3D tryckt lyktaDetta är en Instructable för att göra en LED Candle Lantern. Denna lykta är gjord så att panelerna är utbytbara.

Detta är min första 3D projekt och jag är mycket nöjd med hur det kom ut.

Vad du behöver:

En dator

Ett TinkerCad konto (eller andra 3D skapande program)

En 3D-skrivare

3D glödtråden (hur mycket beror på hur stora du gör din lykta)

LED ljus (från en dollar store eller stor låda butik)

Tid

Se Steg
Relaterade Ämnen

3D utskrift bärgning

Jag har nyligen gjort ett ganska stort 3D tryckta projekt och blev bestört över att komma in efter en 8 timmars ut att se ett hörn av plattformen uppåtvända.Denna mycket snabb handledning är hur jag fixade problemet och bärgades lappa.Vad du behöver:...

3D-tryckt Jack o ' lykta

Halloween kommer upp snart och så jag firar genom att göra min egen personliga 3D-tryckt jack o ' lantern. Med en LED te kan ljus inuti den glöda utan att vara för stor.Detta Instructable är en del av 3D skapande system Jack o ' Lantern utmaning. Du...

Vad göra med en 3d tryckt jack o ' lykta (uppdaterad)

detta instructable beskriver vad du ska göra med en 3d-tryckt jack o ' lykta. Se min andra instructables att lära sig att modellera, göra och animera en jack o ' lykta...Steg 1: 1. 3d-print stl-filen av en av mina modellerade pumpor...Steg 2: 1. skaf...

En 3D utskrift redo Jack o ' lykta i Solidworks

för Jack o ' Lantern utmaning jag trodde jag kunde visa några tekniker för modellering mer organiska former i SolidWorks. Eftersom detta är en dekorativ objekt, ska jag också täcka vissa aspekter av design för 3D-utskrifter. Jag ska börja med en pump...

Computational Millennium - utvecklingen av en Drömfångare lykta

Jag började jobba med forskargruppen vid Autodesk med Dreamcatcher ca 2 år sedan.Då var jag med det för att utforma rymdfarkoster.Sedan dess har jag lärt mig att älska den här mjukvaran redskap eftersom det tillåter mig att utforska tusentals mönster...

Data lykta

Data lanternorna är ett nätverk av skulpturala civic totems som avslöja och belysa lager av urban data. De skapar poesi av infrastruktur och fira ebb och flod av staden med animerade beacons av flödande ljus. Dessa vertikala lyktor är anslutna till d...

Snapple, stål och grön eld: bruden av anden lykta

jag är att ange detta i den gröna utmaning och Epilog utmaningen. Om du gillar vad du ser, snälla rösta på mig!Min tidigare grön eld instructable, The Spirit Lantern (grön eld 2.0), var underhållande och pedagogiskt att göra, men det upp ett par fråg...

3D tryckt Jack-O-Lantern

jag gillade verkligen att göra denna 3D jack-o-lantern med hjälp av den mall som tillhandahålls här. Det var min första 3D tryckta objektet och jag är en nybörjare, men jag var tvungen att förlita sig på någon som var bekant med några av grunderna fö...

Spooky Silhouette lykta

tillhåll från förr möter modern teknik och utrustning!Genom att utnyttja modern form skärmaskiner, har jag återuppfinna början av talet design som tillåter ett enda pappersark (av utformningen av nedskärningarna) för att producera både struktur och u...

DIY semafor lykta

Jag tittade på kommer Postal av Terry Pratchett och i filmen, det var dessa saker som kallas "Clacks Towers". Varje torn består av en massiv ljus med en 4 x 4 slutaren lock system (massor av rep/block/spakar). När som helst någon ville skicka et...

Konkreta lampa bas med 3D tryckt skugga

Detta är en enkel lampa projekt bestående av en standard glödlampa uttag kastade i en betong kub, med valfria tillägg av en 3D tryckta lampskärm på toppen.Material som krävs:-Betong pulver: Jag använde Shapecrete, som hade tydliga anvisningar på pake...

Vintage stil - djungeln lykta

En enkel fotografering inlaga lykta byggd av 3D tryckta delar för heminredning, stämningsbelysning och ren awesomeness!Totalt är det ett 30 minuters DIY projekt (exklusive utskriftstid).Steg 1: Delarna Du behöver väldigt lite delar eftersom de viktig...

Gör en 3D tryckt Jack o ' Lantern

Med Halloween runt hörnet ville jag göra en Instructable på modellering en 3D utskrivbara Jack o ' lykta i 3D-modellering/animering programmet Blender. Blender är öppen källkod och finns tillgänglig gratis på http://www.blender.org.Jag har skrivit en...

123D fångst skannas och 3D tryckta Mini Lit pumpor

I detta Instructable använder jag 123D fångsten för att fånga en ojämn pumpa (eller Bumpkin) komplex, organisk geometri från fotografier.Då, för jag över fångst till Meshmixer att skapa en avtagbar överdel som passar perfekt.Slutligen, jag 3D skriva...

3D tryckt Jack o ' Lantern USB-minne

här är min idé för en riktigt cool festliga 3D tryckt Jack o ' Lantern med en LED-ljuskälla som kan anslutas till någon USB och kan göras hemma, med några passande USB och lampa. Jag använde Solidworks 2012 för detta projekt.Steg 1: Start Du startar...

Halloween blinkande papper Jack'o' lykta

i denna tutorial ska vi visa dig hur man gör en flimrande jack-o-lantern gratulationskort med Kala färg pennor - perfekt för att skicka till vänner eller Visa i ditt fönster detta Halloween!För att hjälpa dig att slutföra detta projekt har vi gjort k...

Campbell Planter - fullt 3D tryckt själv vattning Planter

Varje dag vi generera ton avfall, kasta vi bort saker som kan vara riktigt bra i rätt sammanhang. Start från denna punkt, jag har försökt att kombinera potentialen i 3D-utskrifter med en av de vanligaste typerna av avfall: mat och dryck burkar. Resul...

3D tryckt Sewable batterihållare

Vi gillar etextiles mycket - de gör mjuka material projekt sätt mer intressant och du kan lära dig om elektroniska kretsar i processen. Lilypad och sewable innehavare kan du köpa i är riktigt bra men vi är i Nya Zeeland och genom att vara var som hel...

3D tryckta fjärrstyrda BB8 Droid - gör kursen

Detta instructable skapades enlighet projektet kravet på Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com)Hej killar,Detta är mitt sista projekt för göra kursen på USF. Vi har kunnat bygga vad vi ville, så länge som det drivs med Arduin...