Animatronic Iron Man Mk III kostymIron Man kostymer har varit mycket populär nyligen och nummer ett frågan jag ofta får frågan är "Hur kan jag lägga animatörerna till min kostym?" Min vän Greg ville lägga animatörerna till sin MkIII glasfiber kostym så han bad för min hjälp och detta passar vi gick alla ut.

Vi ville lägga till så många funktioner som kan ses i filmer som möjligt, vilket inte var lätt med tanke på att de flesta av dessa sekvenser inte var gjort med praktiska effekter. Den andra frågan var hur bör alla funktioner aktiveras? Efter att ha övervägt flera alternativ för vi RFID-taggar i handskarna utlösa axel raket pods, hip pods, underarm missil, tillbaka lock och hjälm. Hjälmen har trådlös kontroll via XBee radioapparater. Stövlarna lysa upp och göra ljud när hon gick av med en infraröd avstånd sensor i bagageutrymmet för att utlösa effekten.

Här är en video som visar alla funktioner kostym-

Detta inte är verkligen ett enkelt projekt men om du känner dig runt en Arduino och kan utöva en lödkolv detta instructable visar dig hur man gör.

Ska du klicka på någon bild för att få en större version.

Uppdatering: Jag har också skapat en animatörerna forum där folk kan gå för att få hjälp med sina kostym och stötta projekt. Jag får så många meddelanden för specifika projekt hjälp från folk som jag bestämde mig för att skapa ett dedikerat forum där alla kan få hjälp och dela idéer!

Låt oss komma igång!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Billiga Iron Man (Mark 3) kostym med arbetande frontplåten, belysning, elektronik

visas här är mitt halloween 2012 projekt. Efter mixtra med Arduino för ett par månader och behöver en kostym för Halloween, bestämde jag mig att blanda två. Jag ville bara göra någon Iron Man kostym dock. Jag ville ha denna färg, för att vara så tekn...

IRON MAN 3 MK42 kostym

Hej alla!Tja är jag tillbaka med mitt senaste projekt... min alla helt nya kostym från IRON MAN 3Jag kommer att lägga alla steg instructables för denna kostym snart!Här en sneak peek, hoppas ni gillar det!Sekkei.Facebook.com/sekkei.props...

Iron Man Mark VI kostym

detta var min Halloween kostym från förra året (2011). Jag arbetade på det från juni 2010 till oktober 2011. Jag bär det igen för Halloween i år (2012) eftersom jag tillbringade en stor del av tiden på det, jag tänkte att jag skulle få några löpande...

Min Iron Man klassisk halloween kostym

min Halloween kostym för denna year(2008). Det är den klassiska Iron Man kostym. Du kan se bättre bilder på hjälmen på webbsidan. Plaz gärna använda mina bilder som referenser....

IRON MAN kostym

ett år sedan bestämde jag mig för att jag ville göra den ultimata Halloween-kostym, så jag beslöt att göra en IRON MAN kostym. Jag hade ingen aning hur inblandade fabricera dräkten skulle vara. Det var en utmaning, men en hel del kul. Om du funderar...

Iron Man Casemod

Detta är ett jobb jag har gjort några år, 2012.Det är en dator + animatronic Iron Man.Kortfattat förklara det:Början i fas1, Pepakura2. fas, planering robotics3. fasen, församlingen.Steg 1: Pepakura Sök mycket på de delar som utgör persoangem och sed...

Hand made Iron Man kostym

jag ville ha en Iron man kostym för en födelsedagsfest men problemet var kostnaden! Om jag ville köpa en på ebay eller någon annanstans var det ganska dyrt.Jag köpte bara masken för 10€.Sedan köpte jag en unibody lycra röd kostym och vissa tyg färger...

Hur man gör en riktig iron man kostym replika

Så du gillar iron man, och du vill att dräkten, men om du ser online för en riktig replik hittar du att det genomsnittliga priset är $2000 en bit som är dyr för de flesta och inte många är villiga att spendera så mycket på en kostym. Dessutom något b...

Enkelt och billigt lägga till repulsor ljus till childs iron man kostym

Vi köpte denna iron man kostym för våra 6 år gammal son, som kom med en mycket trevlig "muskel" bundna kropp kostym, en heltäckande ansiktsskydd hjälm med en inandningsmotstånd som öppnar och stänger som filmer och ett par handskar. Bodysuit har...

Mark 1 Iron man kostym!

Detta är min Mark 1 Iron man kostym. Dess helt skönheten är inte det? DFörra året för Halloween utklädd jag till Tony Stark, med bågreaktorn fastspänd runt mitt bröst. Det var en sista minuten beslut som jag ville bygga något "techie". Bågreakto...

Iron Man M1 kostym med en $3,08

som du kvalster har gissat detta inte ger dig film korrekta resultat, men det är något roligt för små barn att göra med hjälp av en vuxen, eller kul för vuxna att röra runt i. hoppas du gillar det!Steg 1: material heres what you'll need:Svetsning mas...

Hur man gör en Iron Man bågreaktorn

Feb 2012Länge i vardande, men jag äntligen nöjet att meddela att denna båge har ersatts av en nyare design som jag kallar MkII. MkII funktioner lasern skär delar från en metallic färgad akryl och undvika kopiösa timmar av böjning och skära små bitar...

Iron Man bågreaktorn

detta är en min enkel båge reaktorn, eftersom jag bara börjar använda denna apps, så jag lägga upp detta... och jag fick en iron man kostym, jag kommer att publicera det upp nästa gång :)Steg 1: Första steget. Ditt material, behöver du 9 volts batter...

Iron Man Cosplay stövlar

Om du är en Iron Man fan och skulle älska att cosplay i replika kostym men inte nödvändigtvis har pengar och tid att göra en fullvärdig Iron Man kostym är detta det perfekta projektet för dig. På ett personligt plan beundrar jag djupt den komiska ser...

Iron Man hjälm... billigt sätt.

Hej, alla. Jag har fått ännu en enkel, mycket roligt men tidskrävande instructable här. Det är Iron Man hjälm från pepakura filer. Även om det liknar vad andra har gjort, är den här gjort helt med tjockt papper, tejp, spray lim och färg. Denna hjälm...

Iron Man Tony Stark och rustningar

Detta Instructable fortsätter på en av mina tidigare Instructable från 2015. kallade Tony Stark båge/RepolserHär är en bra fråga, vad är Tony utan hans rustning. Jo är han en geni miljardär heter Tony Stark. Häxa är inte riktigt lika imponerande. Så...

Iron Man War Machine hjälm

under en lång tid jag har varit nyfiken på att hoppa in i världen av kostym byggnad, och här juluppehåll det gjorde det perfekta projektet. Jag dök huvudet först in i det roliga och kluriga värld av Pepakura.Pepakura är ett program som tar 3D-modelle...

Iron man 3 - järn PATRIOT hjälm

efter att få ironman hjälmen för min kostym och med min vän göra en latex rösterna. Jag bestämde mig att försöka göra en war machine hjälm. Jag gjorde prep och primas det sedan insåg jag hade ingen svart spray i mitt lager. Jag gjorde silver och seda...

Göra An Iron Man Full Metal BRYNJA + armar

vill visa upp att din vän din bygga upp kompetens och originalitet? Detta instructable kan vara bra för dig! Jag kommer att visa dig hur man gör en full metall BRYNJA och vapen som får dig att stå ut från mängden, bokstavligen! Du kan göra järn manne...