Billiga Warhammer spelom du vet Warhammer då vet du att det kan bli riktigt dyrt så jag bestämde mig att göra min egen billigare version med hjälp av brädspel bitar.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Billiga N64 spel fall

N64 spel. Värsta med det är att köpa lösa patroner. För att få en fullständig kopia med allt som ingår är en massa pengar på eBay beroende på vilket spel du vill köpa: Usch!!!Jag har skapat en lösning som är billig och alla kan göra det.Steg 1: Välj...

Billiga retro spel Arkad bord med integrerad display

HejDetta är min första instructable så känn dig fri att kommentera och kontakta mig om jag kan göra bättre förklara varje steg! :-)För detta instructable måste du:IKEA brist på tabell17 tums datorskärm med DVI eller HDMI-ingångRaspberry pi 2En Micro...

Billiga Dart spel

detta är en enkel metod för att göra dart dart spel göra det och njuta av spelet, skriva dart styrelse bild och fixa det på frigolit och starta speletSteg 1: 1 x gummiband1 x bollen huvudet pin1 x blade1 x sax4 x tändstickorSteg 2: steg 1 ta filmen s...

DIY billiga skicklighet spel

dag jag kommer att lära dig hur man gör en mycket enkel hand fingerfärdighet spel. Allt du behöver är:-uttag för lampa och en 3.5v glödlampa-3 stycken av kabel (ca 15 cm lång, med nakna huvud)-4.5V batteri (eller 3 AA-batterier)-2 bitar av florist tr...

Platta paket ljus spela Box

Knorra studion på The Exploratorium i San Francisco har en underbar ljuslåda knorra verksamhet. Du väljer objekt som kastade intressant skuggor, ordna dem bakom en genomskinlig skärm, och lysa en liten ljus på dem. Förlägga några av dina objekt på en...

Hur man gör krig spel terräng. (Staden ruinerna, Tank fällor, bunkrar & mer)

i denna instruktions kommer att undervisning hur att göra krig spel terräng bitar, för användning med Warhammer skala modeller, eller tåg Etc.Jag har gjort dessa runt 10years på grund av de mycket dyra priser pre gjorde byggnader kommer att kosta dig...

Hur får nästan gratis spel!

Hur många människor vill ha spel men vill inte betala en massa pengar hela tiden. Du kanske vet ebgames eller gamestop kan du handla i din gamla spel men som de gör det är orättvist. De köper ditt spel för några dollar och sälja den för 10 x mer. Bra...

Gatan Rodel: Snö Version

jag byggde denna snö Rodel igår, eftersom jag inte kunde stå väntar på sommaren för att komma igen. Jag har inte provat det ännu, så jag planerar att göra det idag. Jag bygger det främst av utformningen av min "Street Rodel" som visas i ett par...

Oman siffra D6 Dice

för några månader sedan, en vän postat på MyFace något om artisan trä tärningarna. Jag ville göra något själv, men jag blev besviken att de använt en fancy CNC-svarv med långt större precision än mina ynkliga dödliga händer. Fortfarande, jag ville fö...

Billiga & lätt Baby Gym - justerbar Mobile för spela Mats & Cribs

Babyprodukter är ofta en total rip-off, eller hur? Nya föräldrar måste ha en enorm "sucker" logga på sina huvuden, ges de skyhöga priser vi är laddade för bitar av färgglada plast och tyg.Baby gym är i synnerhet inte värt $100 +-prislappen de be...

Billiga proteshand för att spela basket

En billig och enkel lösning för människor vars försäkring inte betalar för aktivitet specifika protetiska.Steg 1: Markera först raden Markera raden, ganska nära till i bilder. Du kan göra den större, men det kan komma i vägen för din skytte hand (hög...

Arduino ljus spel / inbyggd med fin men billiga kit

Hej tack för att klicka på mitt spel! Så om du titta på videon ser du spelet är mycket enkelt och det var kul att bygga. Allt jag behövde var:Arduino uno r3 (verkligen ditt val av någon arduino)8 lysdioder minst en annan färg med motståndLCDbyta regi...

Billiga High Speed videoinspelning för analys i fysikexperiment

Video analys har blivit ett bra verktyg för fysikexperiment från klassrummet till utforskning av rymden.Förra året gjorde jag ett experiment för forskning och det stora problemet var att räkna ut hur till protokollföra hög hastighet video för billiga...

De 2 bästa spela på ordet kostymer någonsin

Detta är hur man gör 2 mest enkla och sötaste spela på ordet kostymer någonsin. "Face book" & "Eye pad". Med leveranser bör du ha runt huset. Hoppas du njuterSteg 1: Vad du behöver För "Face Book" måstebit kartong 12 X 12...

Bygga en billig bärbar Wii Laptop

Min dagliga bussresa till skolan och tillbaka tar upp totalt en timme, och har tagit upp sammanlagt en timme för de senaste åren. Detta har aldrig varit mycket av en fråga för mig... men jag tror att det är de bästa DIY projekt som lösa icke-frågor....

En billig gitarr capo

detta är min 2: a Instructable för en billig gitarr capo som skulle kosta mindre än 3$...Steg 1: Samla material Material som behövsMaterial som behövs kan vara lätt tillgängliga på din hem- eller stationära butik...1. en tuschpenna2. en rubberbandSte...

Billiga lo-fi trådlös audio utförande system

trådlös audio utförande system gratis modellen från att vara bundna direkt till förstärkaren, så att de kan utföra vissa ganska häftigt ben sparkar och rättfärdig spin flyttar. Men hur coolt är det att spendera alla dina öl pengar på utrustning? Jag...

Billig katt hus

Ett tag sedan jag hade bestämt jag behövde en katt hus så mina 2 katter skulle sluta hoppa på disken och hade någonstans att spela. Jag köpte en billig en bort av eBay för ca $35 och ställa upp. Några månader senare det verkligen visar det kvalitet (...

Bygga en billig Cigar Box gitarr hemma

Hej. Som en födelsedagspresent till min bror, jag bestämde mig att göra honom en fin cigarr box gitarr. Detta är den första jag någonsin gjort så det var lite av en lärorik erfarenhet.Innan gitarr, jag bestämde mig för att det ska göras från antingen...