Boot-i-licious Halloween kittelhar jag älskade Halloween ända sedan jag kan minnas. Det är en så underbar semester säsong med faller väder, smaskiga livsmedel, kostymer och fantastisk inredning! Jag trodde det skulle vara kul att göra en ovanlig Halloween prop för min inredning... så jag la häxans stövlar till en plast kittel för en Boot-i-licious Halloween prop. Jag har beslutat att visa detta på verandan med en skål med torr-is och varmvatten för en skrämmande effekt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Halloween kittel från en 55 gallon plast fat

jag använde en extra 55 gallon fat för att göra min Halloween kittel. Om du kan hitta en i svart eller med en löstagbar topp, skulle det vara mycket lättare.Material:1-blå fat35 - 3/8 tum transport bultar - (29 av dem 1och 1/2 i längd och 6 av dem 2...

Goldies bubblande Halloween kittel

jag gjorde en pjäs som kan läggas till en kittel att göra det ser ut som det bubblar. Denna pjäs var gjorda för att passa runt en person som sitter i en stor gryta, så de ser ut som de är nersänkta i bubblor eller en varm vätska.Steg 1: Steg 1 jag to...

CARNIVAL PARTY:

Slutet av sommaren 2010, bara några dagar före den första dagen i skolan, hade vi en tillbaka till skola karneval part. Alla priser var skolan leveranser, roliga pennor och mappar, Squishies och suddgummin. Barnen hade skitkul och begärde för att gör...

Halloween Full-size bubblande kittel Prop

"dubbel, dubbel-slit och problem; Fire burn och grytan bubblan." (-William Shakespeare, Macbeth). Varje Halloween display behöver en kittel, men de är svårt att hitta... När var sista gången du såg en kittel försäljare kommer dörr till dörr?Så d...

Klä upp din sockerkulör äpplen detta Halloween titta som en kittel.

Klä upp din sockerkulör äpplen detta Halloween genom att doppa dem i smält choklad och dekorera dem med modeling choklad eller sockerglasyr titta som en kittel.Köpta sockerkulör äpplen kan du göra snabba arbete av detta recept, men om du väljer att g...

Gimli dvärgen - Sagan om ringen Halloween kostym

efter framgången med förra årets Gene Simmons projekt, jag var spännande att se vad RavingChild skulle komma med för Halloween i år. Jag hade en känsla av att vad han beslutat, det skulle vara intressant, roligt att göra, och utmana min prop-making f...

Flaming kittel eld grop

delfiner, för alla deras prisade intelligens, har aldrig utnyttjat kraften i brand. ~ Prof Petit PauvaDelfiner kan inte har utnyttjat eld men vi har och här är mitt exempel på domesticeringen av eld. Som de flesta människor tycker jag om en bra eldgr...

Alien legosoldat Halloween kostym

detta är ett begrepp som jag skissat upp bara 2 dagar före Halloween, och på något sätt lyckades dra ihop allt runt mitt arbetsschema. Jag ville inte spendera mycket pengar, så mina idéer var begränsad till mestadels levererar jag hade i min garderob...

Halloween kostym Tricks

Jag älskar att göra kostymer men de måste vara billig och använda vanliga material. De bör också vara ganska lätt att göra.Steg 1: Det handlar inte om hela kostymDet handlar inte om att göra den kompletta kostym. Det handlar om några enkla idéer att...

Röka kittel

Så jag vill verkligen ha en festlig Halloween hus i år. Jag har redan gjort några projekt och på målet att få några andra objekt, jag såg en rökmaskin som jag trodde skulle lägga till en annan dimension till Bus eller godis erfarenhet.så jag gick vid...

Sparsam Halloween Decor instruktioner

Detta instructable visar dig hur mke magiska apotekare vardagsrum.. .på en college student budget! Detta kan vara överflödig, med tanke på den stupendously kreativa DIYers i publiken, men jag har två ord till dig: Sparsamhet butik.Vet du vad? Du har...

Toy grön armé Man Halloween kostym

Om du var en gång spelat ett barn som jag, då du förmodligen med lite plast grön armén män. De var en av mina favorit billiga leksaker från barndomen. Och om du har barn som mig, då du är bekant med filmen Toy Story. Min favorit Toy Story karaktär är...

RATCHET och CLANK: kostym för halloween / cosplay videogame

detta kommer att bli fullständiga instruktioner om hur jag gjorde Ratchet och clank med hans skiftnyckel och goldfish sonic eruptor rapa pistol vapnet. Jag bar detta till Anime North i Toronto den 30 maj, 2010.Krav:Material:Två klick lampor eller loc...

Lätt häxans kittel från en Yoga boll

Dubbel, dubbel möda och besvär! Denna häxans kittel är ett enkelt DIY projekt som kommer att hjälpa upp på scenen för en spooky part.Du behöver inte vara konstnär att göra det och den är gjord med lätt att hitta material, några du förmodligen redan h...

Belyst, torris, torr godis, imma häxans kittel

Min dotter ville vara en häxa för Halloween så jag letade efter ett enkelt tillbehör som var lätt att göra, plus hade lite kul blandas in i den. Jag ville också att hon ska kunna gå ut och få godis utan att få alla våt. Jag presenterar upplyst, torri...

Brinnande glöd Halloween prop

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man bygger en pyrande högen av glöd prop. Använda det under en kittel, brända liket etc.Steg 1: Material som används Materials used:1 eller flera burkar av spray skum isolering1 eller mer orange sträng...

Office Halloween dekorationer... med extra Zombies

Detta är området främre counter (reception) vid universitetsområdet där jag jobbar. Halloween är vanligtvis inte en stor sak i Australien, men vi trodde vi skulle ha lite kul förra året. Det finns en zombie dolly i en hemgjord Kista under tabellen co...

Ledde SPIDIES - Halloween hantverk för barn

detta Instructable visar dig hur man sätter ihop några ledde Spidies för Halloween.De är enkla att göra och kul för att gömma sig i mörka hörn för gäster att hitta.Jag har försökt att hålla denna enkla och rakt på sak för yngre tittare. Om du är ute...

Låg kostnad Halloween popup-tecken

efter att ha tittat på några av de tillgängliga kit för att göra en popup-karaktär, de verkade av god kvalitet men jag har mycket kvar över saker i mitt garage och kände att jag kunde bygga en för mindre än kostnaden för kit. Och jag erbjuder detta f...