Göra en arbetsbänk fläkt från en gammal mikrovågsugn frånluftsfläktJag gillar alltid att rädda användbara delar av saker innan jag återvinna dem. Så när du ersätter en mikrovågsugn, bärgade jag fan och starter kondensatorn.

Jag hittade denna två hastigheter fläkt vara ganska kraftfulla (300-400 cfm) och riktningar. Som gav mig idén att göra en fläkt för min arbetsbänk som blåste över en zon en fot ovanför arbetsytan. Detta sätt, är damm och papper inte blåst överallt, som med en konventionell fläkt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

101 + Hacks life använder ätpinnar

Tänk ätpinnar kan bara östländerna? TROR IGEN :)Här är 101 + fantastiska (och ovanliga) saker du kan med pinnar i köket, matsal, butik/garage, "man cave," office, hemma bibliotek, trädgård och badrum. Också, för spädbarn, hjärnans utveckling och...

A-35 Doomsday enhet

"om det inte händer 2012, vi kan alltid göra det ourselfs..."Thats slogan för detta projekt... Vi har till slut ett sätt eller annat!(Skojar bara...)Men... en enhet som denna är mycket coolt att egna så jag bestämde mig att bygga en själv.Uppdra...

Att skapa kostym Armor med Wonderflex

detta Instructable kommer att guida dig genom processen att skapa lätta och tåliga rustningar för costuming med hjälp av ett material kallat Wonderflex.Medan 90% av rustningen i denna handledning kommer att bestå av Wonderflex, är det viktigt att vet...

Hur man gör en verktyg karusell från en Paint Bucket

Detta projekt var inspirerad från att titta på Haas fleroperationsmaskiner byta verktyg. Det är i huvudsak en roterande pinne ombord som du monterar till taket eller längst ned i ett skåp (vilket är vad jag kommer att visa hur man gör). I detta instr...

Candy Millennium Falcon (nu med mer detals)

Denna idé kom igång efter min 4 år gamla hittade en video av en dam att göra en tårta som hade en godis Millennium Falcon på den och sa att han ville ha det för sin 5: e födelsedag. Efter sourcing alla objekt och insåg att de inte säljer det alla på...

Kocken insidan INTEL(CII) - framtiden för automatiserad husmanskost (INTEL IoT)

Sammanfattning:Automatiserade IoT aktiverat digitala systemet, styrs och övervakas från en avlägsen App över Internet.This Digital kock tillagar kvalitetsrätter, från en lista över recept valt och övervakas av en hungrig användare.Projektets medlemma...

"Söta kinder" - Baby face mini cupcakes med Marshmallow Fondant.

jag nyligen inspirerades av årets cake decorating contest och beslutade att undersöka konsten att dekorera med Fondant och Gumpaste. Om det är något som kommer att inspirera dig, vänligen uppmuntras genom det faktum att jag har aldrig gjort detta inn...

Instructable Robot Cake Pop

inte bara yummy men super cool, dessa behandlar blir erbjudna inte bara med barnen men med alla vuxna i vet.Lätt att göra allt du behöver göra är sönder upp en kaka, lägga till frosting, doppa och dekorera. Nja det finns ett par trick... men följ enk...

Halloween blödande ljus

jag gillar verkligen greeenpro's blod forsande ljus men jag kunde inte hitta mikrovågsugn vaxet som han använde. Så hittade jag ett annat sätt att göra en vit ljus med rött vax i mitten.Steg 1: Först smälta ett hål i mitten Värma upp en metallstav oc...

Gör din egen svarv från andra folk skräp

syftet med detta instructable är att göra en trä svarv från återvunnet och skrota material och använda det för att några härliga saker.Varför en svarv? Du kan använda den att göra vackra födelsedag och jul pressies för familj och vänner och att farko...

Paint sprutning Turner

Jag var trött försöker sprayfärg objekt av klassisk bil och får färg på mina händer fördriva tiden holdingen objektet med en krok och försöker vända på det på samma gång. Alltid jag skulle också sakna lite på grund av svårigheten att vrida den runt o...

Boomerang

med en timmes arbete, kan du ha en bumerang som faktiskt kommer tillbaka. Det är som magi.Denna design var inspirerad av en bok som jag brukade kolla på biblioteket, läsa och läsa när jag var liten. Det kallas bumeranger: hur man gör och kasta dem ,...

Billigt sätt att skydda din arbetsbänk för att spara träden och undvika deponi!

jag byggt två 8 fots arbetsbänkar (trä 2 x 4', träskruv, bricka och plywood från Home Depot), placerade de flesta av min bänk topp maskiner på dem och lämnade 6 ft kan du göra mina projekt, under de senaste åren har jag funnit att några av de projekt...

2 x 4 arbetsbänk

har en hel del av skrot 2 x 4 här är ett bra sätt att bygga en awsome arbetsbänk.Steg 1: Material Massor av skrot 2 x 4 cutoffs/rester jag byggde ett staket i trädgården och hade några extra så jag införlivas dem bänk häxan gjorde det ser awsome med...

Bygga en bärbar arbetsbänk vilken storlek du vill ha

En arbetsbänk är unik som den person som använder den. Här är vägbeskrivning till bygga en bärbar arbetsbänk. När jag säger bärbara, menar jag att det hålls tillsammans med 12 lag skruvar och kan demonteras för att flytta, jag har tagit ett kalkylbla...

Barn pall arbetsbänk

min två år gamla älskar att arbeta med mig i min butik. Jag hittade honom en arbetsbänk på en loppmarknad men han snabbt våra växte den plast leksaken. Jag visste att det var dags för en äkta trä arbetsbänk med riktiga verktyg. För tidigt? ALDRIG!Jag...

Lägga till lådorna i din arbetsbänk

Detta Instructable visar hur jag lagt lådor till 2 x 4 arbetsbänk för att bättre utnyttja utrymmet under arbetsbänken.De principer som diskuteras i detta Instructable bör tillämpas på nästan alla arbetsbänk eller andra slutna utrymmen.Innan du gör de...

4 h $70 arbetsbänk

min vän fick en gammal arbetsbänk i bitar. Vi fick räkna ut hur till sätta tillbaka tillsammans och så jag blev nyfiken på enkla, stark och lätt att konstruera design. Jag har bestämt att jag måste ta bort och Invertera motorn från min Ninja motorcyk...

En vikning och stadig arbetsbänk

ibland kan du se en hel del för vad du behöver men du är aldrig helt nöjd. Detta är fallet, jag behövde tre stadig lång arbetsbänkar och det hade varit coolt om de också kunde fällas. Jag ville ha dem lätt nog att flyttas men robust nog att stödja rö...