Banged up body
Specialeffekter arbete för en kostym av någon som har varit antingen slog upp, zombiefied, etc.
Relaterade Ämnen

ESL spelet: Bang! Bang!

Skriva meningar i styrelsen, de måste alla ha en liknande start och slut.Utöva säger "Bang! Bang!... (dömer start), sedan "Bang! Bang!... (hela meningen).Eleverna står i en cirkel.Lärare skjuter en gång student och han/hon ankor.Lära säger "...

Ratchet "Hyperfulx Armor" kostym del 2: Body Armor

se... del två av Ratchet "Hyperflux Armor" äventyr. I denna delbetalning fortsätta jag min strävan att köpa min childs kärlek med glänsande föremål. Här kan du se del ett:Kroppen rustning material:Moto Cross bröst beskyddareCykel LEDKopparfolie...

Body Worlds

denna hemmagjord kostym var inspirerad av internationella vetenskaps- och konstutställning "Body Worlds." Jag köpte en skyltdocka och vadderade det är mitt mått (hon var smalare än mig, gå figur :)). Jag köpte en vanlig svart lycra helkropps kat...

Fantastiska hemlagade Body Butter

jag läst artiklar hela tiden om hur fantastisk kakaosmör, sheasmör, mandel olja och kokosolja är för din hud. Men när jag går till affären och läste den etikett som advertizing bara en av dessa ingredienser, är det oftast listad bland de sista tre in...

DIY alla naturliga kyla & Healing sommaren Body Lotion

Hej härliga människor,Detta instructable planerades inte men efter att ha sett slutprodukten jag kunde inte motstå mig att dela med er alla.Nyligen hade jag läst mycket om fysiska välbefinnande och Ayurveda. Ayurveda säger"Vad du lagt i din kropp är...

BANG! Gör din egen smällare från gamla fyrverkerier

tänker jag alltid Instructables som denna är lite fusk, dvs ta något som redan går bang och gör det gå bang på ett annat sätt. Här tror jag är att om du tar förnuftiga försiktighetsåtgärder du kan tömma och återanvända saker som detta som annars skul...

Bang Snap lustiga upptåg för April Fools med fyrverkerier

Steg 1: Köpa ett billigt paket Bang snaps på lokal butik Om du inte vet vilka dessa är de är en typ av fyrverkeri när kastade skapa en hög explosion typ brus. Ingen tändning nödvändigt bara press.Steg 2: Lyft upp wc-stolen och linje med bandet Snaps...

Lite Banging med Raspberry pi för I2C kontroll med perl

Första lite allmänna bakgrundAtt använda många av I2C till parallellporten IC med Raspberry pi du behöver för att kunna manipulera data lite klokt. Gör oftast du i en micro controller, men med pi finns det mycket mer makt att göra andra saker så när...

1979 bang & Olufsen Raspberry Pi Internet Radio

detta är en 1979 Bang & Olufsen Beocord 1500 kassettbandspelare som jag har konverterat in i en fristående Raspberry Pi internetradio. De analoga VU-mätarna drivs av Pi via en DAC (Digital till analog omvandlare) krets, med aktuell tid, station och s...

Bang Bang (Rock) räkor

Dessa försiktigt stekta räkor är belagda med en krämig, söt sås med en touch av krydda! Jag hade dem på en restaurang en gång och blev kär! Detta är min ta (copycat) på "Bang Bang" aka "Rock" räkor. Tro mig, du kommer inte veta skillna...

DIY Dove tvål Body Wash

för ett tag sedan sedan, jag försökte mikrovågsugnen en bar tvål, i princip i ett försök att underhålla mina barn på en Åh-så-tråkig förkylning-vittrad lördag.Den enda bar tvål i huset vid tiden var Dove tvålar. Jag är en av de "oroa dig inte. Jag så...

Bang och Olufsen Beovox Woofer byte (lätt)

hur man byter en bashögtalare i en beovox modell B & O högtalare. De ruttna vanligen ut, och det är en enkel fix, så länge du inte är en anal glans B & O fan som vill att allt original. Jag valde att ersätta mig med Goldwood 8" bas, om $17 va...

Vispad body butters: choklad, After Eight och Pims kakor inspirerade

Eftersom jag älskar smaken och doften av choklad, After Eight choklad och Pims tårtor jag gjort en vispad kropp smör version av dessa läckra behandlar.Och dessa säker är en njutning för din hud! De gör stora gåvor för.Steg 1: ingredienserGrundläggand...

Farinsocker vanilj Body Scrub recept

DIY farinsocker & vanilj Body Scrub receptEn FiberArtsy handledningFörra veckan delade jag med dig min super mumsig Citron Sugar Scrub receptoch jag lovade er farinsocker & vanilj Body Scrub så här är det. Här skrubba inte bara exfolierar huden me...

Iron Man bågreaktorn Bang Bang Tag

Hej killar...Vi är tillbaka...Alla vill bli Iron Man en gång i sitt eget liv...Så här presenterar vi dig IRON MAN ARC REACTOR BANG BANG TAG...Vi fick denna idé från vår hembygd där barn spela spel som polisen-tjuv i vilken en blir en hjälte (polisins...

Jack Ass Bang

Har du någonsin velat din egen entré musik? Kanske vilja du upptåg människor. Ja Tänk om vi sa att du kan ha bäst av båda världar! Detta Instructables hjälper dig att bygga din egen Jack Ass Bang! Flash-bang för brist väl på bättre ord en Jack-Ass. V...

Full body Scanning Rig

INTRODUKTIONDetta projekt syftar till att ge vägledning till 3D skrivarkomponenter som samlats till en aluminium profil fixtur, klarar att skanna en grupp människor på full höjd. Riggen är avsedd att vara enkel att bygga från off-the-shelf komponente...

Hur man bygger en "bang i en låda"

detta är min första instructable, så jag hoppas på kommentarer om vad som är bra och vad kan vara bättre."Bang i en låda" är en kartong som innehåller en ballong som dyker när lådan öppnas, det är tänkt att användas som ett practical joke eller...

Replace The ABR i bang och olufsen röd linje 45

jag vet att detta är en ganska liten minoritet men här går.Har basen i din Bang och Olufsen Red Line högtalare låter lite fel? Kanske det kan bli populär vid högre volymer, hör du skramlar när flytta dem eller basen bara ger inte den kick du oftast h...