Hur man gör en Iron Man bågreaktornFeb 2012
Länge i vardande, men jag äntligen nöjet att meddela att denna båge har ersatts av en nyare design som jag kallar MkII. MkII funktioner lasern skär delar från en metallic färgad akryl och undvika kopiösa timmar av böjning och skära små bitar av tråd. Dessa finns som byggsatser av full bågar från min hemsida.
http://sites.Google.com/site/msraynsford/ironmanarcreactors

Maj 2010
Jag har uppdaterat denna arc reactor design baserad på den nyligen släppt uppföljaren. Denna nyare instructable funktioner bättre tips på hur man gör de krångliga delarna och en enklare att bygga design.

Bågreaktorn Mk1 är nu tillgänglig i kit-form. Så om du någonsin ville göra egna men kunde inte göra delarna själv, kan nu du köpa ett kit som innehåller alla delar, instruktioner och formade polymorph.
http://sites.Google.com/site/msraynsford/ironmanarcreactors

Iron Man bågreaktorn
Detta instructable är en av två delar beskriver hur man bygger en bågreaktorn och en iron man mask. Båda arbetar tillsammans men skrivs som separata instructables klarhet. Denna del är bågreaktorn Iron Man Mask kan hittas här:

Min kostym byggdes för ett maskeraddräkter parti men det är så coolt jag tänker bära det annanstans där.

Först jag behövde något att kopiera, jag fungerar bäst när jag kopierar någon annans idéer så jag använde följande skärmdump av Tony Stark i Iron man som grund för min bågreaktorn. Som ni kan se det har 10 väl definierat avsnitt och en glödande centrum. Jag kommer också att använda den ärmlös T-shirt och jag försökte odla min egen ansiktshår i tid för partiet.

Jag är ganska nöjd över mitt försök att göra bågreaktorn och mycket nöjd med segment av ljus som eminate från den. Jag vill också visa respekt till andra arc light-reaktorn på instructables, Tänk min fasa som varje vecka runt anländer i min inkorg endast hitta reda på att jag hade blivit slagen att skriva för samma projekt.

Uppdatering - September 2010

Halloween är kommande rounnd igen och ja jag fortfarande gör dem så Beställ nu i tid för halloween.

"Kommer du göra mig en av dessa?"
Jag fick äntligen runt för att göra mig en webbsida om dessa och alla mina andra projekt, det är fortfarande ett pågående arbete men jag tror att det täcker grunderna för nu.
http://msraynsford.googlepages.com/start

"Jag bor i X var kan jag köpa Polymorph från?"
Jag får denna fråga mycket, tyvärr jag bor inte i x så min insikt är aldrig bra. Google är din vän som alltid men om det misslyckas eller du inte känner att du kan skapa en form för att forma polymorph kontakta mig och jag kommer gärna sälja dig några polymorph och/eller en formad disk.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger en Stark industri Iron-Man bågreaktorn... Mycket mycket låg kostnad...

Hur man bygger en Stark industri Iron-Man bågreaktorn... Mycket mycket låg kostnad bågreaktorn somde flesta kan göra mycket lätt.nu har jag en vinyl cutter och jag har användningen av en kompisar cnc router men det här handlar om en bygga somalla kan...

Hur man gör en lifesize, wearable Iron Man hjälm

tycker jag är det största projektet som jag har gjort ännu. Min favoritfilm är Iron Man och jag ville få en Iron Man hjälm, men jag är en student och jag kunde inte råd. Jag beslutade då att göra en. Nu har jag gjort och jag gillar verkligen denna hj...

Hur man gör en Iron Man Mask

detta instructable är en av två delar beskriver hur man bygger en bågreaktorn och en iron man mask. Båda arbetar tillsammans men skrivs som separata instructables klarhet. Denna del är för Mask och du kan hitta bågreaktorn här:Du kan köpa dessa maske...

Hur man gör en Iron Lung för växtbaserade bruk

en iron lung är en 2 liters skära på botten och tapeing och bröd påsen i botten och sedan du klippa hålet i du lock som passar en hitter.when u få alla att detta är hur man använder det sätta din örter i en torped och sätta en torped tätt i kapsyl (s...

Hur man gör en Lego Minecraft Iron Pickaxe!

Hej instructables!!! Idag kommer jag att visa dig hur man gör den fantastiska... PICKAXE!!!Steg 1: Samla delarna! Behöver du: (2 vita dolkar eller tänder) (1 axel hållare som är två dubbar hög och är upprätt) (och en Jedi lasersvärd fästet)Steg 2: Gö...

Hur man gör en Iron Man låg Poly effekt - Turorial | Adobe Photoshop CC 2015 - GraphixTV

Jag väljer att göra denna handledning eftersom några av er mina vänner frågar mig hur man gör denna fantastiska design. Så hoppas jag att alla ni killar och tjejer har framgång arbetar på denna enkla handledning. Lycka till folket! :~)--I detta grafi...

Hur man gör en DC "Blå skalbagge: Jaime Reyes" kostym

när the Blue Beetle Scarab finns av Jaime Reyes, han blir den nya "blå Beetle". Han ser i princip ut som en blå bugg-liknande iron man. Men ändå ganska cool ändå.Material:-Blå Craft skum-Vit Craft skum-höga stövlar-reflekterande solglasögon-dubb...

Pocket sized Iron Man bågreaktorn

UPDATE: nu kasta den yttre ringen med kåda ser mycket bättre ut!Efter att ha sett alla Marvel filmer, Iron Man, The Avengers osv... Jag bestämde mig att försöka göra en liten bågreaktorn som jag kunde använda för en användardefinierad part eller någo...

Hur man gör en ficka storlek smällare kanon

detta instructable visar hur man gör en smällare kanon för mindre än $10. Den drivs av en smällare och skjuter en andra smällare. Den smällare som är skjuten exploderar i midair.DISCLAIMER: Jag är inte ansvarig för allt som händer med din kanon. Bygg...

Hur man gör en skyrim järn hjälm

i detta Instructable jag visar dig alla hur man gör en awesome järn hjälm från skyrim, detta är en mycket låg budgetprocess, anser jag att detta var en enkel process över allt men några steg är lite mer avancerat. Jag kunde göra detta utan erfarenhet...

Exploderande Creeper: Hur man upptåg dina vänner på Minecraft

är att visa hur man gör en ranka av ädla metaller i minecraft. Detta Creeper används för att förstöra andras skapelser. Efter byggs nära deras skapelse, kan det vara iväg för att utplåna alla deras hårda arbete! En rolig sak att göra är att bygga det...

Hur man spelar woodsball

detta är en guide till spela woodsball, eller, scenario paintballSteg 1: Att få en pistol / fat För paintball, behöver du en pistolJag rekommenderar en bra robust pistol, som en modell för tippmann 98, A-5. ellerX-7Andra kanoner, som SpindIar eller p...

Hur man ska gå till en Drive-In film i stil

Drive-in filmer är sällsynta i denna dag och ålder, men lyckligtvis finns det en i närheten. Teatern West vind Solano är ett bra ställe för en enhet i filmen. Vi såg Iron Man 1 & 2 det och såg Spider-man 3, Kung Fu Panda, hur man tränar din drake, Th...

Göra en Iron Man bågreaktorn

Jag hade inte mycket tid att göra en stor Halloween-kostym i år så jag tänkte jag skulle göra något relativt enkla som fortfarande var iögonfallande och cool. Jag ville ha min Arc Reactor titta ganska realistiska, men inte nödvändigtvis 100% film kor...

Hur man bygger en Budget Speldator (detaljerad, informativ)

Vill göra din egen anpassade byggda gaming PC och du är på en stram budget?Detta Instructable kommer att omfatta alla aspekter i att bygga den bästa möjliga Budgeten personliga stationär dator för spel.Du kommer att läsa om:1) moderna spel krav.2) at...

Hur man gör en Instructable

Hej! I dagens instructable, jag kommer att lära dig hur man gör en instructable. Tala om ironi va? Några av er kanske har med webbplatsen för ett par timmar, några dagar eller ännu ett par år, surfar runt letar efter idéer för att passa din dagliga l...

Hur man gör lätt julgran prydnad med glas Lampwork pärla och band

Denna artikel förklarar hur man gör en lätt julgran prydnad i detaljer. Låt oss kolla för att se hur. Älskar du glas lampwork pärla? Idag gjorde jag en julgran prydnad med glas lampwork pärla och band. Du kan göra detta lätt julgran prydnad pendent f...

Hur man gör dubbla trådar pärlor hängande halsband för bröllop

vill göra halsband för bröllop? Om ja, är dagens Pandahall tutorial om hur man gör pärlor hängande halsband för bröllop ett underbart val för dig!Steg 1: Material som behövs för pärlor halsband för bröllop:3mm gula runda pärlor10mm vit rund pärlor6mm...

Hur man bygger presentförpackning "Bevis att Tony Stark har a Heart"

Följande är min Instructable på hur jag skapade en replik av den gåva som Pepper Potts gav till Tony Stark i filmen Iron Man. Min replik består av olika delar från kits köpt online till helt från början gjort delar.Detta är en lång instructable, och...