DIY Betta (eller någon fisk) Tank med USB LED lampamin första Instructable.

Jag hittade en söt godis burk som säljs här i KSA som ser bra ut för en Betta tank. USB powered LED lampa funktion var ursprungligen från artificiell intelligens ().

Det är USB powered eftersom detta Instructable skulle se bra ut på en office-tabell, och du kan alltid vara med din dyrbara bättre (eller någon annan fisk) på jobbet.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Acrylic fisk Tank med Arduino-Powered mataren

Har du någonsin velat ett mer händer på känsla när får en fisk? Eller ville ha något annat än de genomsnittliga akvarier finns i butiker? Denna fisk tank är helt anpassad och kan ändras för att passa din storlek behov och har en Arduino powered feede...

Hur man färg en Valentines (eller någon annan) kort med "Gamsol Magic"

jag har alltid älskat att färg. Först färgade jag med kritor, därefter med markörer, därefter med färgpennor, därefter med vatten färgpennor. En dag kom jag över något som kallas "Gamsol magi". Denna process tar din färg till en helt ny nivå. Ja...

Ersätta ett dött uppladdningsbart batteri i en rakapparat [eller någon laddningsbar apparat] med Standard AA eller AAA

jag är säker på att alla har haft erfarenhet av att ha de uppladdningsbara batterierna i en laddningsbar apparat stopp kunna laddas. Det senaste tillskottet är min rakapparat. Jag är inte ett stort fan av dem, men det är praktiskt för mig att spara m...

Spela Doom 2 (eller någon annan shooter) med ett paraply och en makey makey

I detta instructable jag visar hur man spelar Doom 2 med ett paraply och din kropp, med Makey Makey.Steg 1: Material Måste en Makey Makey, en aluminiumfolie, ett paraply, några kablar, lite alligator clips, två Kvastar, en pall, band och en kopia av...

DIY 2.1 bärbar högtalare med USB, AUX, TF, Bluetooth och fjärrkontroll

Hej killar, jag är en själv trodde DIY fan, jag älskar att göra småskaliga projekt, jag ville göra instructables här men hade inte en trevlig kamera att ta bilder av processen. Ja nu har jag köpt en trevlig kamera så är dags jag börja göra instructab...

DIY potten Generator, 9 TEG moduler Test med 10W LED Chip

Titta på videon för att se den i aktion!TEG modell: SP1848-27145 SASteg 1: Hur man gör...Anslut moduler i serie.Sätta några kylfläns pasta på den kalla sidan.Lägg dem på vatten potten som på bilden.Limma fast dem med några termisk silikon (inte på de...

Hur man gör en fisk tank eller akvarium

detta är hur jag gjorde en fisk tank med akvarium silikon, var försiktig när du använder glas dess sharp...

Pac Man fisk Tank

en Pac-man tema fisk tank med glas. Designen är baserad på Pac-man för android-enheter. Du kan se skärmdump av samma här.Steg 1: Material och verktyg som krävs för Materials RequiredGlas 5 mm2 bitar av 10 "x 12" (för främre och bakre väggarna i...

Hur du gör din egen familj (eller någon) stående

Inget säger "Jag är en stolt medlem av American Society" ganska som familjeporträtt på ditt kylskåp. Dessa porträtt tas ofta av arga fotografer som behöver ett nytt jobb och kommer ofta kostar bara för mycket. Varför inte ta saken i egna händer...

DIY handtag med förlängning för GoPro, Actionpro X7 eller någon annan åtgärd kamera.

Här är i realtid, krävs för att göra dina egna handtag med förlängning funktioner för din actioncamera som GoPro, Actionpro eller någon annan modell att stöd standard stativ kvällarna.Användas på land men också vattnet handtaget har inga material som...

DIY mini fisk tank vattenfilter

DIY akvarium vattenfilter - Klicka här för fler roliga filmer, DIY mini fisk tank vattenfilter. Görs med hjälp av olika instructables, modded liten för en mini tank....

DIY Clamp Mount för GoPro, Actionpro X7 eller någon annan åtgärd kameror

DIY-projekt för en universal fäste för GoPro, Actionpro eller någon annan åtgärd kamera, med hjälp av vanliga Clamp, tillgänglig i någon järnaffär.Jämfört med andra DIY mount klämmor projekt, är klämman används byggd av Wolfcraft som har färdiga hål...

Gör din egen DIY partyhattar för en födelsedag eller ett speciellt tillfälle med siluett porträtt

Vem gillar inte en födelsedag hatt? Istället för att ge din part-publiken en vanlig ' ol party hatt, varför inte låta dem skapa sina egna istället. Det kommer att ge dem något kul att göra och lägga till ett element av kreativitet till din fest.Detta...

Rod Donkey Diy bete båten

Hej alla som de flesta som vill ha ett bete båten mig och 2 kompisar lekte med idén att bygga en och från denna idé föddes rod åsnanJag skrev denna blogg ett tag sedan nu Vänligen kolla alla dimensioner och planer finns för din referens. Och det spar...

Cykel lås fisk tank dekoration

Cykellås har inte många användningsområden, om du tror på det de alltid bara används för att låsa saker upp.När vi är färdiga med cykel lås vi kasta bort det eller ge det till någon annan, om den gick sönder eller du glömde kombinationen skulle du de...

Aquaponic fisk Tank Topper

Jag har varit intresserad av många olika metoder för hydroponics ganska länge nu och använda dem för att lära mina elever om hur mat odlas, särskilt i stadsområden. Jag har nyligen tittat in i ett enkelt och billigt sätt att få kretsloppsodling i mit...

72 timmars Akut fisk Tank värmare för $1

Om du har tropiska fiskar behöver du en 36-72 timmars Emergency tropisk fisk Tank värmare. De kostar endast om 1 $ för att göra (utan höjd adaptern sett till höger). Använda flera nödsituation värmare för större fisketankar. Hålla några redo för näst...

Målat glas bläckfisk trädgård fisk Tank

Jag älskar The Beatles, de är definitivt min favorit band genom tiderna så när jag såg AquaFarm fisk tank från tillbaka till rötterna jag visste att jag var tvungen att ha det, och att jag ville det baseras på Octopus's Garden av The Beatles. Vid för...

Ställa in en fisk Tank

Att inrätta ett akvarium kan vara en mycket stressig första processtid du göra det. Jag kommer att guida dig genom den process som jag använder varje gång jag måste upprätta en tank. Jag har funnit att genom att följa denna riktlinje jag kan få fiske...