5 min mikrovågsugn weetabix tårtaWeetabix är en av mina favorit frukost objekt. Jag äta brukar det med varm mjölk och choklad sirap. Det är hög i fiber och bra för barn. Denna gång jag ska göra sin tårta version. Hoppas du gillar det...
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur jag fixade min mikrovågsugn i 15 minuter

efter att läst denna artikel från hackaday bestämde jag mig för jag ska antagligen försök och räkna ut varför min mikrovågsugn har inte haft en display för de senaste åren följande var min erfarenhetjuridiska.. .microwaves har mördaren kaniner gömmer...

Min mikrovågsugn SKÖLD

mycket har sagts och det håller att säga runt föregett eller faktiskt skadligheten av mikrovågsugn med mycket låg intensitet som alstras av mobiltelefoner båda under kommunikation som under stand-by. Jag är inte expert på ämnet och utan att veta den...

Choklad mint tårta i mikrovågsugn

någonsin tänkt på att göra en annan kaka i mikrovågsugn men inte bra på det på grund av inga ingredienser? Åh jag har men nyligen tänkte jag prova remix en klassisk smält choklad kaka här med smak: D dvs mynta. Det var jävligt gott. inte gör detta me...

Göra en arbetsbänk fläkt från en gammal mikrovågsugn frånluftsfläkt

Jag gillar alltid att rädda användbara delar av saker innan jag återvinna dem. Så när du ersätter en mikrovågsugn, bärgade jag fan och starter kondensatorn.Jag hittade denna två hastigheter fläkt vara ganska kraftfulla (300-400 cfm) och riktningar. S...

Mikrovågsugn köttfärslimpa

Denna mikrovågsugn köttfärslimpa är otrolig! Det är verkligen enkelt och snabbt och allvarligt du måste prova det! Även min pappa som är skeptiker av matlagning kött i mikron var imponerad. Jag använder snabb matlagning havre i detta recept (så det k...

Mikrovågsugn smältverket

Kom ihåg hur dina föräldrar brukade säga "inte sätta metall i mikron"? Förbered dig på att kasta det kardinal nugget råd rakt ut genom fönstret eftersom vi kommer att göra just detta. Vi kommer att använda inhemska, omodifierade mikrovågsugn smä...

Hemgjord mikrovågsugn Popcorn

Jag älskar popcorn, det är min favoritfilm fika och TV Titta på mellanmål. Det finns många sätt att göra popcorn hemma, en av mina favorit sätt är att göra popcorn i mikrovågsugnen. Ingen behöver köpa mikrovågsugnen popcorn paket i butiken, inte behö...

Mikrovågsugn potatis marker (chips)

OK så detta är en av mina all time favorit mellanmål recept eftersom jag kan göra min egen potatis chips i min mikrovågsugn! Utan att behöva oroa het olja brännskador eller inte har din favorit tjocklek av chip, detta recept kan du göra potatis chips...

Hur att reparera en mikrovågsugn

Min mikrovågsugn slutade fungera. Om kasta bort, världen kommer att ha en mer skräp och jag kommer att behöva spendera lite mer pengar för att få tillbaka en ny. Jag bestämde mig att öppna mikrovågsugnen för att se om jag kan spara den.Följande steg...

Mikrovågsugn chokladkaka

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en idiotsäker 5 minut mikrovågsugn chokladkaka!Steg 1: ingredienser För detta recept behöver du:1/4 cup mjöl2 msk socker2 msk kakao pulver1 ägg3 msk mjölk3 msk oljaTillval:1/8 kopp choklad chip...

Förebyggande underhåll på en mikrovågsugn

Mica-plattan man förhindra mat, vätskor och ångor kontaminera strålning-gun medan strålningen. Av tid de absorberar en hel del mat (fett från smält ost i mitt fall: D) och få smord upp. Detta absorberar i sin tur några av strålning så det tar längre...

Hur du tar Apart A mikrovågsugn

ta isär mikrovågsugn kan vara farliga, om detta instructable jag visar dig hur man tar isär mikrovågsugn tryggt och förklara delarna och vad du kan göra med dem...Jag hittade denna mikrovågsugn (bilden) ligger runt på gatorna, jag tog hem med mig och...

Hängande mikrovågsugn hylla

Mitt lilla kök har inte mycket disk utrymme så jag kom upp med detta billigt, lätt och robust hylla att hänga min mikrovågsugn under en bänkskiva eller skåp. Denna hylla kan också enkelt anpassas för andra apparater eller lagring.Material kostar ca $...

Mikrovågsugn Pizza degen & nr-koka tomatsås

det finns så många stora pizzor i världen men det finns ingen ersättning för verkliga jästdeg - att ha degen stiga i mikron medan du förvärma ugnen och galler osten är snabbare än att ringa för leverans.Jag gör denna pizza varje vecka eftersom jag nä...

Hur till hacka mikrovågsugn Popcorn

Jag tittade på en film medan man äter lite popcorn en dag och jag tänkte för mig själv, varför skränande de lyckas lägga tillräckligt smör i denna popcorn? Då trodde jag jag kunde bara smält lite smör och häll det över toppen, men sedan vill jag bara...

Mikrovågsugn S'mores!

När de flesta människor tänker på S'mores, de tänker på varm choklad och marshmallow smaken sitter runt en lägereld. Inte alla har camping, så tyvärr för dem, de kan inte komma att njuta av den underbara smaken av S'mores. Med detta recept, kan du nj...

Copycat: Mikrovågsugn Caramel majs (Caramazingmel majs)

någonsin har suget efter något sött, knaprigt och gott! (Om du är en normal människa svaret på den frågan är ja! Ja! JA!) Detta recept kan göras i bokstavligen minuter och endast tar tre ingredienser! Jag kan äta skål efter bowl av det här... Så gå v...

Gör en mikrovågsugn gun (HERF gun)

det finns ingen instructables på att göra en HERF pistol... förrän nu. Jag såg på YouTube och tänkte för mig själv "Jag måste ha en" så jag gjorde en och här kommer jag visa dig hur.-= FARA: detta instructable erbjudanden med hög spänning och mi...

Choklad mikrovågsugn kaka

ett par veckor efter att jag listat ut vanlig mikrovågsugn kaka jag hade ett allvarligt sug efter choklad kaka. Jag behövde det! Samtidigt har jag ett härligt recept på en gigantisk chokladkaka, mådde jag inte alltför upphetsad om bakning i en timme...