Iron Man War Machine hjälmunder en lång tid jag har varit nyfiken på att hoppa in i världen av kostym byggnad, och här juluppehåll det gjorde det perfekta projektet. Jag dök huvudet först in i det roliga och kluriga värld av Pepakura.

Pepakura är ett program som tar 3D-modeller och utvecklar dem till en serie 2D bitar som kan skrivas ut och monteras. Jag är ny på hobby, men jag har märkt stora frågor med en massa tutorials tillgängliga; de saknar information om slutbehandling. Bläddra igenom Google och kostym forum en massa människor har tagit mycket noga med att klippa, vik och limma vackra pappersmodeller, men när det gäller målning och Detaljer slutprodukten, projektet går snett.

Min erfarenhet är att slutbehandling. Tyngdpunkten i denna handledning kommer att behandla målningen och beskriver faser i en build, tar dig från papper till Iron Man (men faktiskt War Machine), förhoppningsvis ger dig några tips och insikter längs vägen.

Pepakura, är från min begränsade erfarenhet, relativt rakt fram men tidskrävande. Många samhällen finns på internet som bokförts modeller och filer och många av de stora film och video spel ikonerna finns redan. Detta gör hobby tillgänglig för folk som mig som vill hoppa i och prova det utan att först skapa en modell av min kostym på datorn. Dra nytta av dessa samhällen, de är en resurs med erfarna användare som är villiga att hjälpa.

DISCLAIMER: Detta projekt används skadliga kemikalier och verktyg som måste hanteras korrekt. Om du är osäker på hur du använder ett verktyg eller en kemikalie i bruksanvisningen eller kontakta tillverkaren. Internet är också en stor resurs. Se till att arbeta i väl ventilerade utrymmen och ta pauser när / om du blir irriterad. Arbetet kan vara tråkiga, men det är viktigt att hålla fokus och ta din tid. Ett dumt misstag eller klantiga vik kan innebära huvudvärk på vägen. Vara smart om det. Jag är inte ansvarig för skada eller skada som orsakats av detta projekt eller handledning. Arbeta på egen risk.

Med det sagt, låt oss hoppa in vad du behöver att komma igång.

Se Steg
Relaterade Ämnen

IRON MAN projekt 3: War Machine/Patriot Repulsors

här är en mod till gör mark 42 repulsor leksak till en krigsmaskin stil eller en järn Patriot stil.Du behöver:(alla färger är emalj färger)Svart färg (War Machine)Silver färg (War Machine och Patriot)Blå Metalliclack (Patriot)En pensel (prefably gans...

IRON MAN projekt 1: WAR MACHINE/PATRIOT hjälm MOD

detta är en handledning om Modding Iron Man 2 Iron Man hjälm att se ut som War machine (IM2) eller the Patriot (IM3)Steg 1: du behöver: en Iron Man 2 hjälmhttp://www.toywizard.net/Hasbro-Iron-Man-2-Action-Figures-and-Helmet/Silver sprayfärgSvart spra...

IRON MAN projekt 2: War Machine bågreaktorn

här är hur du ändrar din Iron Man 2 Arc bröstet ljus lysa rött!Steg 1: DEMONSTRATION http://www.youtube.com/watch?v=2EumtSR_8mEDet är demonstrationen av hur mod fungerar.Steg 2: starta mod. behöver du:avbitare3 ljusa röda lysdioderen lödkolven skruvm...

Iron man 3 - järn PATRIOT hjälm

efter att få ironman hjälmen för min kostym och med min vän göra en latex rösterna. Jag bestämde mig att försöka göra en war machine hjälm. Jag gjorde prep och primas det sedan insåg jag hade ingen svart spray i mitt lager. Jag gjorde silver och seda...

Animatronic Iron Man Mk III kostym

Iron Man kostymer har varit mycket populär nyligen och nummer ett frågan jag ofta får frågan är "Hur kan jag lägga animatörerna till min kostym?" Min vän Greg ville lägga animatörerna till sin MkIII glasfiber kostym så han bad för min hjälp och...

CR-Tutorials-Iron Man Arc Reactor Prop

Adam's tutorial på en Iron Man Arc Reactor PropBesök vår hemsida CRTutorials.co.nrMusik från Flashkit.com/loopsVänligen prenumerera, lägga till oss som vänner, berätta för en vän, lämna en kommentar, Betygsätt detta video och håll å tittar...

Billiga Iron Man (Mark 3) kostym med arbetande frontplåten, belysning, elektronik

visas här är mitt halloween 2012 projekt. Efter mixtra med Arduino för ett par månader och behöver en kostym för Halloween, bestämde jag mig att blanda två. Jag ville bara göra någon Iron Man kostym dock. Jag ville ha denna färg, för att vara så tekn...

Billigt och enkelt Iron Man bågreaktorn

du kan inte vara ett geni, miljardär, playboy eller filantrop (eller ens praktiskt med elektronik och lödning), men du kan fortfarande göra en ganska realistisk Iron Man bågreaktorn med inget annat än en liten garderob ljus och lite tejp.Jag använde...

DIY 3D Iron Man papper mask

IRON MAN UTSKRIVBARA PAPPER MASK MALLHämta och skriva ut Iron Man mask mall, klistra in den på ett papper eller kartong, klipp och hålla ihop kanterna med motsvarande siffror. Se den detaljerade instruktionen här. Storleken på en mask är utformad för...

Lätt Iron Man Repulsor

I denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en lätt Iron Man repulsor från en återvunnen klocka.Gillar, rösta Följ och kommentera.#P1XEL00Steg 1: Samla dina leveranserDu behöver:En gammal klockaEn led och ett platt batterioch något att ta isär d...

Hand made Iron Man kostym

jag ville ha en Iron man kostym för en födelsedagsfest men problemet var kostnaden! Om jag ville köpa en på ebay eller någon annanstans var det ganska dyrt.Jag köpte bara masken för 10€.Sedan köpte jag en unibody lycra röd kostym och vissa tyg färger...

Hur man bygger en Stark industri Iron-Man bågreaktorn... Mycket mycket låg kostnad...

Hur man bygger en Stark industri Iron-Man bågreaktorn... Mycket mycket låg kostnad bågreaktorn somde flesta kan göra mycket lätt.nu har jag en vinyl cutter och jag har användningen av en kompisar cnc router men det här handlar om en bygga somalla kan...

Hur man gör en lifesize, wearable Iron Man hjälm

tycker jag är det största projektet som jag har gjort ännu. Min favoritfilm är Iron Man och jag ville få en Iron Man hjälm, men jag är en student och jag kunde inte råd. Jag beslutade då att göra en. Nu har jag gjort och jag gillar verkligen denna hj...

Hur man gör en riktig iron man kostym replika

Så du gillar iron man, och du vill att dräkten, men om du ser online för en riktig replik hittar du att det genomsnittliga priset är $2000 en bit som är dyr för de flesta och inte många är villiga att spendera så mycket på en kostym. Dessutom något b...

Hur man gör en Iron Man bågreaktorn

Feb 2012Länge i vardande, men jag äntligen nöjet att meddela att denna båge har ersatts av en nyare design som jag kallar MkII. MkII funktioner lasern skär delar från en metallic färgad akryl och undvika kopiösa timmar av böjning och skära små bitar...

IRON MAN 3 MK42 kostym

Hej alla!Tja är jag tillbaka med mitt senaste projekt... min alla helt nya kostym från IRON MAN 3Jag kommer att lägga alla steg instructables för denna kostym snart!Här en sneak peek, hoppas ni gillar det!Sekkei.Facebook.com/sekkei.props...

IRON MAN kostym

ett år sedan bestämde jag mig för att jag ville göra den ultimata Halloween-kostym, så jag beslöt att göra en IRON MAN kostym. Jag hade ingen aning hur inblandade fabricera dräkten skulle vara. Det var en utmaning, men en hel del kul. Om du funderar...

IRON MAN projekt 5: Kriget maskin finalen (christianwahlberg och vantar för raket).

För finalen av The War Machine-serien, vi gör den sista men mest kul pjäsen...Christianwahlberg och vantar för raket.Du behöver:Ett krig maskin christianwahlbergWar Machine raket handskarPlastidipGrå sprayfärgSvart sprayfärgSilver sprayfärgBullet bäl...

IRON MAN projekt 8 (THE FINAL PROJECT): Järn PATRIOT ARM MISSILE LAUNCHER

detta är finalen i järn Patriot serien och The Finale i Iron Man-serien.Detta är Tank missil (Infoga HISHE pun)Du behöver:Silver färgRöd färgBlå Metalliclack.Iron Man ARC FX gatlopp X 1Steg 1: Ommålning och efterbehandling patrioten. Börja med att må...