Billigt, lätt, lätta snön IsbroddarDetta instructable som började som ett experiment, och eftersom det fungerade jag ladda upp mina slutsatser här.

Jag går till college i Utah, så på vintern trottoarerna kan få mycket isiga och slick. Plus hade de flesta av mina skor mjuka bottnar eller inte särskilt bra dragkraft (Sperrys, cowboy stövlar, etc). Så jag ställa hur att bygga några lätt stegjärn eller spikar att fästa längst ned i en sko, så att jag kunde få till klass utan att falla på min baksida framför alla damer.

Jag tänkte på många idéer, från järnaffär stegjärn i andra instructables, eller även pizza-skärare Heelies eller salt-dispensering och snö-plöjning stövlar. De var alltför komplicerat, dyrt eller omöjligt, och jag har inte någon skrot eller verktyg med mig på college. Så jag gick med gör dem av kontorsmaterial och blivande papperskorgen.

Jag försökte två olika metoder. Ett par av stegjärn jag använt staples som metallen "trampa" och i det andra paret av stegjärn jag använde häftstift. Båda sätten verkar förvånansvärt fungera. Nubb göra bättre grepp, men lossnar foten lättare, kan inte bäras inomhus och med tiden nubb börja bryta och faller ut. Häftklamrarna är mer låg-profil, och du kan bära dem inomhus eller passa in dem i fickan om du ville.

Båda stegjärn är mycket kompakt. I lågsäsong lagra jag häftstift stegjärn på min lärare pall.

Som sagt, är dessa "stegjärn" inte den mest robusta enheter. Dessa är mycket enkel och inte för tungt eller extrem användning utomhus, och definitivt inte lika hållbart som andra stegjärn. Jag ville bara ha dem för att få mig till klass, inte att klättra ett vattenfall.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bekämpa robotar

jag kommer inte att definiera robot strid. Vad jag ska göra är omslaget hur man konstruerar en en. Det finns inga perfekta sättet att bygga en robot så jag ska bara köra av olika sätt du kan bygga en robot och hitta evenemang. (För robot tävlingen ja...

Tio Dollar Tenkara

Tenkara är den trendigaste nya trenden i flyga fiske.Problemet är att Tenkara fiske kommer att kosta dig en gazillian dollar för att komma igång.Som en Fisk nörd och en pappa, jag var tvungen att hitta ett billigt sätt att komma in på denna åtgärd.De...

Framkomligt (nybörjare) Macarons

När jag började först försöker göra macarons, jag alltid känt att den precision och exakthet i alla recept gjorde upplevelsen mycket mer stressande (och jag slutade med många, många misslyckade batchar). Då jag hittade en video som använde enkla mätn...

CD-kub ljus

om:Dessa är billiga och lätt att göra. Och om du får några av dem bara billigt du kan sätta ett ljus eller några lysdioder i dem och hänga dem i din trädgård eller på dig parti.Delar:X6 CD- eller DVD-skivorVerktyg:GradskivaLinjalenPenna eller pennaDr...

Lätt, snabbt Make-Do skyddsrum från gratis pallar!

Okej, så jag jobbar min butt off försöker få redo för Halloween, vars tema skulle bli Gotham City och Animated Series versionen av Batman och något jag märkte samtidigt bygga dessa enorma strukturer i min trädgård att simulera skyskrapor... Hur lätt...

(Fällbara) vägg monterad stående skrivbord

Jag ville skapa ett stående skrivbord för mig själv, men jag ville kunna lägga undan när inte i använda. (Ja, även mindre fotavtryck än en vanlig stående skrivbord)Jag valde att använda ett sidobord IKEA saknas för det är ljus. Billigt och enkelt ers...

Om fastställande av en valvecover packning läcka

om du har en läckande packning det kan kosta dig mycket om du inte fixa det.Jag kommer att förklara hur man billigt fixar eller ersätta en valvecover packning.Verktyg som behövs;-socket set eller skiftnycklar-finaste sandpapper kan du få-rubriken spå...

Hur man skär pipe trådar utan en pipe vise

första! Jag hoppas många att komma.Tja, rubriken säger allt, jag behövde att skära några pipe trådar för min nya säng (ännu en annan pipe säng) och jag inte wan't att investera pengar i en ny vise med en pipe anläggning käke, främst eftersom jag reda...

Nödbostäder från garderob lådor

är du trött på övernattning i tält eller lokala super kupolen, väntar på nya trailern från FEMA? Tja, inte hålla andan. I stället bygga denna fiffiga skydd från kartong eller annan styv skivmaterial. Eftersom det är en bit, det sätter upp snabbt, fäl...

Julkort med inbyggd retro videospel för under $10

Hej alla och Välkommen till mitt andra jul relaterade projekt.Har du någonsin fått ett riktigt tråkigt julkort? Du har någonsin satt där och tänkte för sig själv "om det bara fanns en liten spel på det här kortet som jag kunde spela..." Ja funde...

Tyst (öppen) trappor

Förra veckan fick jag äntligen för trött av min finfina / knarrande ljud att göra trappor. Det hade varit stör mig i månader, men några snabba sökningar där inte så lovande. Dess en öppen trappa, från min bottenvåningen leder upp till första våningen...

Hur billigt ersätta slitna innersula och göra det sista

Jag väljer inte att göra detta instructable tills efter jag hade gjort gärningen, så det kommer att saknas bilder.Mina skor är gjorda så att de äter bort på sulan där bollen av foten är (titta på 3: e bilden, de är liksom gummi knivar). Jag ville fix...

Ersätta BIOS batteriet på en IBM Thinkpad 600 X billigt

om du ser den POST-fel på bilden på din IBM Thinkpad 600 x skärm, din BIOS-batteriet är förmodligen död. BIOS batterier för Thinkpad 600Xs gå för $40,00 online. Men är själva batteriet helt enkelt en gemensam klocka litiumbatteri med särskilda (dyrt)...

Hur till göra A billigt sätta av högtalare för en MP3 spelare eller iPod

så, eftersom jag har behövt ett par externa högtalare för min ipod, beslöt jag att göra en. Detta Instructable tar bara minuter efter att du få material.Steg 1: Saker som behövsDessa är de saker du behöver:1. gamla öronsnäckor eller riktigt billiga s...

Ersätta urinblåsan vattenslang billigt!

Steg 1: Din urinblåsa Jose Look Gross så här? Även om det är ren inuti, gulfärgning gör att det ser skiss. Så vad göra? Du kan ersätta slangen med de särskilda en det Fiskgjusen säljer. Eller du kan få en helt ny blåsa... Eller! Du kan ersätta det me...

Ett billigt tillförlitligt sätt att ersätta en knapp!

precis som titeln säger, i själva verket behöver du inte köpa en ersättare knapp.Dess ett bra sätt att återvinna också, allt du behöver är några tråd, nål och fliken off en läsk kan.titta på videon för att få en bättre uppfattning om hur detta funger...

Fiske Boot Bar Isbroddar

Den absolut bästa Novecento designen för flugfiske stövlar. Bar Isbroddar har överlägsen gripande jämfört med dubbar, kände eller lug gummisulor. Fungerar mycket bra på torra klippor, slemmiga stenar och alger/moss omfattas klippor. Kan inte tro hur...

Hur man bygger en skum teardrop trailer. ruttna bevis, välisolerad och superlätta

På ett sätt är teardrop campare en bra påminnelse om den gamla amerikanska västern, det att pionjärer, Nybyggare, upptäcktsresande och cowboys upptäckt, och att infödingarna hade vetat hela tiden. Nybyggarna med sina Conestoga vagnar och chuck vagnen...

Billigt och enkelt kaffe likör

tillbaka i dag, innan baksmälla började, jag älskade verkligen vitryssar. Jag hade en på en fest vägen tillbaka när och blev kär, då såg The Big Lebowski och visste att kaffe likör och jag var gjorda för varandra.Någonstans i allt detta insåg jag att...