Dekorera Pepparkakor Cookiespepparkakor är en festlig behandla under semestern! Det är en rolig aktivitet med hela familjen att göra. Dekorera kakorna är nästan lika roligt som att äta dem!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Lätt Iced Pepparkakor Cookies

doftande doften av pepparkakor påminner mig om julen.Låt mig visa dig hur lätt de är att göra och dekorera som en pro om du följer en enkel familj recept och detta Instructable som är full av tips, bilder och vägbeskrivning att göra inte bara välsmak...

Pepparkakor cookie skål

Ja, du kan göra en skål helt av cookie! Och det är lättare än du kanske tror...Fyll din cookie skål med pepparkakor män eller någon sort av cookies du gillar, äter kakor, sedan äta skålen!Jag använt polkagrisar, men du kan använda någon typ av semest...

3D pepparkakor Cookie Christmas Tree

Denna vackra "snö" täckt cookie träd är en av de första julpynt jag gör – Ja, jag menar jag baka varje år. Det kräver inte några specialverktyg. Allt du behöver är ett spett, en kniv, royal icing och naturligtvis kakan degen! Använd din favorit...

Bästa pepparkakor Cookie recept

Varje år jag brukar lämna min semester bakning till sista minuten, utan tid för recept testning, och sluta med bara sisådär pepparkakor. Men inte i år! Jag tog äntligen tid att testa och detta recept, utan tvekan, gör den bästa pepparkakor cookie jag...

Hur att dekorera Uggla Cookies

Hur att dekorera Uggla Cookies*För Cookies, du behöver:Sugar Cookie Dough -Klicka här för receptRoyal Icing -Klicka här för recept eller Visa nästa bildRunda Cookie fräsarMat Gel färgämnenRörledningar Tips (storlek #2, leaf spets #67)Rörsystem väskor...

Dekorera Corgi Cookies

detta är en handledning om hur man dekorera corgi cookies. Börja med att rulla ut kakan degen och sedan använda en corgi cookie cutter (finns här) för att skära ut formerna. Den utsmyckning läraren börjar på nästa sida.Steg 1: Dekorera Cookies Skapa...

Salt deg Pepparkakor Cookies doftande

jag hittade ett recept på Pinterest för salt deg prydnadsföremål och var gladaJag bestämde mig att byta upp receptet lite genom att lägga till kanel och ingefära att göra ornament doftandeDu kan också prova pepparmynta och någon doft av julJag använd...

Michelle's Super mjuka Pepparkakor Cookies

som en liten flicka, var en av mina favorit saker om semester att göra pepparkakshus med min mor. Min mammas pepparkakor var tjock och kryddig, och jag kunde inte vänta att bygga mitt hus bara så jag kunde dra sönder hela konstruktionen och äta den.D...

Flytta pepparkakor träna Cookie

min motivation att försöka flytta tåget cookien började när min fyra år gamla son decorating grundläggande pepparkakor med glasyr. Han hade en Utskärning av ett tåg och efter han inrett det han sade, "mamma, jag vill detta tåg att köra."Tänkte j...

Bedårande ätbara Mini julgran med Cookie ornament!

Detta är en kort förklaring av hur jag gjorde en ätligt inredda miniatyr julgran och ett urval av full storlek ornament. Ser som den bästa delen av jul ligger i ätandet (det är topp 3, åtminstone), jag trodde natten vakade holiday filmer och långsamt...

Cookie korgar

I detta instructables hittar du:Aprikos och nötter cookiesCappuccino cookiesChoklad havremjöl kakorTranbär majsmjöl cookiesPepparkakor cookiesVallmofrön och Lemon cookiesJag kommer också att visa hur man gör super enkelt och super prisvärda cookie fö...

Hur man gör pepparkakor mannen

Jag visar hur man gör pepparkakor mannen från grunden. Ingredienserna är ganska vanliga och du kommer förmodligen har de flesta av dem redan. Pepparkaksdeg är ganska lätt att göra och kan användas för att göra pepparkakor cookies oavsett form du önsk...

Pepparkakor

pepparkakor är läckra och föra tillbaka förtjust barndomsminnen av juletid. Det var inget mer spännande än kalla nätter av eld äta de fancily dekorerade cookies som gjordes men en gång om året. Det är onödigt att säga att pepparkakor cookies är en av...

Enchanted pepparkakor byn

Det är så nyckfull.Alla ätliga, så behöver inte bekymra dig om små fingrar plocka en sten att prova, eller slicka en fjäril!Steg 1: Lista planernaFörst göra en layout eller en lista vad har du på din by. Jag är inte så bra i ritningen, men jag hade r...

Pepparkakor bageri (Dollhouse stil)

Detta pepparkakor bageri har ett öppet koncept för baksidan, precis som ett dockskåp som leksak och det lyser i mörkret eftersom det har 2 batteridrivna lampor :)Steg 1: Pepparkaksdeg House Detta är ett ganska stort pepparkakshus, 30 cm x 30 cm medan...

Pepparkakor Mario

i detta Instructable ska jag visa hur man gör en Super Mario pepparkakor cookie. Obs: Jag är inte särskilt bekant med Svenska matlagning ordlista, så om du hittar fel, kontakta mig så jag kan rätta till det.Steg 1: Material Allt material du behöver ä...

Lätt pepparkakor Igloo

jag personligen inte ett fan av mycket stark smak ingefära bröd så jag redigerade en socker kaka recept jag hade redan göra en något mildare men fortfarande mycket välsmakande pepparkakor cookie deg och sedan gjort det i att denna söta jul scen.Lätt...

Gingerbreadsaurous Rex Cookie

jag försöker få i semester anda så sista natten min man sa låt göra några kakor. Åh vad kul - så jag gick gräva igenom mina samlingar av recept, ingredienser och cookie fräsar och tänkte "ingen cookie säger julen mer än en pepparkakor mannen cookie -...

Festliga Cookies

Göra festliga kakor för alla tillfällen med detta enkla och läckra glasyr. De patriotiska cookies på bilden är smör cookies, Diverse gruppen är pepparkakor.Steg 1: glasyr I en båge, Blanda florsocker med några droppar av mjölk. Blanda tills konsisten...