Apple-Core Cookiesdetta är en annan Super friska Recept (och jag menar det) :) Återigen, dessa cookies är faktiskt bra för din hälsa, eftersom de innehåller bara lite honung, äpplen (fibrer), frön och mandel. Jag bakade dessa levereras i påsar för Julkalender julgran

Inget socker, inga ägg, inga smör, ingen raffinerade kolhydrater, Vegan, vegetarisk, glutenfri

Se Steg
Relaterade Ämnen

Apple formade Cookies

dessa är verkligen inte apple smaksatt cookies, bara apple formad kakor.Steg 1: ingredienser För apple cookies:10oz vetemjöl¼TSP salt½TSP bakpulver4oz av osaltat smör5oz strösocker socker1 ägg slagen2 msk mjölk½TSP vanilj extraktFör grädde:5oz av roy...

Ritade en Apple Core inspirerade varelse

inspirerad av rita former från ovanliga objekt, här är en ritning video av mig Rita en varelse utifrån formen på en Apple core. Roliga tider....

Sockerkulör fyllda Apple Cider Cookies

jag äter en massa kakor och det är definitivt några godare, mer beroendeframkallande cookies jag har gjort. Jag hittade receptet från Scrambled Henfruit, så de förtjänar alla poäng (och också för att täcka bilden eftersom jag är otäckt på ta bilder)....

LNT Apple

LNT (lämnar inga spår) är ett sätt att uppleva naturen utan att det påverkar utomhus. Jag lära ut det till mina scouter och försöker leva efter sina principer var jag än är. En av grundsatserna för LNT är "Pack det i, packa ut." Detta innebär at...

Tid att få alla James Bond på din Mac eller Apple Remote Watch

vad är klockan?Det är dags att pumpa upp volymen!och byta spår, dra upp Front Row eller kontrollera dina Keynote-presentationer från du super cool klocka.Apple remote är ganska cool, men det är bara en annan sak att bära med sig eller bara en annan f...

Helikopter karp riggen

Chas Cook är ägare av Vaux franska carp lake. Detta är den 5: e artikeln i en utmärkt serie som ger dig instruktioner om hur man konstruerar en serie av karp riggar han används med stor framgång för sin karp fiske i Frankrike. Kan du läsa alla artikl...

Spöklika Party!

Detta är en rolig och funky Halloween tallrik för alla åldrar!Du kan presentera dessa på Halloween-fester eller bara en liten överraskning.Steg 1: Ingredienser och utrustning Ingredienser:• 1 banan• 1 äpple• 1 kiwi• En handfull hundratusentals• En ha...

Bakade äpplen

dessa bakade äpplen är de bästa du någonsin ska smaka, garanteras. Och de är super lätt! Ta några äpplen och prova detta nu. Ja, nu. Göra extra, som du resterna till frukost - de är så bra.Frukost, verkligen?Ja, definitivt. Detta är vad alla frukostf...

Batik potatis Masher Blind

Jag har varit sugen att sortera ut Velux vinden fönster i mitt hus med intressanta mörkarna en tid och tack vare Instructables jag är sköt upp igång med några nya projekt, så here we go...Jag har en samling av potatis mashers, vintage våffeljärn, ägg...

Kokos koja | Ett hem för fåglar & varelser

Hej. Mitt namn är Chelsea och jag volontär på en ideell papegoja räddning i Thousand Palms, California. Mitt jobb här tillåter mig att arbeta med små papegojor som senegals, turturduvor, nymfer och conures.Denna handledning hjälper dig att göra en li...

Karamell äpple kaka bröd

http://www.savynaturalista.com/2013/10/01/apple-caramel-cookie-breadApple kola kaka bröd recept:10 msk mjukt smör (jag använde saltat)2 små till medelstora äpplen skalade och tärnade (jag använde gala)¼ Kopp farinsocker1 tsk vanilj2 stora ägg1 kopp v...

Hur att snida en pumpa Uggla

Glad halloween!Jag har alltid älskat jobbet för snidning pumpa till Halloween och det görs mer speciell för mig med en hemmagjord en. Jag tycker tenderar att dem hela sommaren och transporterar dessa ändlösa hinkar med vatten i hopp om att producera...

Hur man hittar en bra redaktionschef för Instructables.com

Det är ett stort jobb: vi pratar inte om några gamla webbplats--vi pratar om en gemenskapens- nyfiken, egendomliga, utsidan-the-linjer folk brinner för att utforska världen omkring dem och dela vad de lär sig längs vägen.Så du behöver någon som genlj...

Färdloggen: Återgå till Kalifornien Kanalöarna

jag hade seglat hela natten, kall i stora mörka vågor, ljusa stjärnor ovan och ljusa fosforescens i vattnet. Jag satt på plattformen mellan min huvudsakliga skrov och stödben, med mina fötter över vattnet.Glödande plötsligt något stort i vattnet unde...

Cookie Cutter skorpa Apple Pie

vad är bättre än en paj? En paj på en paj. Vi använde en pizza slice cookie cutter (som vi 3D ut oss) att göra en pizza pie crust gå på våra äppelpaj. Jag ska dela min paj att göra tekniker finslipat under många år om hur man gör detta amerikansk kla...

Äppelpaj Apple Cookie

läckra äppelpaj smaksatt cookies, med det ikoniska Apple logo utseendet.Steg 1: Ingrediants Ingrediants:3 1/4 koppar allrengöringsmedel mjöl3/4 tsk bakning makt1/4 tsk salt1 kopp osaltat smör, mjukt1 dl socker1 ägg, vispat1 msk mjölk1 msk kanelStröso...

Big Apple frihet frites

Jag läste om att apple pommes frites kan du få på Legosworld (ok, egentligen LEGOLand eftersom alla vet att det finns något sådant som Legos) men du vet att du kan ta det ett steg längre än. Här jag infusion denna maträtt med en smak av Little Italy...

Apple Pi Cocktail

vill fira 14 mars i stil i år? Samla dina vänner och smutta på en Apple Pi dagen Cocktail!När jag blir äldre min firandet innebär ofta cocktails över desserter och jag ville göra något som någon kunde göra med den vanliga utrustningen Funna i deras k...

Big Apple och jordnötssmör kakor

Frisk nog att äta till frukost och god nog för alla i huset vill ha en till efterrätt. Ett parti bakar ungefär 18 stora cookies. visade bilder visar en dubbel sats med en extra apple lagt till bara för att.Steg 1: Samla dina ingredienser och Värm ugn...