Desert Eagle-Slide Action plus flyttbara Mag(s)Hej killar, detta är min nya desert eagle. Jag byggde det igår och jag måste säga det är awesome. Det är så länge som min underarm (om). Den har en rutschkana och flyttbara mags. Mag suger orsak jag var ont om bitar och var tvungen att improvisera. Men det fungerar ändå. Det bränder 9mm grå kontakterna (Jag mätte dem, de är, i själva verket, 9mm). Det rymmer tio rundor och ett extra kan vara kamrar precis som en riktig pistol.

Här är för- och nackdelar:

PROFFSEN

Hög effekt om 60 ft sortiment.

Stora ammo kapacitet.

Järn syn

Tyst

Slide-Action

Säkerhet

Tålig

NACKDELAR

Helt gigantiska (men desert eagles är stor, just? :|)

Mag feeder fastnar ibland

Skjut pinnar från tid till

Fastnar lite

Sucky mag (bara bygga din egen mag med att hjärnan du fått: D)

Tung (för en plast pistol)

Glöm det. Bara inte upp.

UPPDATERING-FÖR ALLA NI HATERS - JA DU DR RICHTOFEN - DETTA ÄR EN STARKT MODDED VERSION AV DUTCHWARLORDS PISTOL. KREDIT för honom för bara de grundläggande delarna.

UPPDATERING - mag feeder visas inte i bilder eftersom jag inte lägga till ännu. Antingen slutade sätt jag Knex pistol att göra och jag mod nerf vapen riktigt bra nu. Mataren var en ljus grå koppling (V formad två-notch en) ansluten med en grön stav till en röd kontakt och en vit stav att stabilisera den. Gummiband Linda runt båda sidor och spärren på till toppen av mag.

Relaterade Ämnen

Knex Desert Eagle bild Action

så här är min nya Knex Desert Eagle!Tack vare "knex armory" för idénfördelar:-bra storlek-confy!-skjuter otroligt bra och du kommer att träffa där du siktar pånackdelar:-inte den ursprungliga halva bilden-ingen magazinså några idéer vad jag kan...

LEGO desert eagle 50 cal

så jag gjorde en desert eagle med hammare och flyttbara mag av legosNjut avstorlekar är 33 reglar av 4 dubbarkommentera om du tut...

Knex pump action pistol med flyttbara mags!!!

jag har inte gjort denna pistol. Det byggdes av en vän Mrterminator. Iv'e gjorde också mp-40 med hans hjälp.Vi publicerar den MP-40 på den kanalen.länk till vår kanal: länk till den instructable: pistolen är en pistol 9 lager pump-action med flyttbar...

Desert Eagle och flyttbara Mag gevär

några inre bilder av öknen örnen och flyttbara mag pistol från min video....

Knex Semi Auto Pistol med flyttbara Mag

Hej vänner,Här är en stor ny pistol. Det är en sann semi auto pistol som har löstagbara mags. Denna pistol har lite olika uppsättning upp då de flesta normala knex pistoler. För man har ingen ram rod. Pistolen använder tanken att Louis XIV kom med un...

Knex 9-LRMS prototyp (9 lager flyttbara Mag matad Shotgun)

Hej kompisar och iblers = D jag presentera en 9 lager mag matad som har en re... OH just läst statistik lol.Fördelar:KraftfullBra sträcker sig 20-30 ftFlyttbara MagSkjuter 3 projektilar på en gångSer bra utMycket hög ROFMag fed-Nackdelar:Kort variera...

Knex flyttbara Mag Assault Rifle

ja jag hittade en stock på den Oodammo gevär finns här... så jag semi-moddat den och lägga den på min bössa... vilket är inget speciellt... jag använde den Dunkis Trigger och moddat sin handtag lite, båda finns här, och så långt dess min bästa AR ive...

Bästa Knex Desert Eagle instruktioner

Hej alla! här är instruktionerna för min Knex desert eagle, och jag hoppas ni gillar den. Pro: skjuter! Ca. 8 meter räckvidd. Ser trevlig sann trigger nackdelar: ingen bild åtgärd... Enda skott... Inget bekväma handtag... Lista över: kopplingar:-halv...

Bästa Knex Desert Eagle!

Hej detta är min första instructable, så jag hoppas ni gillar den. Jag gjorde en desert eagle ur knex, och det blev bra! Jag kommer lägga upp instruktioner mycket snart! P.S. Im ledsen för min dålig engelsk im från Holland...

Knex Desert Eagle. 50 ~!

hi!Jag letade efter en knex desert eagle.50 på denna webbplats, men jag kunde inte hitta en bra en!så jag toke Woutgineer bössan realistiska knex och modifeded det till en Desert Eagle = Dden har 2 bilder, den "skal mata ut" en,och fram på fat!J...

Knex Pistol med flyttbara Mag

detta är min knex pistol baserat på ownedintheface's knex pistol men med förbättrad flyttbara mag och förbättrad fat, Händel och strukturell integritet. Den kan skjuta blå stavar 59 fötter med flera bra band. Jag hoppas du gillar den.Steg 1: Fat och...

Knex SP-51 Desert Eagle Mk2

detta är den väntade för Mk2 version av D. örnen. Det är välbyggd och redo för krig = DFördelar:Mycket kraftfullBra utbud 30-40 ftKorrektTröskelpunkten vaktBra sevärdheterBekväma handtagLätt att göra från bilderKompaktVerklig storlek av A DESERT EAGL...

Knex mp5 med flyttbara mag

min knex mp5 med flyttbara mag. Den har bra avstånd och god noggrannhet. funderar på att göra en massa vapen baserat på detta som fungerar ännu bättre. Denna pistol accepterar varje ammo. Länk till V2 här......

Nya flyttbara mag idé

min bästa bössa har jag byggt hittills. Om tillräckligt många vill att jag ska lägga upp jag kommer men det kommer inte vara inom en vecka efter mig utstationering detta orsaken till tentor = 0 = ()Också vill jag inte någon berättade detta är pappers...

Xenon XR-21 Assault rifle med flyttbara mag

detta var ett test för att se om jag kunde göra flyttbara mags. Det är busted alla redo så jag inte kommer lägga en kompatibel...

K'nex desert eagle

detta är min desert eagle, kredit går till the_burrito_master för skytte systemet, det är en mycket stor pistol jämfört med andra knex pistoler, jag försökte göra det så realistiskt sätt som porrible, det har också bra effekt (samma som moretti) det...

K'nex desert eagle instruktioner

Hej!Detta är insrtuctions att göra min desert eagle.Steg 1: bit greve kontakt:vit: 8gul: 39, man kan vara bruten för komfort -> 2 flikar för, se picgrön: 7röd: 11, 2 bruten -> en flik avl-grå färg: 3Orange: 12, 2 bruten -> en flik avd-grå färg: 3...

K'nex pistol med flyttbara mag

Hej alla detta är min flyttbara tidningen pistol. Det är awesome! Den har 5 lager k'nex. Jag gjorde detta ganska mycket eftersom blå Mullet2 sa ska jag prova att göra det. Så jag gjorde, och det visade sig mycket bra. Så jag hoppas du njuta av det! J...

LEGO Desert Eagle.50

Steg 1: Introduktion Här är en Desert Eagle.50 gjord av LEGOs nästan i sin helhet. Den har Rainbow vävstol gummiband så att bilden fungerar. LEGO varumärke band var för trång, och inga svarta band passar.Modellen är nästan en 1:1 skala, men det är nä...