Min Iron Man klassisk halloween kostymmin Halloween kostym för denna year(2008). Det är den klassiska Iron Man kostym. Du kan se bättre bilder på hjälmen på webbsidan. Plaz gärna använda mina bilder som referenser.
Relaterade Ämnen

Animatronic Iron Man Mk III kostym

Iron Man kostymer har varit mycket populär nyligen och nummer ett frågan jag ofta får frågan är "Hur kan jag lägga animatörerna till min kostym?" Min vän Greg ville lägga animatörerna till sin MkIII glasfiber kostym så han bad för min hjälp och...

Billiga Iron Man (Mark 3) kostym med arbetande frontplåten, belysning, elektronik

visas här är mitt halloween 2012 projekt. Efter mixtra med Arduino för ett par månader och behöver en kostym för Halloween, bestämde jag mig att blanda två. Jag ville bara göra någon Iron Man kostym dock. Jag ville ha denna färg, för att vara så tekn...

Iron Man Mark VI kostym

detta var min Halloween kostym från förra året (2011). Jag arbetade på det från juni 2010 till oktober 2011. Jag bär det igen för Halloween i år (2012) eftersom jag tillbringade en stor del av tiden på det, jag tänkte att jag skulle få några löpande...

IRON MAN 3 MK42 kostym

Hej alla!Tja är jag tillbaka med mitt senaste projekt... min alla helt nya kostym från IRON MAN 3Jag kommer att lägga alla steg instructables för denna kostym snart!Här en sneak peek, hoppas ni gillar det!Sekkei.Facebook.com/sekkei.props...

Hur man fotografera Halloween kostymer

ta ett fantastiskt foto av din Halloween-kostym är något som du kommer att vilja se till att göra när du har skärpt din huggtänder och fått din falska blod splatter letar du bara rätt på natten till den 31: a. Inte bara bilden ger dig möjlighet att s...

Min billigt, lätt att göra, kartong Iron Man klassiska hjälm som jag har gjort för denna Halloween för under $3

här är min billigt och lätt att göra kartong järn Man(TM) hjälm som jag gjorde för under $3. Jag använde kartong (låda board), lite glansigt papper, akrylisk guldfärg och en sharpie. Verktygen är sax, knives(paper cutters), märlor och en nål (för bes...

Min dotters första Halloween kostym. 1997

Detta är min nu 17,5 år gamla dotterJag gjorde detta mönster själv och jag kan inte vänta att dela detta med dig..;)Steg 1: Eftersom detta var gjort så länge sedan jag har inga bilder av själva processen.SAKER SOM BEHÖVS(Jag skriver detta Instructabl...

Min Iron man 2 Prop telefon

Detta matas in i gåvan tävlingen och det bara kostar mig ca fem spänn och ca 4 timmar.Kurs, kommentar och subscripe vänligen....

IRON MAN kostym

ett år sedan bestämde jag mig för att jag ville göra den ultimata Halloween-kostym, så jag beslöt att göra en IRON MAN kostym. Jag hade ingen aning hur inblandade fabricera dräkten skulle vara. Det var en utmaning, men en hel del kul. Om du funderar...

Iron Man War Machine hjälm

under en lång tid jag har varit nyfiken på att hoppa in i världen av kostym byggnad, och här juluppehåll det gjorde det perfekta projektet. Jag dök huvudet först in i det roliga och kluriga värld av Pepakura.Pepakura är ett program som tar 3D-modelle...

Hur göra Starwars Boba Fett Arm Kraghandskar halloween kostym

detta är hur jag gjorde arm kraghandskar för min Boba Fett Starwars halloween kostym. De professionella som kör omkring $300 och eftersom jag hade mer tid än jag gjorde pengar... jag gjorde min egen. Jag dokument inte byggprocessen, som tog ungefär e...

Champagne Cork Iron Man

ganska snart då nya Iron Man film kommer att komma ut, så nu när folk är bli upphetsad om Iron Man igen jag trodde det skulle vara en bra tid att göra en Iron Man Corky.När jag planerade min Iron Man ville jag göra honom vanliga som de andra Corkies....

Iron man 2 Arc reactor VI

nyligen har jag varit re arbetar min första iron man bågreaktorn stream linje produktionstiden etc. jag beslutat att ta en titt på att göra bågreaktorn från den andra filmen. så detta är hur jag gick om att göra min Iron man 2 bågreaktorn.Steg 1: Ver...

Iron Man Mark VII Papercraft

detta är min Iron Man Mark VII modellDesign: Julius PerdanaMönster: http://paper-replika.com/index.php?option=com_content & view = kategori & layout = blogg & id = 140 & Itemid = 204796Det tar mig ca tre månader till slut!!!...

Lera Iron Man

här är en steg för steg guide att skapa din alldeles egna Iron Man av lera.Steg 1: material Första sak du behöver göra är att få ditt material redo.du behöver-lera-forma verktyg-en clay pasta maskin-Måla-Sculpey baka och bond limma-Aluminiumfolie-En...

Hand made Iron Man kostym

jag ville ha en Iron man kostym för en födelsedagsfest men problemet var kostnaden! Om jag ville köpa en på ebay eller någon annanstans var det ganska dyrt.Jag köpte bara masken för 10€.Sedan köpte jag en unibody lycra röd kostym och vissa tyg färger...

Mina handgjorda version av Iron man för min lilla en så söt!

jag gjorde denna iron man kostym av köpta gummiduk skum. Gjorde bara mallen baseras på ironman bilden och mina söner mätningar. Efter att jag gjort varje mall jag limmade och såg bitarna tillsammans och sprayfärg över det med rött och guld. Även sätt...

Mark 1 Iron man kostym!

Detta är min Mark 1 Iron man kostym. Dess helt skönheten är inte det? DFörra året för Halloween utklädd jag till Tony Stark, med bågreaktorn fastspänd runt mitt bröst. Det var en sista minuten beslut som jag ville bygga något "techie". Bågreakto...

Hur man gör en riktig iron man kostym replika

Så du gillar iron man, och du vill att dräkten, men om du ser online för en riktig replik hittar du att det genomsnittliga priset är $2000 en bit som är dyr för de flesta och inte många är villiga att spendera så mycket på en kostym. Dessutom något b...