Carving a Chewbacca PumpkinI detta instructable jag visar de mest grundläggande steg för att skapa en 3D skulpterade Chewbacca ansikte i en pumpa. De verktyg jag använder är exacto knivar, clay band verktyg och små linoleum och wood carving stämjärn. Välj vad som fungerar bäst för dig och vara trygg och kreativ. Vad som fungerar för mig kanske inte bäst för dig... Som med alla kreativa projekt är personlig preferens och skicklighet upp till dig samt lägga till eller hoppar detaljer. I slutändan alla som betyder något är att du är nöjd med din skapelse. Jag hoppas mina bilder och beskrivningar hjälpa:) Ha kul och njuta!!!

BTW detta startades på en pumpa carving party lördag natt sedan klar efter natten, så det kan göras i sessioner om du inte väntar alltför länge i mellan.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Snygg och lätt Pumpkin Carving steg Instructable

denna pumpa carving instructable är en bra och billig verksamhet att göra med barn på Halloween!Steg 1: Samla leveranser Första sak att göra är samla dina leveranser. Du behöver:-ett medium till stor storlek pumpa-carving knife (en kökskniv är vad ja...

Pumpkin Carving Saws

Jag minns fortfarande tittar på min äldsta Son med en vass kniv för carving pumpor för flera år sedan och inse att en vass kniv var bara inte det bästa verktyget för jobbet, inte heller de säkraste för sin ålder. Jag twinging och orolig tittar på hon...

Carving en Pumpkin

Ok vi köpte butiken kit för att göra Pumpkin. Du kan plocka upp dem i bara om någon butik runt Halloween och de är så kul för barnen. Och vi gillar att titta på dem att göra pumkins. Alla instruktioner finns på paketet....

Insidan ut Pumpkin Pie

jag ville göra en pumpa paj ur pumpan jag används för dekoration. Jag snidade pumpor, men jag ogillar det faktum att de börjar mögel bara några dagar senare.Så jag bestämde mig att visa min pumpa utan carving det och sedan koka det hela efteråt.Vad j...

Enkel Halloween Pumpkin Decor idéer

Det är pumpa säsong och det är dags att börja carving. I denna tutorial ska jag visa dig några enkla DIY Halloween pumpa decorating tips, tricks och idéer till spolat upp din Halloween.Steg 1: Titta på Video!Titta på Youtube-video.Steg 2: Samla lever...

Sea Monster Pumpkin

My pumpkin for Halloween this year. Jag fick en chans att dokumentera det som jag gjorde det, men jag ville ändå visa upp resultatet!Designen är original och gjordes av hand-skissa på pumpan med sharpy och sedan ta bort det med whiteboard-radera spra...

Dalek Pumpkin

Denna pumpa är medlem av en utomjordisk ras av cyborgs skapad av vetenskapsmannen Davros under de sista åren av ett tusen år krig mot Thals.Steg 1: misslyckas. 2013 försökte jag göra en Dalek pumpa med en rund en för huvudet och en inte-rundan-en för...

Hur man gör rökning Pumpkin

Hej killarIdag jag visa dig ett enkelt Trick för att skapa en vacker rök för Halloween!Du behöver bara några komponent att göra:-Glycerin-Ljus-Skruv eller spik-Aluminium CupSe videoklippet om du vill titta awesome effekten:Steg 1: Carving! Det första...

Närhet Sensing pumpa Carving

jag älskar Halloween. Det är min favorit dag årets lätt. Gratis godis och costuming; Hur kunde detta bli bättre?! Och ingen semester bättre sammanfattar DIY än halloween :)Denna kompatibel visar dig hur man gör din pumpa carving lite mer interaktiv....

PUMPKINATOR CNC

om jag vinner skrivaren en av mitt andra projekt skulle vara att bygga detta monster "THE PUMPKINATOR"Här är min idé för en CNC pumpa carving maskin... enkelt koncept pivot A axel för pumpa radie kommer detta vara justerbar i z-axeln för olika s...

Lätt Pumpkin Spice Latte

göra din egen Pumpkin Spice Latte hemma, med eller utan en espressomaskin!Använda verklig pumpa puré gör denna SOOOOO mycket bättre än Starbuck's pumpkin spice latte - och att göra det hemma gör det så mycket billigare också! Du kan göra det sockerfr...

Hemgjord Pumpkin Spice Latte

Kolla in denna pumpkin spice latte recept som är mycket billigare än Starbucks och du kan göra det hela säsongen inte bara i höst. Den använder alla naturliga ingrediens och mycket välsmakande. För detaljerade recept, kolla in videon ovan....

9 fot lång Pumpkin man

jag vill visa dig hur man gör en dekoration som är stor nog att vara en central del i din display eller bara en annan dekoration. Han är 9 fot lång och är ganska skrämmande nattetid och mycket skrämmande när du kommer nära honomHan är mycket enkel. s...

Avancerad Faux pumpa Carving

Pumpa carving är ett bra sätt att skapa ett konstverk. Problemet är, teckningen är helt borta efter bara några dagar. Det finns dock en enkel lösning... faux pumpa.Faux pumpor för evigt och ge dig möjlighet att sprida ut din carving tid om det behövs...

Animated Stargate Pumpkin

Kolleger i Instructables gemenskapen. Hälsningar!Jag har inte skrivit något på ganska länge och tänkte jag skulle dela vad jag gjorde för Halloween. Pumpan har sedan ruttnat bort och ledningar som ligger på golvet i ruin. Jag ber om ursäkt för min br...

Animatronic Singing Pumpkins

detta var en idé ursprungligen från en vän, som jag har stötte till nästa nivå. Målet är att skapa sjunger / ta pumpor med hjälp av en Arduino och Vixen. Vi kommer att använda "generiska" serieport för att anpassa dessa två awesome resurser. Ard...

Avengers montera! Mitt 2012 pumpa carving.

Detta är ett album av bilder beskriver min 2012 pumpa carving sammanställning av The Avengers. Njut!...

Batmans Two-Face pumpa Carving

jag flippade igenom några DC böcker jag har och kände mig inspirerad att göra en Two-Face pumpa. Du behöver definitivt ett par carving verktyg att börja. Jag använder Kemper lera carving verktyg och har funnit dem vara riktigt rejäla. Oftast behöver...

Hand Carving Tips & Tricks

om din som mig och inte har någon stor kraft verktyg hemma som en router, bandsåg eller svarv men behöver grundläggande former för din sniderier; här är ett trick jag lärde mig på hur man gör en cirkel från en kvadrat.också mer exakt en cylinder från...