Justera delar på frontplåten enkelt (svarv)samtidigt som en bar för HLQTechShop i San Jose jag hade några frågor justera delen utan lossning det från frontplatta och att förlora min plats eller trycka den för hårt i en riktning. För att justera delen medan den var monterad på frontplatta jag var tvungen att justera block tillmäter frontplatta detta skulle tillåta mig att justera delen mycket något utan att ha min del faller eller glida bort från riktningen ville jag att det skulle gå. Tricket är att sätta den delen nära nog att den justera blockera så när du skruva loss bultarna från blocket, de faktiskt trycker mot delen och flytta den från blocket.

Tips: Har inte av fästen som riktigt tight mot delen när du försöker justera del med justera block. Jag lämnade delen närmare att justera blocken så jag kunde skruva loss bultarna mellan delen och justera block för att flytta del i den riktning jag ville. I bilden nedan är justera blocken inom de gröna cirklarna. Jag fick ganska exakt resultat med denna uppsättning. Jag skulle också rekommendera roterande så långsamt som möjligt när du använder ett ansikte tallrik med tanke på risken för ett objekt som faller av. Vissa individer faktiskt tråd block till framsidan så om de kommer lös, den kommer inte att flyga iväg och skada något/någon. I YouTube video är det lite lättare att se hur enheten är inställd.

Relaterade Ämnen

Billiga Iron Man (Mark 3) kostym med arbetande frontplåten, belysning, elektronik

visas här är mitt halloween 2012 projekt. Efter mixtra med Arduino för ett par månader och behöver en kostym för Halloween, bestämde jag mig att blanda två. Jag ville bara göra någon Iron Man kostym dock. Jag ville ha denna färg, för att vara så tekn...

DODO fall Instructables natt CC Makerspace 3D tryckta frontplåten

Denna idé kom eftersom jag höll med flera delar av kartong frontplåten. När vi tog vårt exempel Google kartong till RVA Makerfest, hade vi över 300 människor titta igenom dem in i en annan värld. Emellertid hade 300 personer deras ansikten alla på sa...

Frontplåten i Baahubali

Har du sett Indiens största film "Johanna: The Beginning"? Älskar du filmen?Om ja, skulle definitivt du ett av detta!Steg 1: Du behöver:1. craft skum2. brytkniv3. lim4. penna5. Modpodge6. värme pistol/hår torktumlare/A spis7. spray färg (svart o...

Anpassade Xbox 360-frontplåten i handledning

i denna tutorial jag visar hur man gör en awesome anpassad Frontplåt för din xbox 360. dessa faceplates är ganska lätta att göra och så länge du tar din tid du bör dra av perfekt.'''Steg 1: Samla leveranser här är vad du har att få dra detta mod bort...

Duct Tape gitarr hjälte frontplåten

detta Instructable kommer att berätta hur man gör en awesome letar faceplate för guitar hero 3, med hjälp av silvertejp. Om du vill hålla din frontplåten i originalutförande, än du kommer att behöva köpa en ny för att sätta silvertejp på.Steg 1: mate...

Gör din egen Guitar Hero / Band Hero gitarr frontplåten

vill du göra din egen faceplate för gitarren GH 4/5/BH?Du behöver inte köpa dyra officiella faceplates, du kan göra en del på egen hand!Det är lätt och nästan alla kan göra det!(Barn, be föräldrar om hjälp med styckning: D)Steg 1: Låt oss börja! Så,...

Platon para torno (trä frontplåten)

Hace un tiempo que estoy aprendiendo en tornear con mi torno casero. Pero siempre que doy por finalizada una delar, luego de retirarla y revisarla con más detenimiento, aparecen fallas que se podrían haber solucionado con un poquito más de trabajo. E...

ANPASSA din XBOX 360-FRONTPLÅTEN i

hur du anpassar din xbox 360: s ansikte tallrik!vad du behöver:pennaSharpies eller sprayfärg eller vad du kommer att måla det medklarlack sprayfärgett xbox i originalutförande2 händerSteg 1: planering ok det första steget är att tänka på något att må...

Garmin cykel GPS (705/805) mount (att hejda frontplåten)

ett år sedan jag hittade snygg lösning att montera min Garmin 705 på min racer. Denna gång jag har försökt att hitta en budget lösning för min skit cyclocross cykel, som jag hade alla bitar och bit tillgängliga "gratis" på jobbet. Jag har använt...

Iron Man gatlopp skrivbordslampa + frontplåten

igår kväll, jag var i mitt hus när jag hörde en konstig stor ljud i min trädgård, jag gick ut och jag hittade en främmande man i en röd/guld rustning, han bara kraschade i min trädgård! Han sa han hette Stark, Tony Stark. Jag frågade honom om jag kun...

Att göra en trä svarv frontplåt på ett enkelt sätt

Att göra en trä frontplatta den lätta vägen,Jag började genom att borra en 17mm hål genom ett block av stranden och skära en slitbanan i det med en stål kran,Jag började avlyssning på drill press att se till att det var alla på 90 graderSteg 1: Knack...

Bänk svarv 3 i 1 (svarv - Sander - kvarnen/Bryne)

Inledning:När jag lämnade in min instructable "Minsta verkstaden i världen" en svarv senare tillägg presenterades som en add-on idé att verktyget bänken, när någon frågade mig... "Var är svarven?"Först gjorde jag en snabb skiss svarv i...

Hur man väljer en svarv

är det en smula självklart, men det första en woodturner behöver är en svarv. Det är faktiskt världens äldsta "power verktyg" – se panelen (vänster) för lite historia. När du börjar att undersöka vad som finns, kommer du snart att upptäcka att d...

FAST skum SVARV

här är ett snabbt och enkelt sätt att börja vrida (att göra saker på en svarv) - utan en svarv, trä, metall, eller någon av de rätt skärverktyg. Detta täcker grundläggande begrepp: setup, rough cut, mönster, forma, avsluta.Här är de grundläggande ste...

Router Fluting Jigg för trä svarv

Medan en normal trä svarv har gott om möjligheter i sin egen rätt, finns det ingen brist på tillbehör så att du kan göra mer. Jag har redan utforskat skiva sander så nästa logiska steg tycktes vara fluting jiggen.Varför en fluting jigg? Eftersom du h...

Min trä svarv projekt

ett antal år sedan (prova 33 när jag var lärling) jag satte ihop ett litet fabrication projekt i form av en piedestal borr. Då fanns det inga billiga kinesiska knockoffs och en liten basmaskin kom ett välrenommerat varumärke till en mycket ansedd pri...

Svarv-monterad skiva Sander

Slipning maskiner är ganska vanlig i de flesta träbearbetning butiker, med modeller, från små Bordsskiva versioner till motorstarka golv modeller. När fortfarande bor hemma, använde jag en kombination bälte/skiva sander i min mycket liten butik att f...

Finger toppen på en svarv

detta instructable visar dig hur man gör en topp som snurrar på din fingertopp. Jag använde en shopsmith 10eren att jag klev av craiglist men detta kan göras med en svarv som har antingen en frontplåt eller en chuck. Detta är ett enkelt givande proje...

Justera en Cajon snara

en cajon är ett slagverksinstrument från Peru. De består mestadels av en låda med ett plån, snara sladdar på insidan. Slå rutan upp högt på slående ytan ger slap och snara ljud, medan klockas låg producerar bastoner. En cajon snara kan justeras via s...