Cykel-monterad banan upphängdBananer i ryggsäckar kan leda till en smooshy röra. Monterade på cykel banan hängslen kan rädda dagen!

Collaborative mini grupparbete av Johan Da Silveira, Jonah Ross-Mars, Kate Hartman, och Purin Phanichphant .

Se Steg
Relaterade Ämnen

Uppdaterade cykel monterad steadicam

detta instructables projekt specificerar den senaste versionen av den cykel monterad steadicam arm (tillverkad av järnhandel och hobby shop delar) för en miniDV kamera. Jag har använt den video som jag har fångat för att skapa DVD-skivor för: en cyke...

Home Made TRX: kroppsvikt upphängd utbildningssystemet

jag nyligen råkade höra om TRX utbildningssystemet av Fitness någonstans (http://www.trxtraining.com/) och blev nyfiken på den.Det tog ungefär 20 minuter för att gå tokig i den och vill ha en, men tanken på att spendera mellan 200 och 250 U$ D var in...

Akvarium värme lampa upphängd med sug koppar

ett snabbprojekt jag gjorde för en grundskola klassrummet husdjur, en skäggiga drake i ett glas akvarium. Lampan inte kunde fästas på väggen eller i taket och eftersom lampan blir varmt det var farligt att vila på toppen där barnen skulle behöva flyt...

Enkel upphängd hylla

Jag är på väg till college snart, och en av mina ägodelar som jag absolut insisterar på att få är de känsliga keramiska Haku (från Spirited Away) som jag gjorde som min fritt val projekt för min skola keramik klass. Problemet är att jag har sett de t...

Enkel cykel monterad kamera

Där gör jag en dead-lätt kamera fäste för min cykel....

Cykel monterad led strip - ganska låg kostnad.

Fairly low cost bicycle lights. Varje bit kommer från e-bay.Ingredienser:Några överblivna högtalarkabel.2.1 x 5,5 mm manliga DC Power Socket Jack koppling,Mini In-Line led Dimmer Switch Controller LED Strips ljus,RÖD vattentät 12v led strip.Jag köpte...

Cykel + zip band

har du en passion för cykling? Jag vet att jag gör, oavsett om det är en lång mountain cykel resa, eller helt enkelt cykling till skolan jag använder dessa zip tie hacka varje gång. Och när du läser detta, du kommer till. Målet med detta hack är att...

Hur du kostnadsfritt någon USB-enhet med rida din cykel

för att börja, detta projekt startades när vi fick bidrag från programmet Lemelson-MIT. (Josh, om du läser detta, vi älskar dig.)Ett team av 6 elever och en lärare sammanställt detta projekt, och vi har beslutat att lägga det på Instructables i hopp...

Bygga en cykel Boom Box

hur det började: jag rida min cykel i gemenskapen skjuts varje vecka, och folk det ville ha något sätt att njuta av musik på ridturen. Jag försökte en regelbunden bergsprängare, men den är bara inte gjord för cykel montering. Att vara en ingenjör, be...

GT cykel iDrive reparation - den ultimata fix

Gjort en GT cykel/Mt. cykel med iDrive 4 bakre fjädringssystem? Då har du förmodligen ett knarrande problem när du trampar. Den smarta designen av GT cyklar är mycket innovativa och gör ett bra jobb på att minska pedal inducerad guppade medan trampa....

Slem din Presta ventil cykel rör

punktering vine (tribulus terrestris), även känd som get huvudet Taggar (bilden är från Google bilder), är ett stort problem för cyklister i flera delar av USA och även i flera andra delar av världen. Det är förvisso ett problem i sydvästra Idaho där...

Gör din egen cykel svettas vakt

om du gör en hel del inomhus ridning, där du använder din utomhus cykel på en trainer, du kan ha haft problem med svett droppande på det övre röret eller ens i huvudet röret lagren.Det finns en enkel fix, och även om det finns flera kommersiella prod...

Cykel trailer ändring för fett cykel

Detta Instructable förklarar hur jag ändrade min enda hjul Cykelkärra att arbeta med min feta cykel.Se ursprungliga trailer bygga här:Bakaxeln är bredare på min feta cykel än på min andra mountainbikes. Hjul/däck diameter är dessutom större än på en...

"Purple Rain Drop" Kinetic konst från cykel fälgar

Reuben Margolin skapar kinetic konst som har installerats i museer över hela USA. http://www.Ted.com/Speakers/reuben_margolin.html Han grundar många av sina mönster på naturliga sinustoner. En av hans skapelser är en rund våg av trä. http://reubenmar...

Cykel Pizza transportör byggd av skrot material

jag älskar cyklar och jag älskar pizza. Så, vad kan vara bättre än att använda min cykel för att plocka upp en pizza! *Det är inspirationen bakom detta instructable - cykel monterad pizza transportören.Tyvärr blir det svårt att exakt kopiera min bygg...

Bärbar producera: botaniska cykel

Jag är en student som bor i en lägenhet långt bort från hemmet. Jag skulle älska att odla växter i mitt fönster eller på min veranda, men jag är i källarplan, så allt är delvis underjordiska. Det är bara inte tillräckligt solljus. Tja, jag rida min c...

Hydroponiska DROPP trädgård för grönsaker, örter och blommor

bilden nedan visar två hydroponiska drip system jag byggt som omfattas av detta instructable. Systemets prototyp byggdes ca 3 veckor före bilden. Alla växterna för närvarande bosatt i prototypen är mellan 1 och 2 1/2 veckor gamla. Prototypen har arbe...

LED Cube 8 x 8 x 8

skapa din egen 8 x 8 x 8 LED Cube 3-dimensionell display!Vi anser detta Instructable är den mest omfattande steg för steg guiden att bygga en 8 x 8 x 8 LED Cube någonsin publicerats på intertubes. Det kommer att lära dig allt från teorin om operation...

Min inomhus DWC Hydroponics System

detta instructable kommer att omfatta att bygga och drift av ett djupt vatten kultur hydroponics. Så långt, har jag framgångsrikt vuxit banan paprika i denna setup med fullständig lätthet eftersom de flesta av processen är automatisk.Även odlades des...