructable och om du inte har en bra uppsättning verktyg du bör nog inte försöka det eftersom dess anständigt tidskrävande på grund av vil...

ISIGA PAK LAPTOP COOLER! BILLIGA

redigerad 6 April 2011. Okej. Varit ett par år sedan jag skrev detta instructable. Så, jag ska ändra den genom att använda korrekt grammatik och ändra det abit så du kan förstå det mer tydligt då när jag skrev det ut när jag var 11-12 år gamla.Hur so...