BB8 Lip ArtHjälp mig genom att prenumerera på min YouTube sida. = P

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lätt mardrömmen för jul lip art

gav lip art ett nytt försök!Steg 1: månen Att få gula jag placerade som på ena sidan av min läpp på toppen och botten i en cirkel. tis de månen.Steg 2: natthimlen Sedan få svart jag lade det överallt annars.Steg 3: dags att glänsa Att få en guld färg...

Alice i Underlandet Lip Art

Steg 1: Drottningen Med rött från min makeup forever flash lastpall ska jag placera Queens hjärtat i mitten av mina läppar.Steg 2: Cheshire Cat Med hjälp av NYX lippie i färgen ros jag är att placera det i remsor och sedan tar den varma Rosa från mak...

Saftigt rött äpple | Glossy Lip Art

Jag ville starta en läpp konst serie på min YouTube-kanal, och jag trodde detta skulle vara ett perfekt utseende till att börja med. Vem älskar inte en super glansigt candy apple red läpp? Jag gav också detta ser en droppande effekt som du kan se i d...

BB8 byggde med Lego Star Wars delar... Och ändå moves i slutet av denna handledning

Jag har skickat in denna modell till Lego idéerhttps://Ideas.LEGO.com/projects/127584Om du gillar denna Lego version av BB8, rösta för det här projektet.Logga in med kontot sociala medieroch rösta för det.Tack själv en miljonen!Jag såg "Ett nytt hopp...

3D tryckta fjärrstyrda BB8 Droid - gör kursen

Detta instructable skapades enlighet projektet kravet på Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com)Hej killar,Detta är mitt sista projekt för göra kursen på USF. Vi har kunnat bygga vad vi ville, så länge som det drivs med Arduin...

Funktionella Funna Art Assemblage - Clock

min far arbetade i reklam i 30 år. Han har alltid varit en mycket kreativ person. I själva verket började han sitt yrkesliv som art director innan befordras till creative director. Om du tittar på den nya Visa lita på mig, kanske detta kommer att inn...

Farscape Cross Stitch: Art Nouveau Aeryn Sun

Cross stitch mönster (i excel och bild form) av Aeryn Sun i art nouveau-stil med citatet "Den strålande Aeryn Sun"Steg 1: materialAida 14 antal tyg (mönster skrivet för en 5 x 7" ram)Färger (standard floss färgnummer)Disposition: svartHår,...

Retro husbil Hoop Art

Jag är inte säker på om jag har nämnt det tidigare men jag inte sy. Det är bara något jag aldrig riktigt hade plockat upp. Jag tror jag var alltid mer av en hantverkare och min syster var mer av en avloppsledning. Väl inte att sömnad är inte ett hant...

Djurens Stripe Nail Art

Jag älskar djur rand / mönster nail arts, de ser så söt och underbar! Jag har försökt denna konst med olika färger på nagellack den senaste veckan. Jag har försökt nagelkonst djur stripe på 4 olika sätt.Jag hoppas du gillar dem!Denna nagelkonst är ga...

Hemliga Eos Lip Balm behållare

EOS är en riktigt cool läppbalsam i en söt boll formad behållare. Men när du använder allt det, vilken nytta har det? Du kan använda din eos behållare för att hålla små objekt genom att rensa ut. Jag ska visa dig hur.Steg 1: leveranser-En eos behålla...

Art Deco halsband

Huvud till järnhandel (eller gräva runt din verktygslåda) att göra dessa art deco inspirerade halsband.Steg 1: Titta på den video tutorial här!Steg 2: Du behöverDU BEHÖVERDrillKedjaE-6000 limHörnet parentesCabochonerHoppa ringar och en hummer kloAvbi...

Art Deco trä halsband

jag gjorde detta halsband till min underbara fru. Hon ville ha en "Big, fet, art deco uttalande halsband".Den är tillverkad av små bitar av mycket polerat trä, gängade på brodertråd, med en antiqued mässing kedja.Om du gillar det, rösta för det...

Färgade silverbestick - inramade kök Art

detta är ett bra sätt att göra något du använder varje dag till konst!Detta projekt är mycket lätt. Alla kan göra det.Det är också en cool sätt att göra konst för ditt hus!Kolla in steg för steg instruktioner här: http://korrinewojcik.blogspot.com/20...

Lip Balm Logoband

jag bodde i Florida Keys som utomhus utbildare och vindsurfing instruktör för 2 år tillbaka i mina yngre år och medan jag var där mina läppar fick stekt av solen. Det enda som skulle hålla mina läppar blir brända och blåsor var konstant tillämpningen...

CNC ASCII Art

Som har över 40 år säkert har hört, eller ens ut på matrisskrivare, vad populärt kallad ASCII-konst. Byggdes ursprungligen som ett ekonomiskt sätt att överföra bilder i BBS (Bulletin Board System), är ett konstnärligt uttryck intimt kopplad till börj...

Full Color Stencil Art med rastrering

göra färg stencil art med en laserskärare. Idealisk för storskalig utskrift på olika ytor.Köpa stencilerna på Etsy.Steg 1: materialVerktygLaserskärare: du kunde göra en för $50, men jag hade en tillgänglig.Image processing och plottning programvara:...

Galaxen Lip konst!

Detta är en "hur man" på en galaxy lip konst!Steg 1: förstaMåla dina läppar svart.Steg 2: ögonskugga Med blå, lila och rosa ögonskugga plats de slumpmässigt på dina läppar hålla blå i mitten.Steg 3: Skinande färger Med en shimmer body paint uppr...

Art Deco Fireguard för Log brännare

I detta instructable jag gå igenom processen för att skapa en anpassad metall brandvakt att gå runt en log brännare.Jag byggde detta som jag har små barn i min familj som var på väg att besöka över jul, och jag ville undvika dem av misstag vidröra lo...

Art déco-Design

I detta projekt ska jag gå igenom en snabb promenad genom med vad jag gjorde för att skapa stora Art déco-paneler. Du kan göra detta på vad någonsin skala du vill. För mina syften var detta en installation för grand hallen in i en byggnad.Du vill bör...