Beginner's Guide to Hand färgning garnEn nybörjares Guide till Hand färgning garn

Ett FiberArtsy inlägg

Har du någonsin märkt att även med 1000-tals garn colorways och kombinationer, du på något sätt inte kan hitta precis den färg du vill för att vissa sticka eller virka projekt? Det har alltid varit mitt dilemma. Så, jag bestämde mig att börja färga mitt eget garn. Wow! Som öppnat upp en helt ny värld av färg för mig. Det finns inget riktigt så givande som att ta ett vanligt, vitt nystan garn och förvandla det till något magiskt! Här, delar jag mina hemligheter med dig i Beginner's Guide to Hand färgning garn.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hand färgning Pläd

jag ville se om jag kunde göra ett rutigt mönster helt enkelt med hjälp av mekaniska motstå dye tekniker. Jag försökte på två sätt, en av kopplingsförbehållet och den andra av sömmar. Jag slutade med en som var ganska framgångsrik, och efter ett miss...

Kevin Brauch Beginner's Guide to Loving ROM

Här är en stor nybörjare guide till njuta av mörker och ljus Rom. Det är allt du behöver veta för att börja njuta av favoritdrink pirater överallt!Glöm inte att prenumerera på och som vår Youtube-kanal så att du inte missar exklusiva videor.www.youtu...

Absolute Beginner's Guide to vedeldade

Har du någonsin velat ta ritning eller konstnärlig design ett steg längre? Kanske du ville hoppa över den ritning delen helt och imponera på folk med din episka vedeldade kunskaper... men faktiskt inte har vidtagit åtgärder för att starta? Hursomhels...

** Handledning ** Beginner's Guide to Pen är klar. *

Grundläggande nybörjare guide guider för C.A.I den här videon gå jag igenom mina metoder för att använda bjöd och skiktning av C.a. lim. Du kommer att se mig Visa våtslipning, skiktning, och sedan avsluta med en plast polska om det behövs....

En (detaljerad) Beginner's Guide to Rebellowing ett gökur

Alla älskar en bra gökur, men vad händer när din gök förlorar det är göken? Det är väl förmodligen bälgen. Tyvärr någon gång i varje gökur liv måste det bälgen ersättas. Vid denna punkt, du har ett par alternativ: kasta gökur och få en annan en (gans...

Hur man färga själv Striping garn (utan specialverktyg!)

En FiberArtsy handledningHur man färga själv Striping garn (utan specialverktyg!)Har du någonsin försökt att färga själv striping garn? Någonsin märker att du behöver komplicerade (och dyra) verktyg som en tänjning ombord används med en vävstol? Tja,...

Hur man färga garn: Handpainting

jag har varit döende att färga mitt eget garn i månader nu. Jag har varit en sticka i många år och de vackra Garner som finns nu inspirerar mig att skapa mina egna. Jag slutligen gjorde det och dokumenterat processen här.Alla artiklar som använts här...

DIY garn Swift

Har du garn snabbt? De är oerhört händig redskapen för enperson som arbetar med garn. Som en spirande garn dyer och stickning mönster designer, tror du jag äger en. Nope. För mycket pengar som skulle kunna användas till garn. Baksidan av stolar arbet...

Multi Color garn färgning - röd & blå gör...

Multi Color garn färgning - röd & blå gör...Del 1 av min Fiber-To-Dye-For serien!Ladda ner denna gratis handledning!Det finns så många olika roliga tekniker till färgning garn som jag vill prova, så jag tänkte, varför inte dela! Här är en variant på...

Hur man färga ful garn

En FiberArtsy.com handledningSe hela röran här :)Någonsin har en av dessa Grand idéer där du bara vet att det kommer att bli super cool? Ja, jag hade en av de denna vecka.En Super Cool och rolig garn färgning Experiment! Woohoo! STÖRSTA FAIL! Åtminst...

Röra-fri färgning med Kool-Aid

Dessa instruktioner fokuserar på färgning garn av natursilke, men något protein garn kan färgas med Kool-Aid och en liknande process kan användas till färgning lös fiber och tyg. Proteinfibrer inkluderar nylon samt animaliska fibrer som ull och alpac...

Anvisningar färga garn med påskägg färger

En FiberArtsy handledningLadda ner denna Tutorial gratis!Så många färgämnen, så lite tid! Visste du att du kan färga garn med vanliga ole påskägg färgämnen? Japp! Inte den fancy-schmancy nya färgämnen ute men bara vanlig Paas som är gjord med karamel...

Skuggade garn nystan - färgade med Kool-Aid

detta är ett enkelt sätt att hand-färga garn i färger som gradvis ändra nyanser över hela skärmen. Som en bonus är det billigt och säkert - eftersom du färgning med Kool-Aid. Du kan plocka upp din Öresundstullen på någon affär, och allt är mat-säker,...

Färga garn med Kool Aid: Oh ja

Är det garn som du hittar i butiken bara inte tillräckligt ljust för dig? Har du velat prova färgning, men du inte vill att det ska vara för komplicerat? Vill du ha ditt hem luktar blå hallon saft? Så är projektet för dig! Jag kommer att visa dig 4 o...

Naturlig färgning med maskrosor!

En FiberArtsy.com färgning TutorialVälkommen till min nya naturliga färgning serie!Jag har som vill gräva i roligt värld av naturliga färgämnen för länge och jag är super glada. Min normala gå-till färgämnen är Jacquard syra färgämnen så detta är ett...

Hand DyeYarn med hjälp av färgade iskuber & solen

jag var förvånad över att se att det inte fanns en Instructable visar hur att färga garn med hjälp av färgade iskuber & solen. Det är absolut det enklaste och roligaste sättet att färga. Vem vill värma upp köket på sommaren, med Moder natur är lättar...

Kryddig tonfisk Hand Rolls

Dessa rullar är mycket yummy och ganska lätt att göra. Jag använde en pott för att göra ris, men det kan göras i en riskokare också. Detta recept kan också hittas på charlieforstar.com..Ingredienser:½ pund sushi grade färsk tonfisk, skuren i små tärn...

Hand grepp för ena handen iPhone bilder

jag har börjat använda min iPhone kamera för att illustrera min Instructables. Men det innebär ofta min andra hand är upptagen med något jag försöker Visa. Jag oroa alltid släppa iPhone och bryta skärmen. Jag beslöt att göra ett grepp för att hålla t...

Hand broderi blomma

Teknik en vacker guide till Hand broderierför nybörjare och mer erfarna används. Du kan sy något av mönster med dessa stygn, om du har broderat några andra konstruktioner baserade på Cast-on och ädelmetaller sy och franska Knut stygn teknik, skulle j...