Ätbar choklad superhjälte målningHandmålade choklad dukar; gör stora gåvor för dem som har det mesta. Så ta du målning färdigheter till en annan nivå med detta smaskiga Konfektyr medium.

Det är den känsliga naturen av de medium som gör det, en rolig och unik medium att arbeta med. Dina vänner kommer till dig med bilder på det nya huset, barn, husdjur och vad som helst. De som jag målade många år sedan är fortfarande i bra form, kan du även spray Konfektyr glasyr på dem att verkligen bevara dem.

Det choklad dags!

Se Steg
Relaterade Ämnen

En superhjälte födelsedagsfest

Detta är när du egentligen inte har ett stort utrymme på ditt hus och du har att hyra ett utrymme någonstans.Vi hade ett gym rum i vår stad där det erbjuds också ett rum för partiet (gymmet brann ner ett par månader sedan, tyvärr). Så behandlar barn...

Superhjälte trädgård Gnome Mod

Evil lurar i skuggorna av våra bakgårdar. Rogue sniglar. Radioaktiva skunkar. Min trädgård har ett maniskt possum som skyr tills han kontrollerar hela området bakom kompost högen. Det är därför varje bakgård behöver en hjälte. En som kan rensa upp i...

Superhjälte flytande bokhylla

Några veckor tillbaka jag rulla ner min Facebook tidslinje när jag kom över ett inlägg som någon hade delat. Det var för lite cool superhjälte Bokstöd och flytande bokhylla. Enda var att de var ca $30-$35. Sedan tänkte jag: "Jag kan göra det för lång...

Superhjälte barn bänk

En vän till mig ville ha en bänk för hennes söner som bara råkar gillar superhjältar Ironman, Hulk och Spiderman. Jag kunde inte motstå möjligheten att kombinera min långtida förkärlek för målning med mina nya kunskaper i träbearbetning och naturligt...

Superhjälte-logotypen målade krukor

när jag bestämde mig att köpa den bedårande lilla kaktusar och krukor att plantera dem i på mitt kvarter OSH, jag även till mig själv: Varför inte måla dem med Stålmannen och batman logotyper?!För en liten bakgrund info har jag en enorm besatthet av...

DC superhjälte trä & harts glasunderlägg

Hej och tack för att kolla min instructable :)Att vara den nördiga typ av person jag är, älskar jag att läsa serier. Även om jag är mer av en Marvel/Indi typ av kille, jag älskar en bra DC hjälte (eller skurk ;)Med att utforska hartser nyligen och va...

Hur man gör superhjälte bevingade skor

Detta är från iLoveToCreate blogger Cheri Heaton av I Am Momma höra mig Roar!Jag har två små pojkar och de enorma superhero fans. För några månader sedan en av mina slag bloggläsare delat Denna länk med mig. Jag tyckte det var en fantastisk idé så ja...

Hur ska din egen superhjälte

Spider Man? LAMEWolverine? LAMEDuck Avenger? PERFEKTA!Att göra upp din egen superhjälte för Halloween kan vara den perfekta kostym, och kan skräddarsy efter dina egna intressen! Det ger också alla ett bra samtalsämne på frågan "Vem är du?"Steg 1...

Gör en superhjälte Mask

Någon bra superhjälte behöver en söt mask att hålla denne anonyma samtidigt bekämpa brottslighet och skurkaktighet. Beroende på hur du mycket arbete du vill lägga i masken, du kunde göras på så lite som 15 minuter.Jag hade tänkt att göra detta Instru...

Pappa gör grejer - hur man gör superhjälte masker!

Ett slumpmässigt stopp vid Aaron Brothers Art och inramning gav en eftermiddag av superhjälte åtgärder! Vi plockade upp en "Kreativitet för barn min första kul kände masker" kit och fick arbeta att göra söta superhjälte masker.Du kan få din på a...

Superhjälte Hooded handduk

Jag syr sällan något för min stackars försummade son, som gav mig en skuld resa om det häromdagen... sheesh. Han är besatt av alla saker superhjälte just nu, så jag bestämde mig att gå i den riktningen. Han är också besatt av sin systers rosa Björn h...

Superhjälte kortspel

Är du ett fan av superhjältar? Gillar du att spela kortspel? Ja? Så låt oss sätta din superhjälte kunskaper på prov i detta fantastiska spel! Reglerna är lika som de i spelet Anomia. Som avses är filer för att skapa en superhjälte tema korts kortlek...

Superhjälte mask handledning + mönster

Ursprungligen trodde jag jag skulle göra Teenage Mutant Ninja Turtles masker för Halloween, men det visar sig detta är en ganska bra alla ändamål brott kämpar mask. Perfekt för någon superhjälte- eller ens en super skurk om du är in i det!Denna super...

Superhjälte Arm

Jag träffade nio-åriga Aidan Robinson på en sommar lägret deltog han kallas Superhjälte Cyborgs. Detta läger, drivs av KIDmob, är en plats där barn med olika lem skillnader designa sina egna proteser och ortopediska enheter. Varje unge design var imp...

Superhjälte Cape (för nybörjare)

Jag har behöver / vill göra en superhjälte cape under längst tid, och jag tillbringade mycket tid slösa tid medan du tittar efter tutorials. Jag kunde inte hitta någon som verkade för att vädja till mig eller vettigt. Så jag improviserade och kombine...

Praktiska superhjälte kostym

bekväma. Enkelt. Sista minuten.Förra året jag behövde en superhjälte kostym med kort varsel för en 12 timmars, övernattning relä. Jag ville ha något som skulle vara bekväm och varm, och detta är vad jag kom med.** Om du är inspirerad av detta instruc...

DIY ätbar choklad låda fylld med choklad doppade jordgubbar

vad kan vara bättre än att ta emot en låda med tryffel eller choklad doppade jordgubbar? Om rutan själv var gjord av choklad, naturligtvis! Att göra ätbara choklad rutor är så enkelt, jag kan inte tro jag inte trodde på detta innan. De gör en riktigt...

Ätbara socker glitter och ätbar choklad skålar

Ätbara socker glitter kan användas för att dekorera på icecreams, kakor, muffins och kan också användas som glitter glans på gränsen av några glas och choklad skålar. Detta kan vara ett naturligt sätt med inga kemikalier med naturlig mat färger för a...

Superhjälte hemliga identitet vändbar munkjacka

vid mild tillgjord maker, super rik playboy och anspråkslös administrativ assistent, du också kan omedelbart ändra till din superhjälte kostym när samtalet uppstår. Från den ligan av rättfärdighet union hallen, kommer dessa officiella Betabrand Super...