Bartender för nybörjare: Växlande molnighetFör den sista delen av min bartender för nybörjare series beslöt jag att göra något lite annorlunda. Istället för att använda ett recept att rd ute, jag bestämde mig att ta 1 och sätta min egen varit på den. Denna cocktail är baserade bort av en annan en kallas mörka n' stormiga. Väl är här ljusare i färgen och i alkohol som är nöjd så jag beslöt att ge det ett namn som speglade som. Därför, jag presenterar för er, part grumlig.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bartender för nybörjare: skruvmejsel

I denna delen av bartender för nybörjare kommer jag att visa dig hur man gör en mycket mycket enkel drink kallas en skruvmejsel. Om du gillar mimosas kommer du mer än sannolikt gillar skruvmejslar som du kan ganska mycket anser dem bror till mimosas....

Bartender för nybörjare: Long Island Iced Tea

Trots vad namnet antyder, long island iste är en mycket populär dricka i många tropiska platser gör att dess läckra smaker samtidigt inte äta övermannade. Eftersom denna dryck använder de fem vita, tar det lite tid att förbereda. så långt långt av al...

Bartender för nybörjare: Collins

I min strävan att hitta enkla drinkar att göra kom jag över en som kallas Collins. Enkelt att göra dryck är uppkallad efter Tom Collins en man vars ursprung är vitt spridda. Med dess primära ingredienserna i gin och sodavatten är en kolsyrad dryck må...

Bartender för nybörjare: Kamakaze

För den andra delen av min cocktail serie, kommer jag att visa dig hur man gör Kamikazes. Detta är en välsmakande dryck som har syrliga citrus smaker. Detta är en enkel dryck att göra som är bra för smuttar på eftermiddagen.Steg 1: leveranserFör denn...

Bartender för nybörjare: Lemon Drop

Lemon Drop cocktail anses av många vara motsvarigheten till hård citron godis och alkohol form. Det har blivit en bas för flera andra olika drycker, inklusive jello shots och hembränt. Idag kommer jag att visa dig hur man gör drinken som startade all...

Bartender för nybörjare: enkel Margarita

Vilken drink går mer hand i hand med sommaren än en margarita? Du kan hitta denna klassiska cocktail ganska mycket som helst ner i tropikerna på grund av dess svala uppfriskande smak. Medan det finns massor av metoder för att göra denna dryck, kommer...

Bartender för nybörjare: White Lady

Nyligen upptäckte jag att jag tycker om att göra cocktails för mina gäster medan jag är underhållande. För att utöka min drink val, började jag titta på nätet för några drink recept. Jag ville förmedla dessa recept till yo alla så jag beslöt att göra...

Nybörjare sömnad - gör en sommar mössa mönster från början

en nybörjare kan slutföra detta projekt i en dag.Saker du lär dig:Hur att visualisera och skapa ett enkelt mönster.Hur fästa tyget för sömnad.När inte ska fästa.Material:Ca 1,5 varv av en tyg (eller.75 gårdar av två tyger).5 gårdar av medeltung, dubb...

Nybörjare hackare Tutorial Ep.2: Distans stänga en webbplats

* DISCLAIMER *DENNA TEKNIK FUNGERAR INTE LÄNGRE.För det första du vill gå till startmenyn och skriv SHUTDOWN-jag och tryck på enter och programmet öppnasSteg 1: Nybörjare hackare Tutorial Ep.2: distans stänga en webbplats Nu, du kommer att behöva din...

Nybörjare tranbär mandel Biscotti

Biscotti är läckra, krispiga kakor, perfekt för doppning i koppar kaffe och te. Du kan ofta hitta dem i kaféer, där de är jätte storlek och doppade eller fuktad i choklad. Men de är förvånansvärt lätt att göra själv!Jag kallar detta recept nybörjare...

Digital teckning för nybörjare

Hur vet jag det är lätt för nybörjare? Eftersom jag precis börjat göra detta. Allt som jag försökt var experiment som jag katalogiserats som jag gick. Jag använt Gimp som du kan ladda ner gratis i denna länk. Dessa bilder är uppenbarligen felaktiga o...

10 set av brödunderläggen projekt för nybörjare

Skärbräda är ett bra sätt att bygga elektroniska projekt enkelt och på kortare tid utan att behöva löda. Ett problem som ställs av nybörjare inom elektronik är att de inte kan löda komponenterna prydligt på kretskort. En dålig lödning gemensamt kan l...

Hur man syr en kopp mysig (för take away kaffe) - lätt nybörjare projekt

Hej killar här är ett mycket enkelt sy profect för nybörjare eller bara en rolig och funktionell projekt för proffs! :D...

Bass Fishing för proffs och nybörjare

Steg 1: Välja lockar för olika vatten När bass fiske efter ett regn eller i smutsigt vatten har en spinner bete eller en flashig vev bete bass brukar gå grunt när vattennivån stigerSteg 2: Spö och rulle typ jag har en 13 tackla fiske gjutning rulle p...

Flugfiske gjutning Tips för nybörjare

Gjutning med en fluga spö är en konstform som kan vara både utmanande och otroligt givande. Det tar tålamod och praxis för att uppnå mästerskap, men lärande behöver inte vara svårt. Med förståelse för några grundläggande principer och öppet utrymme a...

Nybörjare svetsning Project - utomhusspisen

Hej alla,Jag satte detta detaljerad video tillsammans visar hur man bygger en riktigt trevlig utomhus eldstad. Detta är en stor nybörjare svetsning projekt! Njuta av.Tim Carlielle...

Hur man gör en Super Origami rutan för nybörjare

detta är en SUPER lätt origami hantverk för nybörjare.Steg 1: leveranser Du behöver en full papper papper linje eller tom kommerarbete.Valfritt val: limSteg 2: Vik Vik pappret upp på stora inte var långtSteg 3: Vik 2 Sedan vika det igen.Steg 4: öppna...

Gitarr grunderna för nybörjare

du kommer att lära konsten av akustisk gitarr. Tack för att ni kom!Steg 1: Introduktion till gitarrspelHej. Gitarr är en stor konst och hjälper dig uttrycka hur du känner dig eller få dig kycklingar. Skämtar bara. Vi är i den för den musik och konst...

10 min nybörjare Yoga

Kolla in denna nybörjare 10 min helkropps yoga stretch rutin med fokus på meditation och föryngring. Det är bra för att lindra muskelvärk och återhämtning. Prova denna 10 min rutin på morgonen för att börja dagen eller på kvällen för att koppla av....