Iron Man gatlopp skrivbordslampa + frontplåtenigår kväll, jag var i mitt hus när jag hörde en konstig stor ljud i min trädgård, jag gick ut och jag hittade en främmande man i en röd/guld rustning, han bara kraschade i min trädgård! Han sa han hette Stark, Tony Stark. Jag frågade honom om jag kunde hjälpa honom i något, han bara bad om ursäkt och frågade mig för några AA-batterier att ladda sin rustning, innan du lämnar, han räckte mig Hej rustning gatlopp som en gåva för att hjälpa honom, och sedan flög... så jag bestämde mig att göra en skrivbordslampa med det... (har ännu att sätta ett led ljus, eftersom den ursprungliga repulsor kan vara lite farligt...)
Relaterade Ämnen

Hur till - bågreaktorn från Iron Man (lätt bygga, studio finish) + 3D tryckt version

Som en del av min prop att göra initiativet, som inkluderar en hjälm och iron man gatlopp-arc reaktorn.Kolla också in min järn handske/gatlopp härKolla också in min Diy stryker manen telefon fallet härEftersom jag hade nyligen byggt en 3d-skrivare, b...

Billiga Iron Man (Mark 3) kostym med arbetande frontplåten, belysning, elektronik

visas här är mitt halloween 2012 projekt. Efter mixtra med Arduino för ett par månader och behöver en kostym för Halloween, bestämde jag mig att blanda två. Jag ville bara göra någon Iron Man kostym dock. Jag ville ha denna färg, för att vara så tekn...

Animatronic Iron Man Mk III kostym

Iron Man kostymer har varit mycket populär nyligen och nummer ett frågan jag ofta får frågan är "Hur kan jag lägga animatörerna till min kostym?" Min vän Greg ville lägga animatörerna till sin MkIII glasfiber kostym så han bad för min hjälp och...

Iron Man 2008 hjälm

detta är min som filmen exakt Iron Man hjälm från 2008 filmen. Massor av referens bilder används för att modellera hjälmen på. Utifrån en Pepakura modell att börja med från kort som behövde några redigering på baksidan slutet att få en bättre form. B...

Iron Man War Machine hjälm

under en lång tid jag har varit nyfiken på att hoppa in i världen av kostym byggnad, och här juluppehåll det gjorde det perfekta projektet. Jag dök huvudet först in i det roliga och kluriga värld av Pepakura.Pepakura är ett program som tar 3D-modelle...

Hur man gör en Iron Man Mask

detta instructable är en av två delar beskriver hur man bygger en bågreaktorn och en iron man mask. Båda arbetar tillsammans men skrivs som separata instructables klarhet. Denna del är för Mask och du kan hitta bågreaktorn här:Du kan köpa dessa maske...

IRON MAN projekt 1: WAR MACHINE/PATRIOT hjälm MOD

detta är en handledning om Modding Iron Man 2 Iron Man hjälm att se ut som War machine (IM2) eller the Patriot (IM3)Steg 1: du behöver: en Iron Man 2 hjälmhttp://www.toywizard.net/Hasbro-Iron-Man-2-Action-Figures-and-Helmet/Silver sprayfärgSvart spra...

Skum Iron Man hjälm (billigt version)

material:1) skum - vissa människor rekommenderar EVA skum. Jag använde bara camping skum. (Du kan köpa det på Walmart för ca $9).2) hantverk kniv-jag använde en Stanley men du kan använda oavsett märke du vill så länge den skärande delen är stor nog...

Stealth Iron Man med elektronik och servon

detta beskriver allt jag gjorde för att skapa min första Iron Man kostym med en mekaniserad hjälm. Jag har alltid älskat utseende och begreppet Tony Stark Stealth rustning. Detta var den första allvarliga kostym jag någonsin gjort och det var mycket...

DIY Iron Man hjälm

detta är handledning om hur att bygga och måla din egen iron man hjälm!Njut!Steg 1: 1 Hämta Pepakura och Pep-filen för en iron man hjälm. Oavsett vad du tycker ser bäst. Jag gjorde detta så länge sedan jag inte vet var jag fick filen.Steg 2:2 Bygga d...

Bionic Iron Man rustning (med ljudeffekter)

KOLLA IN VÅR NYA VERSION HÄRI en anda av den kommande utgivningen av Iron Man 3, har vi beslutat att lära dig att bygga några killer Stark Industries tech att visa upp medan camping längst fram i raden av midnatt showen.Detta Instructable kommer att...

IRON MAN projekt 8 (THE FINAL PROJECT): Järn PATRIOT ARM MISSILE LAUNCHER

detta är finalen i järn Patriot serien och The Finale i Iron Man-serien.Detta är Tank missil (Infoga HISHE pun)Du behöver:Silver färgRöd färgBlå Metalliclack.Iron Man ARC FX gatlopp X 1Steg 1: Ommålning och efterbehandling patrioten. Börja med att må...

Iron Man Arc Reactor Video tutorial, DIY bärbar

uppdaterad: Jag gjorde en annan bågreaktorn och en mycket detaljerad handledning på youtube.Här är några anvisningar som hjälper dig att bygga Tony Stark bågreaktorn från Iron Man filmen. Jag läst / sett en hel del andra DIY bågreaktorn tutorials och...

Iron Man Cosplay stövlar

Om du är en Iron Man fan och skulle älska att cosplay i replika kostym men inte nödvändigtvis har pengar och tid att göra en fullvärdig Iron Man kostym är detta det perfekta projektet för dig. På ett personligt plan beundrar jag djupt den komiska ser...

Anpassade Xbox 360-frontplåten i handledning

i denna tutorial jag visar hur man gör en awesome anpassad Frontplåt för din xbox 360. dessa faceplates är ganska lätta att göra och så länge du tar din tid du bör dra av perfekt.'''Steg 1: Samla leveranser här är vad du har att få dra detta mod bort...

Iron Man bågreaktorn Bang Bang Tag

Hej killar...Vi är tillbaka...Alla vill bli Iron Man en gång i sitt eget liv...Så här presenterar vi dig IRON MAN ARC REACTOR BANG BANG TAG...Vi fick denna idé från vår hembygd där barn spela spel som polisen-tjuv i vilken en blir en hjälte (polisins...

Duct Tape gitarr hjälte frontplåten

detta Instructable kommer att berätta hur man gör en awesome letar faceplate för guitar hero 3, med hjälp av silvertejp. Om du vill hålla din frontplåten i originalutförande, än du kommer att behöva köpa en ny för att sätta silvertejp på.Steg 1: mate...

CR-Tutorials-Iron Man Arc Reactor Prop

Adam's tutorial på en Iron Man Arc Reactor PropBesök vår hemsida CRTutorials.co.nrMusik från Flashkit.com/loopsVänligen prenumerera, lägga till oss som vänner, berätta för en vän, lämna en kommentar, Betygsätt detta video och håll å tittar...

Billigt och enkelt Iron Man bågreaktorn

du kan inte vara ett geni, miljardär, playboy eller filantrop (eller ens praktiskt med elektronik och lödning), men du kan fortfarande göra en ganska realistisk Iron Man bågreaktorn med inget annat än en liten garderob ljus och lite tejp.Jag använde...